Új hozzászólás Aktív témák

  • iguana

    őstag

    válasz bryant56 #38331 üzenetére

    hát ezek olyan furcsa/egyedi/egzotikus hibák, amiknek nem szabadna előfordulni. no nem azért mert a qt-ben nem lehet hiba, de ez több mint furcsa. tudom, nem leszel kisegítve azzal, hogy ott valami más gond lesz: hálókártya driver, OS probléma...bármi.
    hidd el, a mostani verziónak jól kell működnie, nem lehet ennyi és ilyen hibája.
    én a helyedben teljes qbittorrent uninstall-t csinálnék.
    a C:\Users\NÉV\AppData\Local\qBittorrent\BT_backup mappa tartalmát előtte lementeném. ez tartalmazza a torrenteket. minden qt releváns mappát törölnék, reboot, majd feltelepíteném a legfrissebb verziójú qt-t. újra telepítés után a BT_backup mappába visszamásolnék mindent, majd kliens indítás. nyilván ez azzal jár, hogy a torrenteket újra fogja ellenőrizni. alapesetben ezt nem tenné meg a kliens, HA nem változtak a korábbi elérési helyek. nálad valószínűleg nem így lesz, mivel van valami "kavarodás". ha látod, hogy újra le akarná tölteni azt, amiről tudod, hogy biztosan meg van, akkor manuálisan add meg az elérését (jobb klikk, hely magadás, betallózod) és várd ki az újra ellenőrzést. ez van.

    rosszabb eset: valami "basz" van. a "basz" nagyon rossz. állapotba' kerül az ember, sok-sok időt elrabolhat, anyázik, nem érti mi van. OS, egyéb szoftver, bármi. én pl. az ilyen "baszra" tartok egy külön ssd-t, ha valamilyen szoftver, vagy hardver nem úgy működik, ahogy kellene és nem találok már semmilyen megoldást a gyártó, github, fórumok stb. oldalakon. arra szűz windows felrak, csak a minimál driver-ek semmilyen más program és teszt.
    baromi fájdalmas olvasni, hogy "szar az OS-ed, tedd újra", de nagyon sokszor mégis ez a legrövidebb út...vagy az egyetlen, mert soha nem derül ki, hogy mi okozta a hibát/jelenséget, de egy új rendszernél ilyen nem lehet.

    mindenképp az elsőnek vázolt próbálkozást ajánlom az első nekifutásra.
    hajrá, sok sikert ;)

    [ Szerkesztve ]

    14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Új hozzászólás Aktív témák