- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
-
zseko
veterán
Amiatt lehet, hogy a Vega kártyák a HBM2 vram mellett (vagy inkább mellé) 'le tudnak nyúlni' a rendszermemóriából is ha engedélyezve van, és így a játékok/programok felé nagyobb méretet is le tudnak jelenteni a valósnál, valamint használni is. Ahogy most megnéztem (bár nem vagyok benne biztos hogy jót nézek ), és ha jól értelmezem, nálam is 'lenyúlt' 8GB-ot. [kép]
Elég pongyola fogalmazás, és nem biztos, hogy teljesen jól is írtam, de ha jól emlékszem ez rá a magyarázat.
HR24.hu
-
Madn!ght
addikt
A képernyő jobb alján az avatarod mellett láthatod az aktuális squad társakat. A nevük mellett lévő 3 ponttal tudsz további opciókat, így promotálni leadernek, vagy remove-olni is. (Emlékeim szerint, pont ma kerestem én is)
(#8068) sakto: asszem ez valamilyen bug, mert többeknek mem aktív ez a menü (elvileg a video settingsen belül az advanced-nél kellene a legelsőnek lennie). Nálam sem működik, így manuálisan a profile file szerkesztésével aktiváltam.
Alternatîv javaslat:1. GstRender.Dx12Enabled 0 -> set it to 1 in order to enable DX12.
2.Remove all files located in /Documents/Battlefield V/shaders/ and /Documents/Battlefield V/twinkle/[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem is volt egy ma.
Netemmel elvileg nem volt gond. Inkább szerver gond volt.
Lehet ,hogy pont a sok V1 miatt. Volt egymásután 3 is. Itt is, ott is. Aztán kivágott az egyik legjobb statommal...a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Anaren91
senior tag
Hát nekem 860 evo van, és első meccs elég lassan tölt be. Meg mikor elindítom a játékot is sokat tölt. Összes többi játék repül ssd ről. Most meg robbanás után beragadt neki valami minden fenylett mintha felcsapta volna maxra a brightnesst... Remélem hamar rendbe rakják a gamet, mert amúgy tetszik de ez a minőség siralmas.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
kisza25
félisten
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
warcat
veterán
Remélem nem Originen keresgélitek a special offert, mert azt pár órával később eltüntették, felesleges.
EA: It's in the crate!
-
giornalista
senior tag
azon a mapon alakul ki a legtöbbször, hogy vagy mi, vagy az ellenfél nagyon beszorul. sajnos picit kevés a folyosó a pályán, nekem eléggé BF1-es, a többi többnyrie jobb. de nyilván ízlések és pofonok, meg ugye ki milyen meccseket él meg; azért ilyen rövid idő alatt még mennyi, 20-30 meccsnyi tapasztalatról beszélünk/map (az én esetemben; más nyilván többet vagy kevesebbet játszik), szóval ezek ilyen elsődleges benyomások csak
-
blaca83
őstag
Nekem 144Hz-es a monitorom és WQHD felbontással játszom. Arra próbálom a legoptimálisabban belőni.
(#9852) cyberwarfare:
Egy Esport oldalon láttam azt a leírást, amit bemásoltam ide a fórumba is és kíváncsi voltam, hogy esetleg ismeri-e vagy próbálta-e már valaki.
Van-e értelme "bubuckodni" az NVIDIA panelen belüli állítgatással vagy elég játékon belül.(#9855) pendre54
Nekem I7 6700K + GTX 1080 TI páros van 16GB rammal.
Acer Predator van nálam is, csak a 270-es sorozatú. Gyakorlatilag a panel ua:, csak a 271-nél más lett a design és szoftveresen tuningolták 144-ről - 165Hz-re.Jelenleg nagy átlagban 130 és 150 között ingadozik a FPS-em,de a hét második felétől szabadságon leszek már és megpróbálom tovább optimalizálni.
Köszi
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
omikron23
senior tag
válasz Leon77 #10754 üzenetére
Nalam ugyanez a szitu, a "normal" edition-t vettem meg majd kesobb megvettem hozza a Deluxe-ot. Az 5 skin-t ki is tudtam valasztani, de ezen kivul semmi valtozas, es Origin-en belul nalam is a felkaru no van a borito kepen es nem irja sehol, hogy Deluxe edition.
Azt hittem, hogy csak nalam van ilyen "problema", de ugy tunik nem egyedi az eset.ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
kisselandras
senior tag
válasz Leon77 #11014 üzenetére
Az volt itt is most s utána dobot ki akkor várok a frissitésre
(#11012) ricsi8800gtmost még olcsón is jutsz hozzá én meg páran akik előrendelték 17 ezer ft ért vettük meg mondjuk a deluxe drágább volt
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Locutus
veterán
-
Pro!Petya
addikt
válasz Leon77 #11816 üzenetére
Hali ez az MSI AB beépített benchmarkja!
A beállításokban benchmark fülnél csak be kell állítani a felvételt rögzítő és leállító hotkeyt.
Sajnos semmi sem jelzi a felvételt közben csak akkor látod ha leállítottad.
Ezt utána ugyanitt a View alatt tudod megnézni és menteni txt-be.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz Leon77 #12381 üzenetére
Az ilyen dolgokból lehet jól látni,hogy ennek a játéknak kellett volna még jó pár hónap,hogy normális formában adják ki, de csapni kell a vasat, tartani a határidőket stb.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
IntelKiller7
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Leon77 #13140 üzenetére
Én a nerfet nem tartom annyira gyászosnak. Olyan szituációkat generálhatnak a playerek xy kombóval amire nem gondolsz. Ha reagálnak rá nem para, de ez most csak fine tuning-nak érzem.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Samsung galaxy s21 ultra
- HPE DL380 G10 16SFF: 2x Gold 6138 (40/80T -3.70GHz), 192GB SMART RAM, 8x SFF + 8x NVMe, RAID, ÁFÁs
- Eladó Yenkee Shotgun egér
- HP DL360 G9: 2x Intel Xeon E5-2680 v3, 24/48mag, 64GB - 768GB DDR4 ECC, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2683 v4 (32/64mag) 128GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest