-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Pro!Petya #10603 üzenetére
Szia!
Szerintem itt nem arról van szó, hogy egyesek ügyetlenebbek. Veterán bf fanok is panaszolják a hibákat. Én úgy vettem ki az írásokból, hogy vannak régiók, ahol jól megy a játék, elégedettek az emberek és vannak olyan területek, akár egy országon belül is, ahol nagy bajok vannak. Nem panaszkodni akarok, csak szeretném a másik oldalt is bemutatni. Egy-két példát írok, amik rendszeresek nálam, de a haveromnál, aki 200km-re lakik nem fordulnak elő:
- a pálya bármely részén, akár a szélétől egy lépésnyire is képes a hátam mögé rakni egy ellenfelet, de volt hogy egy egész squad spannolt mögém. Hangsúlyozom, hogy akár a pálya legszélén is előfordul.
- öt lépés távolságról hátulról két fejlövést adok le sniper puskával, majd megfordul a delikvens és lelő 75%-os életerővel
- a pálya másik feléről leszednek a legótvarabb pisztollyal, én úgy szoktam érezni és hallani a fülesben, hogy csupán egy golyóval
Ezek a dolgok minden meccsen előfordulnak nálam, kivétel nélkül. Ezzel szemben a bf3 és bf4 nagyon jól megy.
Tudják a fejlesztők is hogy még nem tökéletes, ezért állítgatnak a játékon. Mondjuk, nekem eddig mindig csak rosszabb lett minden frissítéssel. Legjobban az open beta futott, ott nem voltak ilyen furcsaságok.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest