-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Már egy ideje így megy ez a kuponozás, beváltás során ami az experiencen keresztül megy, hardveres ellenőrzés történik,hogy van-e a gépben olyan kártya ami mellé jár a játék ,akkor kapsz kulcsot.
Más: ezt nézzétek meg, a jelenleg futó meme kapcsán milyen gamer székkel rendelkezhet !1414!négynégy
EA: It's in the crate!
-
Topikgazda
-
Leon77
őstag
válasz tom_tol #11944 üzenetére
Én is úgy jatszom. Ami érdekes, csináltam benchmarkot, 1080 ti avg fps 125 max 194 min 78 aerodrome on
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Newyorker
addikt
Mikor jön új pálya?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
TXT
őstag
válasz warcat #11951 üzenetére
Ertem. Es ha igy az Experience lecsekkolta es megadta a kulcsot, majd az a sajat Origin fiokban aktivalva lett, utana jatszhato mas, akar gyengebb vga-val es teljesen mas konfiggal is, mint amivel az aktivalas tortent?
En erre tippelnek, de inkabb megkerdezem a tapasztalatokkal rendelkezoket! -
Leon77
őstag
-
-
Eversmann
aktív tag
Bugok ide vagy oda. Van valaki aki szokott játszani (és van mikrofonja, teamspeak) ? Lehetőleg nem 12 éves
Life is better with a Titan
-
-
-
milan18
aktív tag
Srácok van róla valami hír, hogy lesz e Japán-Amerikai front a játékban?
-
bul07
nagyúr
Majd jön 1db pálya és annyi
Csaknem
Jó lenne vagy 5 pálya, fene se bánná ha a BF3-ból vagy BF2-ből emelnének át komplett pályákat
Jó kis Wake Island, jöhetne már ma (De jó meccsek voltak rajta)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ForRedGlory
félisten
Battlefield V Accelerates Performance With DLSS
Ha igaz amit írnak, akkor RTX ON (medium) + DLSS mellett kb hasonló performance lesz, mint RTX OFF mellett. Várós]
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz ForRedGlory #11980 üzenetére
Na, erre kíváncsi leszek! Jó lenne folyamatosan bekapcsolni.
Megyen!
-
IntelKiller7
veterán
Ez nem kerül most be a frissítéssel ugye?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #11982 üzenetére
De elvileg igen... valamelyik januári patch-el jön...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
Ez kell nekünk, nem javítás, nem új pályák, hanem tükröződés
Mint egy falat kenyér
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #65537792 #11985 üzenetére
Na ja, de az erőforrást ilyenre pazarolják, közben meg
Na mindegy
Azon a 8 agyonrak játszott pályán talán hoz nektek egy kis izgalmat
Én meg vettem nyáron egy kocsit, vehetem volna 2.5db 2080Ti belőle
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Nem nehéz kitalálni mi lesz a prioritás most akkor a Dice-nál ...
Nv kopogtat az ajtón hogy fiúk ezt még hegesszétek be a játékba , utána majd lehet a hibajavítással foglalkozni, mert ez biztos rátesz még majd.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #11989 üzenetére
Hát a linken lévő oldalon, a videóban a tükröződés mutogatja hogy húúúúúúúúúúú
DLSS én nem említettem
[ Szerkesztve ]
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz Pro!Petya #11987 üzenetére
Azt még meg is értem , hogy az NV-nek ez fontos ,de könyörgöm hány ezer játékosnak van ehhez kártyája ? Nekem mindegy csak mellette legyen valami értelmes is a játékba integrálva , mert az , hogy fegyvereket színezzek már nem nagyon köt le .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Pro!Petya
addikt
válasz jozefgucci1 #11993 üzenetére
Kb, leszarják . És mivel a BFV és az Anthem ennek a fícsőrnek a "promo"-ja így majd mi várhatunk a sorunkra.
Előbb legyen csillogás/tükröződés/árnyék megmiatököm aztán majd jöhetnek a lényegi dolgok(#11994) san01
Hááát ha nem is mind akkor biztos hogy jelentős része mivel egy laza hibajavítás már rég érkezhetett volna .....
pl a TTK/TTD változtatásokat és egyebeket 1-2 hét alatt korrigálták oda vissza.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Ez megint elég hangulatos lett, szerintem. :]
S a patch notes is megérkezett.
S még egy kis update notes.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
DNS_65
senior tag
válasz ForRedGlory #11997 üzenetére
Sokszor tényleg nem látszódik az ellenfél, ezt adom.
Tegnap pl Fjell map TDM:
3 csapattag is elrohant egy enemy mellett aki ott kuporgott egy szikla mögött, mi meg kb 1 méterre szaladgáltunk tőle.
Még ammot is dobtam neki, akkor esett le, hogy ez nem velünk van (nem is lőtt ránk háttal állt).
Ez mind ezekre az elcseszett egyenruhákra vezethető vissza, nincs rendesen elkülönítve az ellenséges csapat egyenruhája. -
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest