-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz Astroboy #29700 üzenetére
Köszi az infókat!
Tarack-ot nem próbáltam még, de szerintem tegnap pont azzal lőttek ki kétszer pillanatok alatt.
Valami nagy röppálya ágyúval lőtt ami 6-8-as sorozatokat lőtt rám elég sűrűn. Szerencsére elég ritkán talált el, mondjuk amikor eltalált akkor meghaltam.Ezek tényleg csak ilyen közelharci mókára jók, nem? Valami kisebb, gyors tankra optimális amivel könnyen közel lehet menni nem?
Ez a fedezék mögül ki-be taktikát sosem értettem. Biztos halálosan béna vagyok ebben, de bármikor is próbáltam, vagy akár próbálták ellenem tök felesleges volt. Ha én csinálom, akkor nem lő ameddig fedezékbe vagyok, amikor jövök ki hogy lőjek akkor ugyan úgy eltud találni ő is, szóval semmivel sem vagyok előrébb.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Astroboy
őstag
Az sztem a Calliope lehetett inkább, tudod a lehívható Shermanre szerelt sufni-katyusa. Célozni kevésbé, de távolról terrorizálni a jobbágyokat annál inkább alkalmas.
De ha már a lehívható nyomorúságoknál tartunk, akkor nálam inkább a pici péniszű de nagy golyójú Sturmtiger volt mindig is a nyerő. Lassú és esetlen mint egy hasmenéses tigris, de ha szembe köp az tud fájni.Kis tankokra nincs tarack, és nem csak közeli célra jó, tegnap írtam ha megszokod akkor a legjobb.
Qrva hegyes a röppályája a tarack-lövedéknek, szóval már közepes lőtávolságnál is viszonylag pontosan kell számolni a találathoz.
Cserébe mondjuk a blast-radiusa is több méter, tehát nem is kell feltétlenül telibe találni a célpontot, még ha mellé is lősz akkor is sebez.A fedezék csak optimális esetben működik, leginkább nuub kezdőknél akik még nem ismerik a trükköket. Minden az ellenségen és a ritmuson múlik. Ha rossz az ütem mindig akkor talál el amikor kikukucskálsz, de ez lehet fordítva is és akkor te leszel a nyertes.
Nem mindegy kivel állsz szemben.
Ahogy tapasztaltam pl. egy gyakorlott WorldOfTanks játékosnál nem fog bejönni, ha valaki ott elsajátítja a fedezék helyes használatát, az itt szénné copat mindenkit. -
Laby
őstag
válasz Astroboy #29702 üzenetére
Lehívhatóakat mindig elfelejtem és arti-ra meg v2-re pazarlom a squad pontot...ezentúl próbálom észben tartani, hogy van jobb felhasználása is.
Olyankor a kezdő bázisra dobja a tankot és csak a saját squadból lehet beleülni, ugye?Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Astroboy
őstag
válasz @rglaaf #29705 üzenetére
Ahogy mondod Bizz, de valljuk be őszintén a 4-ben azok a meseszerű tizedmásodperces ki-beszállások, nem rombolható fedezékek és modern fegyverek segítettek leginkább a tankosoknak érvényesülni.
De neked gondolom nem kell ecsetelnem, emlékszem anno művészi szintre emelted a témát,szó szerint fostunk tőled, bármivel próbálkoztunk ellened pl. kuksival, sose sikerült C4-et pakolni a segged alá.
Látod az V hiába szídjuk sokkal realisztikusabb ebből a szempontból, a valóságban is tart jó pár másodpercig míg kiszáll a tankos, ezzel viszont cakkpakk megölték a javítást, egyrészt lassú és alig van haszna, másrészt ha kiszállsz lelőnek egyből, ha a lövészed száll ki, azt is.A 2042-ben is ugyanígy megy?
Még nem vettem meg a játékot azért kérdem... -
Gainka
őstag
Mi lehetett ez az uj frissités tán csak nem anticsít?
-
kisza25
félisten
Sziasztok! Nem tudom valaki találkozott már a dologgal, de az egyik gépemen nem hajlandó elindulni a játék a dedikált kártyával (rx 570), azt írja nincs AMD driver (legfrissebb driver van fent, többször leszedtem, felraktam, javítottam)
Játék javítás is meg volt.
Ryzen 4600G a proci, IGP-vel elindul, de ahogy rx 570 az alapértelmezett kártya nem. Biztos vagyok benne, hogy IGP kever be, de már mindent próbáltam.
Eszközkezelőben letiltottam az IGP-t, biosban is, de IGP pöcc röff, rx 570 amd driver hiba.
Megcseréltem a két gépben a kártyakat, semmi.
Reseteltem amd drivert.
Gyerekkel szeretnék játszani, de IGP-n mem kell mondanom, hogy milyen.
Az utolsó az lesz, hogy megcserélem a két gépbe. A CPU-t, de ezt ha lehetne kihagynám[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
qukesz
senior tag
Nagy frissítés helyett ezeket a élettelen majmokat kellett volna kitenni ebből az egészből.
Az egész multis játékot megölik ezek nyomorult életűek!!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29723 üzenetére
Zavarodjatok meg mindketten!!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
free_jack
tag
válasz qukesz #29724 üzenetére
hol vannak a lányok, őstagok, topic gizdák?
EA anticheat arrives for Battlefield V in April, will break it on Linux / Steam Deck
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz Találtgyerek #29726 üzenetére
Lehet 3 hetente van csak turnusváltás Lipóton, nebáncsad má
-
Gainka
őstag
Ugyan ugy tele van csaloval minden szerver.
-
-
Szabi020
tag
Sziasztok!
Van arra valami fix mikor multiban a mapváltásoknál bezáródik a játék? -
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #29735 üzenetére
Hali!
Alap minden. Életem első amd kártyája.. 4090 után 7900xtx az új genig!
Hát nem fogom szeretni XDEddig az fps el szenvedtem. dx12 új gyorsítótár stb. ismerjük. Nem lett jó. Dx11-el hibátlan. Viszont így kidob. DX12-ben nem, csak úgy meg játszhatatlan.
-
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #29737 üzenetére
DDR4 van igen. Csak annyi történt! Előtte minden oké volt!
Köszönöm. Az van fent mert azt szedte le! ránézek a korábbira akkor! Köszönöm! -
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #29741 üzenetére
Sajnos már nincsen! De előtte azzal hibátlan volt! Igaz mikor az belekerült azzal is szenvedtem. Valami nyűgje mindig volt/van ennek a remekműnek.
Nem. A lapban van.
-
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #29743 üzenetére
Max a közel 100 fokos intelt! XD
De az eddig is ennyi volt.De küldöm nemsoká!
De még azt sem mert az első betöltés után is kilép...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Találtgyerek #29745 üzenetére
Tökéletes meglátás
Ezt fáj nézni. -
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #29745 üzenetére
Azt tudom, hogy sok! A hibát is látom! viszem delideltetni nemsokára! Uv is lesz.
De az eddigi 8 hónapban amióta tevékenykedik a gépben érdekes ez a hiba nem volt a 4090 mellett!?
Ez akkor mivel magyarázandó? -
Szabi020
tag
válasz Találtgyerek #29749 üzenetére
Köszi a tippeket! Rálesek de az eddigi 600W max TPD-t szerintem a max 425W nem fűti jobban ugyanabban a klímás helységben!
Amúgy alapon van a CPU.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Suzuki topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest