-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz Astroboy #28845 üzenetére
Az mondjuk igaz
Bazooka egy fos kb mint az antimaterial rifle igaz volt párszor vele mákom amikor a tanknak semmi hp-ja nem volt es ültek benne 3-an
Ez a piiatos mortar nekem teljesen kimarad eddig ha full mapra váltok akkor müködik? nem csak kisméretű mapon[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
Azt mondjátok akkor, próbáljam ki a panzerfaustot a PIAT helyett?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Találtgyerek
veterán
válasz Bjørgersson #28854 üzenetére
Ha jól bánsz a PIAT-al, akkor maradj annál.
[ Szerkesztve ]
06-3o/9759I39
-
Bjørgersson
félisten
válasz Találtgyerek #28855 üzenetére
Mindkettővel béna vagyok, úgyhogy mindegy melyiket tanulom meg.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz bozont #28847 üzenetére
Ez király, kipróbálom majd, köszi a tippet.
-
Találtgyerek
veterán
válasz Bjørgersson #28856 üzenetére
Akkor inkább a Panzerfaust. Kicsit könnyebb vele és egész jól sebez.
06-3o/9759I39
-
kisselandras
senior tag
válasz Bjørgersson #28854 üzenetére
Piat az valami eszméletlen tudd lenni rombol
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Bjørgersson
félisten
A korábbi chapterök szintekkel kioldható uniformjait már csak BC-vel vagy CC-vel tudom megvenni, ugye?
-
Astroboy
őstag
válasz Bjørgersson #28860 üzenetére
Chapterek és chapterök, mögjött a szögödi györök...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Astroboy #28861 üzenetére
Höhö.
-
Találtgyerek
veterán
-
urbi73
senior tag
A definite kiadásban benne vannak alapból a gold skinek is az összes fegyverre?
-
-
Beaumont
aktív tag
Hello mindenki.
Hátha tudtok segíteni. A hivatalos fórumon baromságokkal, vagy semmit mondó hozzászolásokkal próbálnak "segíteni" az EA-s okosok...
Szóval a játék megvan kompletten. Próbálnám indítani a játékot, bejön a töltőképernyő, a jobb felső sarokban pörög a kis jel, majd kb 5 másodperc múlva kilép minden hibaüzenet nélkül...
BF1, BF2042 Trial minden gond nélkül megy...
Új windows (Win 11) telepítés, origin törlés, majd újratelepítés megvolt, akárcsak a játék is természetesen. Legújabb driverek, windows is naprakész.
Lehetséges, hogy az EA desktop kavar be? Bár korábban az Xboss Game Pass nem zavart be ezzel...
Bármi segítséget, ötletet szívesen veszek.
Köszönöm előre is.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Pro!Petya
addikt
válasz Pro!Petya #28870 üzenetére
Az is milyen érdekes hogy mióta kijött a 2042 azóta hogy elszaporodtak azok a posztok hogy a userek egyszerűen nem tudják elindítani a BFV-t.
Steamen stat alapján nem hogy már többen játszanak a BFV-el mint az egy hónapos új 2042-vel de ma már majdnem duplája is a játékos bázis.
EA -ből meg simán kinézhető hogy "megoldást" találjon hogy azzal játszon a nép ami a pénzt hozza most és később ne pedig a régi résszel amiből már nincs lové.....[ Szerkesztve ]
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz qukesz #28872 üzenetére
Nekem is tökéletesen fut a BFV nem arról van szó.
Érdemes megnézni az EA support oldalát meg egyéb forumokat is ezügyben.Igen szerencsére fullon vannak a szerverek.
A 2042 az egy szánalmas bughalmaz ami csak névben köthető a BF-hez mert semmi más köze nincs hozzá.
Pontosan ahogy írod egy "divattrágya" lett az új rész. -
urbi73
senior tag
-
válasz urbi73 #28876 üzenetére
Látom betalált a jelző , én is várok a javításra. A Portal módok biztos jók, pár percet voltam El Alamein sivatagba, jó volt, de az alapjáték nem fogott meg. Nekem a hangulata nem igazán jött be a modern résznek. Az meg csak hab a tortán, hogy borzasztó gépigénye lett, de nem látom azt a valamit, amiért ennyit enne. Bf5 kimaxolva gyönyörű, ha összehasonlítom, nem tudom hogy mire az a gépigény. Jól néz ki, leszólni nem szabad, de akkor is valahogy hangulatlan, üres. Az biztos, ilyen még nem volt, hogy egy új Bf megjelenik, megveszem, és kikapcsolom. Bc2-re visszagondolva, ki sem lehetett kapcsolni. Abban az időben egy állati grafika, rombolhatóság, járművek is jutottak, valahogy nagyobbat nyújtott. Bf3 szintúgy. Bf1942 mai napig kedvencem, azzal kezdtem. Megjelenés itán kb 4 vagy 5. napra megvettem, de annyi elég is volt. Öregszem ;) 46...
-
Pro!Petya
addikt
válasz urbi73 #28876 üzenetére
Annak a hulladéknak akarom mondani "Divattrágyának" hidd el hogy az optimalizáció hiánya a legutolsó baja.
Redditten néz be forumába és rájössz pontosan mi is az ami miatt "sírnak"...
Azt meg egyszerűen nem is értem hogy lehet azt mondani rá hogy gyönyörű még akár 4K ultrán is mikor gyakorlatilag visszalépés történt grafikailag az előző több éves részhez képest is. Full statik / élettelen az egész. Mindez feleslegesen ordas nagy gépigénnyel párosítva
Tornádó , rakétakilövés és homokvihar ez az amire futtotta mint "újdonság" ....
Kb ugyancsak lekoppintották BF4-ből a Paracel Storm vihart, csak beleraktak egy tornádot. Arról nem is beszélve hogy az ki is nézett valahogy legalább, ez meg csak egy nagy keszekuszaság lett egy forgószéllel.Csak a portal ami még életben tartja azt mert aki BF érzést keres csak abban találja meg nyomokban.....
Hosszutávon még ez sem lesz elég hogy a régi részek contentjein éltetik a népet.
Új fícsőr..... , inkább kalkulált mentőöv[ Szerkesztve ]
-
Beaumont
aktív tag
Köszönök minden kis segítséget. Végül másképp, de sikerült megoldanom, most már gond nélkül megy.
-
Beaumont
aktív tag
válasz Pro!Petya #28882 üzenetére
Jogos.
Szóval pár napja kedvet kaptam egy kis RDR2-re. Ha már szabin voltam, gondoltam játszok vele kicsit. Persze nem volt letöltve. Hát kliens letölt, telepítés indít. Na ott hasonlóan akadt el a telepítő mint itt a játék induláskor, csak mondjuk a kliens csak állt-állt, míg a BF V simán csak bezárta magát minden üzenet nélkül.
Elkezdtem kutakodni a google bugyraiban és ott akadtam rá egyetlen használható dologra. OneDrive... Szóval akinek van, és menti a dolgokat oda, az egy-két játéknál ezek szerint belefuthat...
Leszedtem mindent ami a játékhoz kapcsolódik. EA Beta app, Origin kliens, Xbox app és persze a játék maga. Majd [innen] kicsit lopva mindent töröltem a gépről, ami fent maradt az uninstall után. Köztük a OneDrive-ra mentett dolgokat is...
Ezután telepítettem az Xbox app-ot, majd az EA beta app-ot, aztán a játékot. Origint kihagytam a sorból.
És gond nélkül elindult a játék...A vicc, hogy a fentieket előtte is megcsináltam, csak a Onedrive lépés maradt ki. Ez ugye sehol nem szerepel, csak az RDR2-ből kiindulva tettem egy próbát vele. Most ezt is megcsináltam, és semmi probléma...
-
HugóBoss
tag
Hali!
Game pass-ról szerettem volna telepíteni a játékot. Kérte, hogy telepítsem az EA appot és linkeljem az accot. Ez megtörtént, de az appban előfizetés kell, vagy megvehetem akciósan a játékot.
Most akkor meg kell venni/elő kell fizetni, vagy tudom a game pass-en ingyen játszani? -
Topikgazda
-
Sipasanyi
tag
Üdv egy kis segítséget kérnék, olyan történt hogy játék közben befagyott a koplett gép. Mikor újra indítottam a játékot minden beállításom elveszett, alapra állt. Lehetséges ezt valami profilból visszaállítani ?
[ Szerkesztve ]
LUXURY IS A CHOICE
-
Beaumont
aktív tag
válasz FollowTheORI #28886 üzenetére
Igen mentem. De eddig soha nem volt problema.
-
-
kisselandras
senior tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek!!
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
qukesz
senior tag
-
Találtgyerek
veterán
Boldog új évet! Megnézem gyors, hogy január 1-én reggel mennyi játékos nyomja.
06-3o/9759I39
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a videokartya teljesitmennyel kapcsolatban.
Egy netes teszt szerint egy radeon rx 590 8gb videokártyának 1080p felbontás és low beallitas mellett 280-300fps kell tudnia multiplayerben. Proci r5 2600x, 16gb ram. Nekem pont ilyen konfigom van, de
Az én kártyám 90-180fps között teljesít.
(Bf2042-ben meg 40-80 között, inkabb 50fps.)Reális szerintetek 300fps és valami rosszul van beallitva nálam, vagy hülyeség az a teszt?
-
aiminet
tag
-
Topikgazda
Nos, én még sose csesztem szét a windowsom semmi ilyesmivel, igaz én nem is vagyok pro játékos meg K/D huszár.
Lehet ezért...Ellenben nálam sosincs gond a játékokkal meg a windowsal. Milyen meglepő.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Találtgyerek
veterán
válasz FollowTheORI #28898 üzenetére
Én sem használtam még, de biztos sokat dob egy reszponzívabb rendszer.
06-3o/9759I39
-
Bjørgersson
félisten
válasz aiminet #28896 üzenetére
Én még azért valami driver checker system cleaner booster csoda bloatwaret hiányolok.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest