Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz MiklosSaS #12810 üzenetére

    Röviden a hétvége tapasztalatai:
    Még élek, már kiderült, h nem vese, csak izom húzódás lehet, csak marha sz@r helyen. Iszom a gyógyteát, köhögök... aludtam délután egyet, már jobb.

    PC csendes, jót tett neki, h az öreg kerregős Samu kikerült. Lett tegnap nagy LCD TV a kisebb LG helyett, látványos, de a műsorok nem jobbak. Ender's game megnézve, jó.

    Tájékozódom -már ezer éve- a légszűrőkről. Annyit megtudtam, h a legjobb verzió a true HEPA+aktív szén. Ahogy azt akvarisztikából sejtettem, a germicid UV nem jó, csak marketingre. Az ózonos-ionizátoros-plazmást alaposan meg kell nézni, mert nagy részük semmi plusszt nem ér, sőt, veszélyes is lehet. A légmosó inkább veszélyes, mint hasznos: ezüst ide vagy oda, vannak bacik, amik felszaporodnak. Nem mellesleg a párás levegő kedvez pár penésznek és bacinak is. A fertőtlenítő lötyi a bolti drága, hypo vagy ilyesmi nem mehet bele. Gondolom ecet itt is jó lenne, aki nem tudná ez egy erős vírus- és baktériumölő cucc, még higítva is. És ami fontos, ránk nem ártalmas, az öregek valamit tudtak... Lassan visszatérünk mi is az ecetes tisztításhoz, a gyógynövényekhez és a fokhagyma-vöröshagyma-feketeretek kombóhoz, mert tényleg "tisztítja" a szervezetet (lesz@rom, ha a hatás fele a placebohatás, ha jobban leszek tőle).

    Kb. ennyi, meg az, hogy a mobilnet egyre sz@rabb. Reggel 63 kb-os (nem elírás!) fájl feltöltése 3 perc volt, szinte 2-3 percenként "akad" a net, játékban 999 ping, majd visszaáll. Másnál is ez van. Pedig fejlesztik elvileg, de akkor sem kóser, 2-3 éve is jobb volt, mint most.

    Hétfőn tanítasz?
    Gépgyártó kft-t hogyan mondják angolul? (már a gyakorlatban mi az elterjedt, bemutatkozó anyagra szeretnénk szépen írni dolgokat.)

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák