Új hozzászólás Aktív témák

  • convar

    csendes tag

    Urak, engem még mindig az érdekelne hogy van-e vmilyen hátránya a qbittorrentnek az utorrent 221-hez képest? Bármi olyan funkció amit a 221 tud, a qbittorrent viszont nem?

    Pl., tehát akkor segítenék hogy pl. mikre gondolnék:

    1. olvastam vhol olyat hogy a qbittorrent nem szereti ha nem a teljes torrentet akarom letölteni, hanem csak bizonyos fájlokat belőle, mert ilyenkor rendre letölt mégis olyan fájlokat is amiket nem jelöltem ki (persze lehet hogy nem teljes egészében tölti le az ilyen fájlokat, de az mindegy, mert a lényeg hogy állítólag olyankor azok már meg fognak jelenni a TC-ben, tehát a lemezen már foglalják a helyet sajnos). Ez meg lett-e már oldva?

    3. aztán lehet-e csoportosítani úgy a torrenteket qbittorrentben hogy elkészültük szerint? Néztem screenshotokat, de ilyen oszlopot egyiken se láttam.

    2. aztán pl. van-e a qbittorentben címkézési lehetőség? És ha igen, vajon azokat is át lehetne-e hozni az EmPoWeR által május 1.-én, a 29245. hsz-ben részletezett módon?

    4. van-e a qbittorretben is olyan hogy peer kicserélés és helyi peer keresése funkció?

    Ill. a qbittorent pl. mennyire nyüstöli a lemezeket, a procit és a memóriát egy 221-hez viszonyítva? Sőt ezekről esetleg készült-e vmi komolyabb teszt is? Ha igen, belinkelnétek? Ezt is köszi.

    Azt még esetleg tudni érdemes rólam, hogy nálam már kb. 2000 torrent volt a kliensben, amiket még ha váltok is qbittorrentre, azokat át is kellene mind egy szálig hozni, a folyamatban lévő letöltéseket is, méghozzá lehetőleg pontosan úgy, annyi %-on amennyinél oprendszer telepítés előtt a 221 járt. Ez is menne? Vagy legalábbis elvileg?

    Ja és nekem csak HDD-im vannak, tehát kettővel fentebb az a kérdésem, hogy a qbittorrrent mennyire bánik kesztyűs kézzel a lemezekkel azt HDD-kre értettem. Amúgy ez a kérdés nekem még tényleg fontos lenne, hiszen nyilván nem akarom hogy esetleg az új kliens 1-2 év alatt leamortizálja a HDD-imet, miközben a 221-gyel előtte hosszú éveken keresztül egyetlen %-os kondícióromlás nélkül képesek voltak "együttműködni".

    Ma estére a végére kéne járnom ennek mert itt a hétvége, tehát máris itt van a nyakamon a Supercars, a MotoGP és a Brit Superbike versenyei is, és mindegyik töltögetős :)

    Ja és végül egy végképp OFF: TeeJay, nézem (sőt hallgatom) közben a mixcloud oldaladat. Szép kis gyűjtés :) Az egyik Juventus mixet elindítva szabályos dejavu cunamim volt :D

    enginev3.0: "Emellett én sem ajánlom olyan gépen használni amin jelszavak vannak megjegyeztetve stb..."

    Hát pedig nálam van egypár :)

    EmPoWeR: "De azért remélem ezt a hozzászólást Windows XP-ről és Internet Explorer 6.0-ból írtad."

    Utóbbi majdnem langyos, mert Firefox 56.0.2.-ről :D

    Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

Új hozzászólás Aktív témák