Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Borisz76 #18500 üzenetére
Üdv egy oldal linkjét küldöm itt képekkel mutatják mit hol mire kell átállítani, hogy az utorrent reklámmentes legye: [link]
Itt konkrétan 5 dolgot lehet kikapcsolni lehet van még egyéb opció éredemes a guglit használni és ehhez hasonló kulcsszavakra rákeresni pl. utorret reklámmentesítés stb.
FONTOS! A változtatásokat el is kell menteni - ALKALMAZ - erre katt majd indítsátok újra a programot.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Az önreklám fixen be van építve oda a szegélybe az tuti, és talán az upgrade is. Itt egy bővebb:
1- offers.left_rail_offer_enabled/left_rail_offer
2- gui.show_plus_upsell
3- offers.sponsored_torrent_offer_enabled/sponsored_torrent_offer_enabled
4- bt.enable_pulse
5- gui.show_notorrents_node
6- offers.content_offer_autoexecEz az összes, több helyen is néztem, szerintem MINDET érdemes átállítani.
Szerintem az lenne a legjobb HA SENKI SEM használná semelyik verzióját és akkor észbekapnának a tulajok mert ez így undorító. Az Nmagon is szoktam nézni hogy a torrentezők 80%-a a legfrissebb verziót használja, most a 3.4.8-at emiatt amennyiben mindnképp utorrentet akar valaki használni akkor érdemes mindig a legfrissebbet ha már nem szereti se a qbittorrentet se egyéb alternatívát.
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
iguana
őstag
válasz Glaz-dozfhut #18508 üzenetére
lehet, hogy teljesen véletlen, de most nekem is 2 db torrentem van így "beragadva" ugyanezen az oldalon.
a múlt heti f1-es időmérő torrent-el szenvedek. töröltem már, újra letöltöttem, vártam stb. semmi. áthelyeztem az anyagot, újra hozzáadtam a torrent fájlt, újra ellenőriztettem semmi. stopped status-ban van.
még soha nem volt ilyen nyűgöm. én qbittorrentet használok.felnéztem a fórumukra: Bugreport > A letöltés oldal nem frissül topicba. másnál is jelentkezik a hiba, tudnak róla.
a hiba nem nálunk van[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
sutykuru
aktív tag
Kipróbálnád másik klienssel? 2.2.1 pl.
-
kory24
őstag
Néha az ncore is ilyen fura....
hitnrun oldalon azt írja stopped, de ha a profil oldaladra kattintasz ott meg ugyanazt a torrentet amit amoda stopped volt épp seedeled
-
kory24
őstag
Az újabb utorrentekbe be lehet állítani a kurzor színét?
A 2.x-be sokkal sötétebb volt, sokkal jobban lehetett látni melyik torrent van épp kijelölve.....
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Amit használok: utorrent 2.2.1, gigabites net.
Már többedjére futok bele a 100% disk overloaded problémába, 1-2x úgy tűnt, megoldottam cache beállításokkal, azóta mindig fel-feltűnik valami probléma.
Volt olyan problémám, hogy nem is eygszerűen overload-olt, hanem kifagyott az egész hatalmas memóriahasználattal (nyilván a felülírt cache-t telinyomta) és órákig nem csinált semmit.
A klasszikus probléma pedig az, mikor egyszerűen nem hajlandó kiírni a csomagokat, egyszerűen csak pakolja a cache-be, amíg van, aztán ha tele, akkor bumm, utána pedig 10 percekig gondolkozik, mire elkezdi végre üríteni a cache-ből.Sokszor olvasgattam utána, elvileg ez a régi utorrent verzió jó, így meg úgy kell a cache beállításokat csinálni bla-bla...
Az én észrevételem: Ha bepipálom, hogy ha 2 perce nem nyúlt hozzá a csomaghoz, szórja ki a cache-ből, az működik kb. egyedül. Ezzel meg az a probléma, hogy ha indítom a torrentet, fél perc alatt simán képes a manual cache-t telirakni, utána meg baj van...
Megoldás: Elindítom a torrentet, nézem feladatkezelőben, amikor már majdnem teli van, leállítom a torrentet, kivárom, amíg elkezdi kiírni a lemezre, utána indítom a torrentet és utána elég stabilan viszi 36mb/s-mal is.Számomra teljesen érthetetlen, hogy az miért nem működik, hogy a befejezett csomagokat azonnal írja ki, illetve mi ez a hatalmas reakcióidő, mire elkezdi a cache-t üríteni... Azonnal kéne, illetve folyamatosan, helyette meg csak a cache-t tölti...
Na, ez a véleménymegosztás volt az egyik fele a kommentemnek, a másik pedig az erre vonatkozó kérdés: Van erre valami univerzális megoldás? (más szoftver, ami normálisabban képes menedzselni a memória-használatot, esetleg valami windows beállítás, bármi(bár ugye a windows-alapú cachinget egyből deaktiváltam utorrent-en, mert azzal még rosszabb volt))
Google-ön sokat keresgettem, nem találtam semmit, de a remény hal meg utoljára! -
bryant56
aktív tag
válasz raven12 #18517 üzenetére
Én a qBittorrent-tet tudok ajánlani. Nekem is volt hasonló problémám, mint neked UT-n. Nekem a kliens váltás megoldotta, de van aki arra panaszkodik, hogy qBit is azt csinálja, mint az UT. Tehát változó.
-
Cheesus
senior tag
Hali
uTorrent 3.4.8-at használok. Már egy jó ideje az a problémám, hogy külső hdd-re mentek le vele adatokat. Viszont ha pl neten játszok, és leállítom a torrenteket, hogy ne fussanak, visszaállítás után kb 80%-ban mindíg elkezdi újra letölteni azokat, holott már rég le vannak töltve, és a meghajtó se lett eltávolítva. És már kezd egy kicsit zavaró lenni, hogy néha 9 letöltést egyszerre akar elindítani, és megfekszik tőle az egész rendszer. Mivel lehetne ezt orvosolni esetleg?
https://www.twitch.tv/csehla
-
JSaN
addikt
Udv
Ujra raktam a Win10-t, elotte apdata/roamingbol kimentettem utorrent mappat. friss telepites utan fel rakom es vissza masolom a mappat. De nem lat semmit tok ures, nem tudom milyen verzio szamu volt fent most 2.2.1 raktam de megnztem 3.4.8al is es semmi. De lehet meg nezem 3.4.5el is ha szamit a varzio szam? vagy van egyebb beallitas is ha nem jo? min siklok el? (regebben csinaltam mar ilyet es mukodott)Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Predator2
addikt
Helló
Ütemezést, valahogy meglehet oldani torrent esetében, akár külső programmal is? qBittorrent-et használok.
Arra gondolok, hogy beállítok egy időpontot akkor elindulna a gép, és vele együtt a qBittorrent is, majd elkezdené letölteni a beállított dolgokat, ha végezne, vagy elérte a beállított időpontot kikapcsolna.Megoldható ez?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
JSaN
addikt
Ok megoldottam, a problem az volt hogy siman ramasoltam az appdata/roaming mappaban levo telepitett utorrent mappara, es ami egyezett az felul irta (logikus is) de meg sem mukodott. Utana kiprobaltam hogy kitoroltem egesz utorrent mappat es ugy masoltam be a regi mappat, es egybol minden ok. Ha esetleg valakinek ez segit.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
senior tag
Hali.
Nem rég frissítettem Windows 10-re. Jelenleg a uTorrent 2.2.1 klienst próbálnám használni (min Win 8.1 alatt), de nagyon lassú a letöltés, konkrétan csak pár kB/s. DHT/Helyi peer felderítés/Peerkicserélésnél azt írja nem engedélyezett, a tracker viszont működik. Mit kellene állítani rajta?
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Cs1csó #18527 üzenetére
nCore-ról van szó. Semmit nem állítottam a routeren, egyszerűen Win10 alatt nem tudok letölteni csak ilyen 10-20 kB/s sebességgel, de néha felpörög pár másodpercre. Jobb alsó sarokban zöld pipa megvan, seed 84 (1872) / peer 0 (416). Bármi javaslat?
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Nem a router lesz a ludas, mert hálózati kábellel a modemre kötve a laptopot ugyanazt a jelenséget produkálja: elindul a torrent 2.2 MB/s sebességgel, majd fokozatosan lecsökken 1 MB/s alá.
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
qBittorrent-et használok nCore-al, és nem akar menni a seed. Port nyitva van. Minden torrendem állapota "Seed", viszont mindegyik inaktív (nemtom jó e így). A jobb alsó sarokban a felfele mutató nyíl narancssárga, (mint a képen is látszik) ez gondolom valami hibát jelez, de mit? Mit nézzek, hol?
-
Cs1csó
félisten
válasz geza844 #18531 üzenetére
Minden okés, bal oldalt az a zöld gömb jelzi, hogy minden okés - ha baj lenne akkor sárga lenne (talán van piros is de én csak sárgával találkoztam) a zöld nyíl a letöltést a sárga nyíl a feltlöltést jelöli. Maga a SEED felirat a torrent neve mellett a sorban is azt jelzi hogy seedben van - menj be az ncore-ba és az aktivitás fülnél láthatod - seed kötelezett - vagy összes torrentnél hogy seedben állnak a torrentjeid.
Az már más kérdés, hogy épp nem töltessz fel semmit, de ez a qbittorrenttel egyesek szerint elő szokott fordulni a torrentek aktivitása nem túl veretes, de a seedben tartja a torrenteket és a kötelező seed idő telik max lassabban mert alig tölt vissza, ugye a visszatöltött adatmennyiség is csökkenti a kötelező seed időt.
Tény ha ELITE vagy LEGEND rangra gyúrsz akkor lehet kevés.Mennyi torrentet futtatsz? Több torrentnél több az esély is, hogy lesz kapcsolat, példa: nekem nagyon tré netem van - 0,5 Megabit felfelé, és nem is csak egy eszköz van a neten ezért én lekorlátoztam mind a torrentenkénti kapcsolatok számát a feltöltési szálakat is, a feltöltési sebességet 0,2 megabitben határoztam meg és csak 6 torrentem van seedben - de konkrétan az előbb töltöttem is fel ezzel a kis sebességel de ment.
Nekem megfelelel, mivel nem kérek az utorrent kis trükkjeiből 5 éves verziókat meg nem teszek fel.Egy torrentet el is indíthatsz tesztelés gyanánt, ha ki akarod próbálni az utorrentet akkor vagy a régi 2.2.1-es verziót vagy a legújabb 3.4.8-ast tedd fel ennél a beállítások - haladó beállításoknál kell true-ról false-ra átállítani a közvetkezőket a reklámmentesítésért:
1- offers.left_rail_offer_enabled/left_rail_offer
2- gui.show_plus_upsell
3- offers.sponsored_torrent_offer_enabled/sponsored_torrent_offer_enabled
4- bt.enable_pulse
5- gui.show_notorrents_node
6- offers.content_offer_autoexec[ Szerkesztve ]
-
geza844
aktív tag
válasz Cs1csó #18532 üzenetére
Elnézést, ezek szerint pontatlanúl fogalmaztam.
A torrent progiban valóban minden torrentem mellett (jelenleg 26 db) seed felirat látszik. nCore-on pedig az Aktivitás menüpontban a seed kötelezett torrenteknél (amiből 24 db van) 11 db-nál látok seed feliratot. Mondjuk akkor lehet, hogy valamit sikerült alkotnom, mert az utóbbi 1 hétben itt mindig csak 1-2 seed-el jelzett torrent volt az Aktivitás menüpontban, és ma sokat szórakoztam vele, de nem láttam azonnali javulást, most meg csomónál megindult, de soknál még most sem jó. Lehet csak várni kell. Amúgy a port nyitás állítottam be úgy, hogy fixáltam a belső IP-m, mert ugye az mindig változott, és mindig elcseszte a port nyitást. Lehet, hogy csak ennyi volt az egész megoldás, és most már jó lesz.
-
-
geza844
aktív tag
válasz woodworm #18535 üzenetére
Igen, a többinél stopped van. Máig csak 1-3 torrentnél volt seed, a többi stopped volt. Most 11-nél seed, 13-nál stopped. Én se értem.De a 11 is sokkal jobb mint a 3, úgyhogy örülök. Amúgy konkrétan egyik se tölt, mert nagy része régi hangoskönyv, amik nem túl népszerűek.
-
törölt tag
Tudtok vmi jó klienst ajánlani windows alá?
uTorrent egyre többször fagy lemezterület foglaláskor, ilyenkor az egész gép meghal. És nagyon sokszor ellenőriz újra torrenteket indításkor, ami sokáig tart.
qBittorrent az utóbbi 2-3 próbálkozásomkor nem indított letöltést. Tudtam vele keresni, de a letöltési sorban már nem történt semmi. Netbeállítások jók voltak.Kellene valami egyszerű kliens, alapbeállításokkal, reklámok és szemét és más beépülő nélkül, ha van ilyen.
Tippeket előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz #54715584 #18544 üzenetére
Üdv windows-ra ezeket lenne érdemes végigpróbálni:
- Vuze
- Halite
- TixatiA Vuze és a Halite az nMagon is ajánlott.
Ezeken túl:
- Deluge
- transmission qt-win
- Vuze Leap - lájtosabb verzió
- BitcometKb. az össze fontosabb fel lett sorolva ha megfigyeled kb. fél tucat nem ördöngősség végigprópálgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás24
tag
Sziasztok,
Van egy kérdésem és nem igazán tudom kihez forduljak vele, így inkább ide felrakom hátha valaki tud rá válaszolni?
Az itthoni hálózatomon van 3 gépem plusz egy, amit szeretnék torrent letöltésre használni.
Eddig mind a 3 gépen külön külön torrenteztünk azonban most csak a 4. gépen szeretnénk ezt beállítani.
Tehát addig oké is a dolog, hogy feltelepítem a szerverre mondjuk az utorrent alkalmazást és beállítom a helyet ahonnan automatikusan beszedi a torrenteket a kliens. A többi gép csak menti a torrenteket a megosztott hálózati mappába és a torrentező azonnal elkezdi tölteni az adatokat.
A kérdésem pedig, hogy honnan tudom a 3 gépen, hogy épp hogy áll a letöltés és mennyi idő mire lejön valami?Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
MODERÁTOR
-
promagus00
tag
Sziasztok.
Melyik torrent kliens,s azon belül melyik verzio "eszi" a legkevesebbet?
(Windows 10re kellene.)Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest