Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz PaJa1 #8829 üzenetére

    a cfosspeedet már 3 éve használom....mondhatni "kötelező" jellegű progi,priorizálni lehet vele programonként/protokollonként,eltünteti a nagy le/feltöltés melletti böngészés,stb. lassulást a csomagrendezéssel,mindenféle net mellé hatásos,1 megabittel kezdtem használni,most 10 megabitem van,az első próba után meg is vettem annó,akciósan,most 2290Ft az ára örökös frissitéssel.
    Melyik verzió kinek jó
    az biztos,hogy én nem szoktam lagolni sehol,a pinget alacsonyan tartja,és nem kell minden netezést leállitani,ha játszani akarok...max adok a Ut.. nak kisebb fel és letöltést,amikor játszok is :DDD viszont időt kell forditani a prioritások beállitására is,nem elég csak feltenni,sokan ezért nem veszik észre a hasznát,de hát ez ilyen a virusirtóknál is...
    ja,másik előny:kis átlátszó ablak,a fel/letöltési sebességgel,kapcsolatok száma,stb...az ember szépen látja,milyen a nethasználat,1 kattintással megmondja,épp melyik progi eszi a netet,ha valami gyanús dolog lenne,stb...nomeg a csomagütemezés miatt véd a külső,nem a gép által kedeményezett betörési kisérletektől is.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák