Új hozzászólás Aktív témák

  • gabipaci

    addikt

    válasz lala42 #17750 üzenetére

    Mit nem értesz a kérdésen?
    Nincs új szabály! Csak a sniperek számának korlátozása van, de ez már várható volt, amint lehetőség nyílik rá.
    Én nem csak a magam szórakozását nézem, hogy haha, odaát 10 sniper van, nem baj, jó ez így, legalább nyerünk...
    Kicsit szopóka lehet a maradék pár embernek, aki játszani megy fel, de másodmagával nem tud kitörni Port Valdez kezdőről. Én az ő érdekeit nézem.
    Tehát nincs új szabály! A CG túlzásba vitelét eddig sem komáltuk, annyi az újítás, hogy számszerűsítve lesz a tűréshatár!
    Semmiféle új szabály nincs! A főbázisokat eddig sem engedtük támadni, mostmár legalább nem lesz olyan, hogy lőhatak, mert nem látja az admin.
    Szó nincs új szabályról! A helik ellopása Conquesten nem megengedett.
    Rush módban a védők járműve szabad préda.
    Annak fényében, hogy nincs új szabály, csak a meglévőeket segít egy program betartani, miéert fogyna el a játékosközönség? Mert ugye a többség azt mondja, hogy nem kell az adminprogram, bár engem nem érint, mert úgyis betartom a szabályokat.
    Ezért kérdeztem (és most nem rád célzok!!! ) hogy most aza baj, hogy a meglévő szabályainkat próbálom egy program segítségével betartatni, tehát nem csak akkor kell jól viselkedni, amikor látja az admin???

    "Ha magyarokkal játszunk, inkább arra kellene figyelni, hogy hangkomunikáció legyen a játékosok között." - ehhez képest nem nagyon látlak a TS3 szerverünkön.. :)

    Logitech hardware tester

Új hozzászólás Aktív témák