Új hozzászólás Aktív témák

  • eugabesz

    őstag

    De most komolyan....
    A tuti szerver titka.by eugabesz
    1.Eleve várnak rám,addig be sem login-olnak,míg nem jövök,sőt megkérdik a játékmódot és a pályát csak aztán indul a szerver.
    2.A FŐadmin fogad,s elvezet a pálya legtutibb helyére,"drága selyem bajúszos xy vezérőrnaptábornokhaditengernagyÚRRR" ide tessék fáradni,nem sokára hajtjuk errefelé a lelövendő embereket.
    3.Az adminok engedélyt kérnek,mielőtt bárki is megközelíten,hog egyáltalán tudom-e őket fogadni,sőt...lesik minden kívánságom,1 percenként kérdezgetik,van-e lőszer,eü csomag stb.
    4.Bár nekem az ég világon semmi közöm a szerver üzemeltetéséhez,az én kívánalmaim szerin--mikor éppen milyen kedvem van--- játszanak a körülöttem lévők.A csapattársaim még csak véletlenül se lőnek le senkit az engedélyem nélkül,sőt...kikérik a véleményem egy-egy lövés előtt.
    5.Ha valaki nem tetszik,mert éppen rám merészelt lőni,azonnali kick vagy ban jár neki,nehogymá'...
    6.A főadmin konzultál velem a menet közben változó szabályaim hatékonyabbá tételének ügyében,minden kisebb admin a ts-en lesi,mi a teendő.
    =Legfontosabb,ha valaki mégis lelőne,a FŐadmin türelmesen várakozik míg kegyeskedem eldönteni,lelki világom mégis mennyire terheli az eset...vagy elég,ha a renitenst örökre bannolják a szerverről,vagy magát a szervert is leállítják,míg lelkileg helyre nem jövök.

    (ha valami szerencsés véletlen folytán valaki talál ilyen szervert,kérem ne legyen rest és dobjon egy privátot.De csak nekem ám!!)(e-mailcímem:bunko kukac hudenammenö.hhuuuu)

    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

Új hozzászólás Aktív témák