Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Jerk

    csendes tag

    válasz woker #8751 üzenetére

    Márpedig akkor is fogható a heli, csak ugye nem árt, ha a csapat fél percig a felsorolt dolgok legalább felével szórná a helikoptert. Nincs az a pilóta, aki ennyi felé tudna figyelni, pillanatok alatt le lenne kapva a gép, vagy visszamenne javítani. Helikoptereztem én már eleget 800-900 kill körül járok vele, nem egy nagy ördöngősség leszedni. Rushban amúgy is van legalább 5 sniper, ha tudják, hogy helis stage jön simán átválthatnának M95-re, csak ugye jobb fogalom nélkül mászkálni, vagyis inkább gubbasztani.

    A tankokról meg annyit, hogy könnyű lenne kiszedni őket, de az se érdekel senkit. A sniperek inkább mortaroznak, mint hogy 2X Explosionnel fogjanak 3 utat. Tankosok a földön lévő C4-et kb. sose veszik észre, tényleg egyszerű lenne ám ilyen módon kiszedni semmi erőfeszítést nem igényel.

    Tisztában vagyok vele hogy van marksman ill. sima headshot, de annak alapfeltétele, hogy megöld az ellenfelet. Ráadásul gránáttal ölte meg a srácot, azt pedig marksman headshotnyi távolságba elég nehéz eljuttatni (persze lehet csak én vagyok a béna).

    Egyébként bármelyik conquest mapon kiegyenlített a járműelosztás, lévén hogy mirror. A Rush meg jó lenne, mint játékmód, de még éveket kéne rajta csiszolni, hogy érdemben lehessen rajta játszani.

Új hozzászólás Aktív témák