-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi020
tag
-
válasz Szabi020 #29303 üzenetére
Ezt jó hallani, ha vmi rendbe jön ;)
Nekem is rendbe jött a 3080-am, amire azt hittem kampó...
A tápból kijött az egyik 8 pines. A VGA-nál benne volt, alul a kábelspagettiben volt kicsúszva. Próbaképp beraktam egy 1080-ast, az működött, neki elég volt az 1x8 pin táp ezekszerint.
Ez tévesztett meg, hogy az meg működik, 3080 meg nem adott képet.
Volt egy kis szerelés, valahogy kijött. Fogtam a fejem, hogy sok százezer bukta...
Ma derült ki, hogy a gyerek gépébe betettem próbaképp a "döglött" 3080-at, aztán működött.
Most délután derült ki, úgyhogy ha reggel hazaérek melóból, meg is ünnepelem egy kis szilvával :) -
Szabi020
tag
válasz zebra_hun #29304 üzenetére
Örülök, hogy nincs semmi komoly baj. Mondjuk az durva, hogy kijött egy 8 pines a tápból!?
Annak ezért nem lenne szabad megtörténnie.Nekem is a bugyrom tele volt már. Nagyon szépen fogalmazva. Mindent megtettem már. DDU futtatva csökkentett módban, majd telepítve a csütörtöki driverrel. Új gyorsitótárat épitett épp a játék mert kitöröltem minden korábbi ilyen fájlt(és így is jobb volt) . + letöröltem ezt a förmedvényt (Geforce experience) Ami a killek felvétele miatt volt fent csak. És ez miatt végre megjavult(+riva-val fixáltam 128-ra az fps-t, hogy tartsa a 120-at a játék a laggjával is .) De így fix 7.8ms minden képkocka. Legalább egyformák ez már játszható ahogy látni is XD. Pedig nálam is lecsúszott pár ital . De még így is...
Kaptam pár cheater jelzőt, de szeretem amikor ilyet írnak mert ez jelent valamit talán! A kedvenc mapon menjen már a játék rendesen!
[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
válasz qukesz #29307 üzenetére
Neked is vannak válaszidős gondjaid??
Nekem is ez miatt volt fent. Korábban mikor használtam nem vettem ezt észre. (Másik cpu,gpu volt akkor.) Lehet csak ezzel az újjal nem kompatibilis bf alatt.
Majd ma azért még tesztelgetem.Más: Ha szervert csinálok. Akkor azt nem tudom megoldani alapból a spectateba tegyen? Vagy tudja valaki enne a consol parancsát? Sehol nem találtam. Így meg macera és 2 gép kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kijelölni és parancsba adni hogy melyik pontot támadjuk?
IT Phone :) Gábor
-
akerbis
aktív tag
-
akerbis
aktív tag
Kérdeznék még... A skint és karakter nemét hol lehet változtatni?
-
akerbis
aktív tag
Illetve nem találom sehol a MP játékmódok leírását. Pl, Strategy és Tactical COnquest között mi a különbség? Illetve Pacific War és többi mi micsoda?
-
Zsolesz1885
tag
Üdv Skacok!
Nektek csinál olyan bug-ot a gém hogy lelőnek majd amikor lejár a karika és nem szednek fel egyszerűen ott maradtok? Tehát nem történik semmi csak fekszem, nem lehet visszalépni a Deploy-hoz, ilyenkor újra kell indítani a játékot mert egyszerűen nem reagál semmire.
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
Topikgazda
válasz Zsolesz1885 #29314 üzenetére
Előfordulhat néha. Ez ismert bug, de elvileg mostmár elég ritka kéne legyen. Én pl a vége felé amikor játszottunk (utolsó fél-egy év a 2042 megjelenése előtt) még vele már nemigen találkoztam ezzel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
akerbis
aktív tag
-
akerbis
aktív tag
válasz Bjørgersson #29317 üzenetére
Igen a karakterválasztás meglett.
A modokról az infót köszi!
-
zzola
titán
Hali!
Frissült az Origin, EA-app lett belőle, hogy a francba tudom a játékot újra letölteni? El sem indul a letöltés! Mi a titka ennek az új csodálatos appnak?
Vagy hogyan lehet rábírni az Origint, hogy ne frissüljön?Kösz
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Harvderes kérdésem vóna,, szóval van jelenleg egy i5 4430-am, 750Ti és 8GB memóriám. Lowon multiban (1920x1200) vannak akadások, mit javasoltok leginkább fejleszteni?
VGA érkezik holnap egy GeForce 1650. Aztán persze teszt, de mik a tapasztalatok? Inkább bővítsek kétszer ennyi memóriára, vagy vegyek egy i7-et? Egyszerre a kettő nem fér bele.
Nem szeretnék platformot cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
akerbis
aktív tag
válasz FollowTheORI #29321 üzenetére
Hát most rendeltem 2x8GB memót... Jó áron találtam, ez is kell. Következő körben lesz másik proci.
-
Gainka
őstag
válasz akerbis #29320 üzenetére
Hali, i5 4590 van rx 6500xt, elötte rx 580-al, a video kártya elég lenne de a proci miatt nem stabil az fps. Játszhatonak játszhato vannak helyzetek mikor a laggok miatt nem én lövöm le az ellent ami sokszor elég idegesitö, ha ezen tulteszi amgát az ember el lehet lenni, nekem is van már majd nem 1000 orám.
-
akerbis
aktív tag
válasz Gainka #29323 üzenetére
Köszi, akkor azok a lagok maradnak egyelőre. Sokszor mielőtt találkozok az ellennel akad be. Hát elég idegesítő, én letettem most pár napja, de ugye nálam a VGA is meg a memó is karcsú volt. Remélem holnap megjönnek a cuccok és akkor majd látom mennyire proci limites. Valamivel biztos jobb lesz.
-
-
akerbis
aktív tag
válasz Zsolesz1885 #29325 üzenetére
18-20 körül kapni majdnem 4Ghz i7-eket. EGy olyat akkor betervezek. Ha azzal se megy rendesen akkor kár a gőzért. Van csomó más játék. Lélektani határok is vannak nálam a gépre költött lóvéval.
-
bozont
veterán
válasz Astroboy #29329 üzenetére
Ennél a játéknál sokat számít a HT is: [link]
Nekem anno az i5 (4,5 GHz-en) egész korrektül vitte a demót, nem voltak nagy lagok, beesések, de microlag az volt rendesen.
Szóval később ajánlott egy i7 is. Azzal a kombóval (i7 + 16GB ram+1650) szerintem elég élhető lesz a játék. -
Astroboy
őstag
válasz bozont #29330 üzenetére
Dettó, nálam 4.5 GHz-re húzott i5 2550k-val, 16GB 2133-as rammal és egy csúcs GTX980-al is úgy lagolt mint a huzat.
Ja a demó az persze nem, csak a teljes játék.Azért írtam a kollégának, hogy önmagában a proci csere nem sokat számít, persze ha 8GB memóból 16 GB lesz, a 750Ti-ből 1650, akkor TALÁN érne valamit az i7, vagy ha stabilabb nem is lenne hozna pár FPS-t.
De a mikrolagok akkor is maradni fognak, kevés azoknak az "elavult" i7-eknek az IPC-je.
[ Szerkesztve ]
-
akerbis
aktív tag
Lehet annyira fasza lesz holnap a + memóval és VGA-val, hogy én is élhetőnek minősítem. Nem vagyok finnyás. Szerintem a ram és a VGA nagyon nagyon kell, magas a felbontás.
bozont: Olvastam már mástól is hogy nagyon jól skálázódik a különböző procikkal.
Persze lesz i7 mert nem drága annyira és még sose volt. 1-2 hétig max. hanyagolom még amíg meglesz.
-
Zsolesz1885
tag
válasz Astroboy #29331 üzenetére
Nekem volt egy 1200-es ryzenem Rx 580-nal párosítva 8 GB rammal, és akadás mentesen vitte 1080 mediumon. Igaz hogy a proci pörgött mint a villanyóra, de vitte élvezhetően. Úgy gondolom sokat számít a processzor frissesége, ez a 4. gen azért csak 14-es évjárat.
"Tudják mi a jó a fájdalomban? Abból érzik hogy még élnek!" G.I Jane
-
Szabi020
tag
válasz bozont #29334 üzenetére
Nekem is volt mikor bepattintottam az új VGA-t. Játék reinstall. DX12 gyorsítótárak törlése. Experience letörlése örökre Illetve frissebb a driverem is azóta. Így megszűnt ez is ill a microlagg is. Tuning maradt nálam. Csak Bf-ben volt ez a bug.
Amúgy ha letálcázod többször akkor eltűnik egy időre.
[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
Feltúrtam a netet, de érdemi választ nem találtam.
10400/RX6700XT/16GB ram mellett crashel a játék, mivel DX12-ben elfogy a virtuális memória eseménynapló szerint. Ha hagyom neki automatikusan kezelni akkor beállít még 16-ot lapozónak és hajlamos azt is felzabálni + swappel mint állat. Win11 alatt szintén. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
golyani
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz qukesz #29340 üzenetére
Pedig szerintem a mai napig van nem egy program és játék, aminek kell virtuális memória függetlenül attól, hogy mennyi fizikaid van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
-
bozont
veterán
válasz golyani #29339 üzenetére
Azt írtad win11 alatt, teahát akkor win10-zel is próbáltad? Nem általános probléma az biztos, sosem tapasztaltam memory leak-et a játékkal (DX12 módban). A 16Gb bőven elég.
Gondolom másik vga drivert is próbáltál? Tuning ha van, kapcsold ki.
Ha ezek megvoltak, akkor hardver hiba is okozhat ilyet. Első körben a ramokat tesztelném.
Esetleg nincs valami bányász vírusod vagy valami?Neke ma textúrahibát még sem a FF okozta, pedig először azt hittem, aztán másnap megint előjött. Végül is a frissebb vga driver segített, legalább is már több napja nem jött elő.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz golyani #29345 üzenetére
Akkor valószínűleg nem driver probléma. A 3060Ti előtt Vega56-om volt, stabil volt vele a játék.
Akkor tapasztaltam hasonló hibát mint te (vga driver összeomlás, volt ilyesmi is hogy a memória megtelt), amikor a ramokat tuningoltam és instabil volt. Szóval ha nincs tuning és jól van beállítva, azért is írtam hogy kezdésnek teszteld a ramokat. Ha van lehetőség másik gépben, vagy másik modulokat a te gépedben. Ha nincs akkor egyesével kezd használni a modulokat aztán kiderül. -
golyani
őstag
válasz qukesz #29346 üzenetére
Igen, eseménynaplóban elfogyott a virtuális memória. Driver nem omlik össze.
#29347: RAM-okat kizárnám, mert 2 éve megy hiba nélkül a gép, VGA cserélődött most, timing (2666MHz, 14-15-15-28, 1,25V-on) egyedi ugyan, de csak a BFV hibádzik. Azért lehet egy egy modulos felállást megnézek.
-
urbi70
csendes tag
Sziasztok.segitség kellene.több év kihagyás után játszani akartam a bf5-tel.felraktam az origint (ami már más)lett. nem enged belépni hiába irom be a jelszót. nem küldi a megerösitó kódot az email cimemre.tele van a fiókom játékokkal nem szeretném ha elveszne. mit tegyek?
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Megvásároltam a játékot Steamen ~2000Ft-ért, így is kell Origin hozzá.
Az lenne a kérdésem multiplayerben milyen módok aktívak? Eddig 3x próbáltam játszani, de mindig egyedül maradtam. Ennyire kihalt lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Külpolitika