Új hozzászólás Aktív témák

  • gytaka11

    csendes tag

    Sziasztok!

    Gondolom az alábbi problémával már többen is fordultak ide, de vhogy nem találtam meg rá a választ:

    Qbittorrent 4.2.5-öt használok. Előző rendszerem tönkrement (köszi 2004), most állítom vissza egy szűz rendszer alá a klienst. Megvan az összes torrent kiterjesztésű fájlom, viszont a már letöltött állományok TÖBB különböző könyvtárban, TÖBB különböző meghajtón találhatóak. Az alapbeállításban azonban (vszínű logikusan) csak 1 alapértelmezett mentési útvonalat lehet kijelölni.

    Kérdésem: hogyan tudom a torrent fájlokat "összefűzni" a hozzájuk tartozó állományokkal, hogy megkezdődjön a seed. Nekem eddig csak az alapértelmezett könyvtárban található állományokat "ellenőrzi" le és állítja be rendesen "feltöltés" státuszra, a többi "várakozás" alatt van (mert értelemszerűen automatikusan elkezdené letölteni az összeset, de 0-ra állítottam az "aktív letöltések maximális számát").

    Jelenthet-e biztonságos megoldást az, ha az előző appdata\local\qbittorrent mappát (van róla bizt másolat) egyszerűen átmásolom a jelenlegi appdata\local\qbittorrent mappába? Találtam ott egy BT_backup mappát, gyanúm szerint ott van a kisördög...

    ui: elérési utak és a meghajtók betűkiosztásai is ugyanazok.

    Köszönettel

    [ Szerkesztve ]

    Hoc volo: nunc nobis carmina nostra placent.

Új hozzászólás Aktív témák