-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNS_65
senior tag
válasz Fitzgerald #11792 üzenetére
1440-es felbontáshoz milyen vga ajánlott?
Én GTX1060-al nem tudom elérni a 144hz-es Fhd monitorom végét, olyan 90-100 között ingadozik az fps egy i7 6700k és 16gb ram, és ssd társaságában. Meg persze vannak pár másodperces frame droppok random, de viszonylag kevésszer 32-es TDM szervereken nyomulok főként. -
Fitzgerald
veterán
Van még vagy 10 féle néven (majdnem) ugyanez a fejes jah. Amúgy kiderült, hogy nem is konkrétan HI 2050 klónok ezek. A Takstar és az ISK egy kínai testvérpár 2 külön biznisze, aztán van pár átfedés a modell palettán.
A HI 2050 és a HF2010 között a legnagyobb különbség elvileg az, hogy a Takstar kagylóiban valamilyen szövet van, ettől kicsit több lesz bennük a mély. Nekem csak az Omnitronic (ISK) van, a Takstar-t sosem hallottam.@DNS_65
1070 minimum. Persze nem 144 fps-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Volna valakinek / valakiknek kedve csatlakozni hozzám ? PS4-en játszom nem rég kezdtem de előtte pc-n játszottam sokat. Akinek volna esetleg kedve az írjon privátba.
-
Pro!Petya
addikt
válasz DNS_65 #11802 üzenetére
Ha jól veszem ki akkor 2K -ba szeretnél 144Hz-en játszani?
Mert akkor sztem legalább egy 1080Ti amire szükséged lesz.Mértem egyet az én beállításaimmal Twisted-en 64-es CQ ahol szakadt az eső.
165-re van az fps lock állítva. 1440p@165HzIgaz nem 32es TDM, és a fullos pálya nem csak egy része.
Ez egy Strix 1080 1V-os limittel szóval nincs kitekerve , meg a procim is hagyhat benne valamit de ez így momentán ennyire elég.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #11809 üzenetére
Amúgy is. A "mint" még úgy ahogy elmegy mixelve más skinekkel.
-
@rglaaf
veterán
[link] mai top gif
PSN:BiZzare_0 ️
-
addikt
válasz @rglaaf #11812 üzenetére
Hát nem tudom, hogy ezen sírjak vagy nevessek! De brilliánsan össze lett rakva!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
bul07
nagyúr
Nálatok amikkor a Twisted Steel pályán leugrotok a hídról kinyitja az ejtőernyőt, vagy nem és meghaltok?
Nálam nem nyitja földet érésig és instant halál, nem értem hogy ezt se tudták megcsinálniNa meg mai kedvencek
Magáért beszél és jól minősíti a játékot, és még szidni se lehet a másik csapatott mert nem lehet átállni
Így kell ezt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Leon77
őstag
válasz Pro!Petya #11807 üzenetére
Az átlag fps-t mivel számoltatod? Pontosabba milyen progi az, ami ilyen szépen átlagot számol?
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
addikt
Ezt komolyan benne hagyták a Battlefield 1-ből? Trollkodnak ezek vagy mi? Egy idő után ugye ott sem lehet átállni, mert már "Too late" vagy mit ír ki...„imádom”, holott már a Cod 2 multiplayer is tudta azt anno, hogy automatikusan kiegyenlítette a játékosok számát mindkét oldalon.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
bul07
nagyúr
válasz Hopkins95 #11817 üzenetére
Itt még kezdés előtt se lehet átállni, és utána se soha
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
Hét ehhez tényleg fantázia kell.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Hopkins95 #11817 üzenetére
Kb ugyanaz a balancer... főleg ha épp müködik vagy nem.
Amúgy az utóbbi időben túl sokat lépnek le kör végén, és ebbe gyakran belezavarodik a matchmaker... néha visszatölti, néha meg nem...
Nem ártana hangolni rajta az már biztos.Meg persze a balanceren is.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #11820 üzenetére
Nyomtam én ahogy ugrottam egyből
3-4X próbáltam meg, mert pont a híd alatt volt egy ellenséges tank és arra akartam rárontaniDe nem ment, ugrottam egyből nyomkodtam a gombot de talán egyszer bontott de akkor is a utolsó pillanatban és bumm meg is haltam
-
kisza25
félisten
válasz protegum #11824 üzenetére
Igen, amikor voltak privát szerverek, mi mindig beállítottuk a balanc-t, amúgy az sem olyan egyszerű, mert szétszedett squadokat, ha nagyon igazságosra akartuk állítani, így egyközepesen agresszív beállítás volt és sokszor mi mentünk át a másik oldalra, hogy egyenlő legyen
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Pro!Petya
addikt
válasz Leon77 #11816 üzenetére
Hali ez az MSI AB beépített benchmarkja!
A beállításokban benchmark fülnél csak be kell állítani a felvételt rögzítő és leállító hotkeyt.
Sajnos semmi sem jelzi a felvételt közben csak akkor látod ha leállítottad.
Ezt utána ugyanitt a View alatt tudod megnézni és menteni txt-be.[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Kecsó topikból csórtam
-
sheep
addikt
Nem nyitja az ernyőt sajnos és emiatt már párszor beszoptam, vízbe szoktam ugrani és akkor nincs gond.
Azt rühellem nagyon amikor az Aerodome pályán a spawn beacont a kedves csapattárs a repülésirányító torony tetejére rakja, és onnan sem tudsz leugrani mert nem nyit ernyőt, tehát le kell szaladnod a lépcsőn, ahol két lépés után persze lelőnek.
Szóval jó lenne sokszor ha az ernyő azonnal nyílna.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
jety91
őstag
"Nálatok amikkor a Twisted Steel pályán leugrotok a hídról kinyitja az ejtőernyőt, vagy nem és meghaltok?
Nálam nem nyitja földet érésig és instant halál, nem értem hogy ezt se tudták megcsinálni"Ez megint inkább user error lesz. A való életben sem tudod kinyitni úgy az ernyőt hogy ne csapódj neki a földnek ilyen magasságból...
A vízbe bármiféle probléma nélkül bele tudsz ugrani még ernyőt sem kell nyitni hozzáEgyébként tényleg nem értem miért játszol vele ha állandóan csak panaszkodni jössz ide
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz jety91 #11829 üzenetére
Hagyjuk már ez játék
Eddigi BF-ben ha egy háztetőről leugrottam nyitotta és túl is éltem, ez meg 3-4X magasabb mint egy házAkkor szerinted ez olyan mint az egyik telefon cég magyarázata hogy rosszul fogják a felhasználók
Tehát nem a játék a hibás hanem én mert az eddig megszokottakhoz hasonlóan akarok játszani, amúgy nem hinném hogy szándékosan nem nyitja csak el lett ez is ba@&va
(#11828) sheep
Támadó oldalon voltam az utolsó 3ponttal,ezen az oldalán ha jól rémlik nincs víz vagy lehet van
Amúgy van már hír a hibajavításról hogy mikkor jön, már lassan február lesz, és lenne mit foltozni
Bár lehet hogy még rosszabb lesz ha hozzányúlnak[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
Ennyi erővel legyen benne légpárnás tank és wing suit (lásd COD) minden katonának. Attól hogy egy játékelemen változtatnak és picit próbálják a valósághoz közelíteni nem tudom miért fáj egyeseknek.
Az elején meg lett mondva a fejlesztők részéről hogy próbálják a valósághoz közelíteni a mechanikai működéseket a játékban amennyire a játékdizájn engedi.
"Amúgy van már hír a hibajavításról hogy mikkor jön, már lassan február lesz, és lenne mit foltozni
Bár lehet hogy még rosszabb lesz ha hozzányúlnak"
Tényleg nem értelek. A leírtak szerint szeretsz a játékkal játszani, de minden apró bugot megszólsz hogy mekkora egy fos a játék, nem érted hogy adhatták ezt ki így Nézz körül a játékpiacon, mindenhol ez megy, a kiadók pusholják a fejlesztőket, hogy minél nagyobbat kaszálhassanak. Ők sem rendelkeznek szupererővel és nekik is szükségük van alvásra így a napi 8 óra áll csak rendelkezésükre a hibák kijavításában. Most volt karácsony + szilveszter, a héten álltak neki javítani a dolgokat gondolom. Ha tippelni kéne hónap végére el jutunk egy olyan pontra, amivel a kritikusabb hibákat kijavítják. Addig menj játsz mással ha ez téged zavar.[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz DNS_65 #11808 üzenetére
Azért nem olyan rossz a helyzet hogy azonnal rohanj egy 2080Ti-ért!
Mint írtad ,csak 32 TDM-et tolsz ott azért más a felállás!
Csináltam pár benchet hogy lásd mennyi a difi a 32TDM és a 64-es CQ között amit fentebb linkeltem.
2 map TDM :Ha kitoltam volna 200-ra a limitet gyanítom minimálisan de több lenne az avg de elfelejtettem és maradt 165-ön
[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
válasz jety91 #11831 üzenetére
Azért bfv végülis azért mégis csak a bf1 "evoluciója" és az egybe nem volt ejtőernyőzés a sima bakának aki leugrott valami magasról így ebbe se dolgoztak rajta sokat. Aztán lett belőle valóság fícsőr. Persze a száguldó kubelwagenből ki lehet pattani menetközben úgy hogy a postra mint Amerikai Kapitány érkezik az ember. Azta de valósághű. Aztán berakni olyan fegyvereket amik nem voltak a frontokon az is messzemenőkig realisztikus. A repülőzésről nem is beszélve. Ez egy játék minden más csak marketingszöveg.
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz protegum #11833 üzenetére
Senki sem mondta hogy realisztikus a játék, csak próbálják abba az irányba terelni míg a játékdizájn engedi. Ezt meg ahogy te is írod marketingszöveg is meg nem is. Engem is van, hogy felidegesít pár bug a játékban, nem védem őket... De még mindig messzemenőkig jobb játékot dobnak össze mint a konkurensek
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
200 probléma a Battlefield 5-tel:
https://www.youtube.com/watch?v=sZYuzoVIlr4
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz CptAdamica #11837 üzenetére
reddit-en irták össze neki. ő csak felolvasta
-
warcat
veterán
Innen indult aztán ki lett egészítve, ajánlom az átolvasását, pl meg van említve a tank torony - forgós bug amire itt is keresett valaki megoldást
Nem tudom jelezte-e már valaki,de elvileg volt szerver oldali fix a lvl 50 és nem kapsz Company Coin problémára
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Rigormortiis
veterán
válasz jety91 #11831 üzenetére
Még ha csak egy játékelemen változtattak volna! A gránátokat miert kellett igy kiherélni? Igazábol most mar csak akkor bírsz vele kart okozni, ha szerencséd van. Killcamet miert kellett kiszedni? Hogy a sok balf.asz csipa kemper még nagyobb biztonságban legyen? Tankokat miért kellett egy az egybe falhoz verni a fejlesztők részéről.
A sok bug miatt pedig ne mentegessük a DICE-t. Nem az első és nem a második bf játékukat keszítik. Pontosan tudják, hogy mi vár rájuk már a fejlesztés elején is.
Ugyanúgy 2 évük volt erre is, mint a 3-ra vagy a 4-re vagy az 1-re. Csak most még uj motor sem kellett.
Ez a DICE sara, senki másé. Ugyanúgy, ugyanazok a hibák vannak, vagy még több is, mint eddig.
De a legszomorúbb az, hogy meg mindig a BF a legjobb shooter számomra, ettől függetlenül a grafikat leszámítva k.rva nagy visszalépés gyakorlatilag minden téren.
De nincs meg az a f.ck yeah érzés, mint amikor a 3-ban ugy spawnoltál be lav-val, hogy a repülőből kiraktak ejtőernyővel. Vagy amikor a 4-ben a helikopterek es vadaszgépek süvítettek el fölötted.
De ilyen szempontból az 1 meg aadott ilyen fasza heroikus érzest, amikor operationsben fújták a sipot es mindenki rohant. Ja igen, ott ráadásul ujbpályarészek is voltak a többi módban megszokottakhoz képest (pl Monte Grappa erődje).
Most meg igazábol csak ollóztak innen-onnan, amit lehetett elb.sztak, oszt csodálkoznak, hogy rosszul fogy.
Meg mi ez az 50es szint limit?
De én is visszaraktam a 4-et és 1-et is. Kar, hogy a 4ben már nem nagyon mennek a dlc-s pályák
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Aethel
aktív tag
Nos, itt a napja hogy megrendeljem az utódot.
Végül pénztárcában is szűkebb lett a keret illetve mivel mini ITX formátumra építek, ezért 65Watt a max TDP amivel meg tudnék birkózni hűtés tekintetében.A lényegi kérdés:
Ryzen 2600X vagy 2700 processzort vegyek ha a BF5 futás fontos szempont.
Árban nem sok a különsbég, az beleférne. Viszont a -kevesebb mag de gyorsabban- vagy -több mag de lassabban- felállás közül nem tudom eldönteni melyik hatja meg jobban a játék kis lelkivilágát.Ebben tudnátok nekem tippet adni? Aztán abbahagyom a hardveres félig-meddig Offolást a topicban.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz Aethel #11843 üzenetére
szerk: ok, semmi, te a sima 2700-at írtad, nem az x-et.
A 2700 teljesen jó processzor, alternatívája az Intel Core i7-8700. De van "milyen cpu-t vegyek?" topik is, ha oda beírod az igényeidet, meg hogy mire kell, akkor segítenek választani[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Topikgazda
-
Qtya123
őstag
Az lehet, hogy a repülőkben is működik az aim cheat? Én azt hittem, hogy ezek a csítek csak gyalogságnál vannak, kézifegyverekkel.
Ma 11-szer szedett le egy Spitfire és mind a 11 alkalommal nem a repülőmet robbantotta szét, hanem kilőtt engem a fülkéből.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jóestét!
Az fps-t ki lehet íratni a bf5-tel valahogy a jobb felső sarokba? Készítsek fájlt, írjak bele valamit, és rakjam valahová?
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest