Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Sziasztok,

    Az alabbi problemara keresnek bittorrent alapu megoldast.
    Adott A es B szamitogep, A-rol szeretnek B-re adatot feltolteni bizonyos konyvtarakbol, amiknek a tartalma valtozik.
    Nem fontos, de jo lenne ha a subfoldereket lehetne szelektalni, ne kelljen mindet egyesevel kulon hozzaadni ha egy root konyvtarbol nem az osszes subot akarom feltolni.
    Tehat igazabol szinkelni szeretnek konyvtarakat A-rol B-ra, automatikusan, de ugy, hogy csak egy iranyba es csak create/update alapon, tehat ha A-n torlodik egy mar szinkelt fajl, akkor ne torolje B-rol, mindig csak hozzaadjon/modositson.
    Fontos, hogy transfer kozben B gepen valami temp kiterjesztese legyen a fajlnak es lehessen sebesseget korlatozni.
    Plusz B gepen mindenkepp servicekent fusson a process, ne kelljen semmilyen felhasznaloi interakcio alapbol. Az, hogy egyebkent GUI vagy valami konfig fajl alapu beallitasi lehetoseg van nem szamit.
    Ja es lenyeges, hogy mindez privat trackeren keresztul menjen, mint pl az uTorrent beepitett trackere.

    A Resilio torrent alapu falj szink progijat probaltam, torlest is szinkel, plusz maceras uj konyvtarat hozzaadni, mert B gepen be kell adni a keyt a proginak. Nekem mindenkepp az kell, hogy A-n lehessen meghatarozni, hogy mi legyen feltoltve es B-n ne kelljen semmilyen manualis kozbeavatkozas.

    Fel megoldas lenne az RSS alapu feltoltes, de akkor is kellene valami ami figyel x konyvtarakat es az uj/modositott fajlokbol torrentet keszit, majd hozzaadja az RSS-hez.

    Tul sok ertelmes megoldast eddig nem talaltam, de nehezen hiszem el, hogy nem lenne valami keszen, annyira azert nem bonyolult a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák