Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz BalaNce87 #23917 üzenetére

    Jajj már. Mert az is olyan realisztikus, hogy egy szitává lőtt embert defibrillátorral felélesztenek. Ez játék és szerintem ez így jó ahogy van.

    Tracer dart sem létezett akkoriban és a tankokat is jobban be kell célozni emiatt, nem lehet csak úgy fedezék mögül adni nekik az áldást. Amúgy egyet értek azzal, hogy az alapjátékban nem kellett volna visszavenni a sebességét mert rohadtul lehetetlen sokszor eltalálni vele a helit és nem kapunk belőle valami sokat, hogy csak úgy lődözzük őket az égbe.

    Az meg helyes/reális, hogy a helit normál fegyverekkel is lehet sebezni így a pilótának is okosabban kell repülnie. Sőt mondok egy olyat, hogy nem sikerült nekem engineer-el az utastérből megjavítani az UH1-et mint, ahogy az MI24-et a simában.

    Nekem szerencsém van, nem nagyon jelentkeznek a bugok meg hasonlók, de én ezt annak tudom, be hogy megválogatom a szervereket ahol játszom és nagy a sávszélességem. UPC akcióban fél évig 120Mbit aztán majd már csak a fele lesz.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák