Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    Sziasztok!

    Múltkor írtam azzal kapcsolatban, hogy az újabb kliensek felzabálják egy idő után a gépem memóriáját, viszont gond nélkül tudtam le/fel tölteni úgy, hogy nem terhelődött túl egyik merevlemez se, viszont ugye egy idő után a memória teljesen megtelt, így belassult a gép is, ezért visszaváltottam 2.2.1-re.
    A probléma az, hogy ha elkezdek valamit letölteni, akkor azonnal túlterhelődik a merevlemez és a feltöltés gyakorlatilag leesik nullára, viszont a letöltés még megy épp ahogy, bár az nem is baj, mert csak egy 30 Mbit/s netem van, tehát nem értem, hogy ilyen kis internettől hogy terhelődhet túl.
    De a vicces az, hogy a cache fel van véve maximumra (1800 MB) és ennek ellenére is túlterhelődik, ha leveszem, akkor már a letöltés se megy, viszont ennek ellenére a lemez mégis túlterhelt, a feladatkezelő is 100%-osnak jelzi, viszont egy pár perc után (5-10 perc) visszaáll a lemez terheltsége 5-10% közé és a le/fel töltés is megy tovább maximummal.
    A kérdésem az lenne, hogy nem lehetne ezzel valamit csinálni? Mert nagyon idegesítő, hogy várni kell minden letöltésnél, hogy használni is lehessen a gépet, mert bármely lemezre töltök le túlterheli azt is, meg a rendszer lemezt is és addig semmit se lehet csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák