Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    válasz gabipaci #17714 üzenetére

    Hali!
    Most akkor az a bajod, hogy nem csak akkor kell korrektül játszani, ha lesz fent admin? :U

    Nem értem. Én azt fejtegetem,hogy akkor is korrektül kell játtszani, ha nincs fent admin. Mint ahogy Én teszem. Nem hinném,hogy valaki is valamikor is ennek ellenkezőjét tapasztalta volna részemről.
    Sniper korlátozás! Minek? Azokat is ki lehet iktatni, annak rendje módja szerint. Észrevetted, ha egy csapatban sok a sniper, kevés az assault, vagy medic, akkor az legtöbb esetben vesztes? Úgy kell nekik. ;] Nem kell korlátozni a számukat. Legfeljebb veszítenek. :DDD
    Ha magyarokkal játszunk, inkább arra kellene figyelni, hogy hangkomunikáció legyen a játékosok között. Eredményesen össze lehetne dolgozni. Lehet annyi csipa az ellennél, ahányat csak akarnak, akkor sem érnek semmit.

    CG. ki nem xarja le,hogy mivel öl meg. Ő sem hallhatatlan. Akkor tank, bredly sem jó? Mert azzal is lehet faszányosan irtani a népet. Bekempel egy dredly-bel egy védett helyre, hidd el hatásosabb (megtámogatva 1-2 enginerrel) mint a CG.

    Járműlopás. -Tilos. Ha olyan bamba a támadó sereg,hogy nem védi meg, vagy foglalás után nem tisztitja meg a területet, akkor had szívjon. Itt el tudom képzelni a figyelmeztetést, kicket, esetleg sorozatos esetben a bant is, ha bebizonyosodik, hogy valaki csak erre rendezkedik be. ( de volt,hogy lapultam az elfoglalt bázison, és elfelejtkeztek rólam ;] Kihasználtam.) És ezzel nem vagyok egyedül, sőt nem is szégyellem magam miatta.

    A helikoperek ellopása nem megengedett!

    Védje meg a védő. Hisz az övé. :K

    Anno a MW1-ben estem bele abba a hibába, hogy nem figyeltem a konzol kiírását. Tiltva volt a P-90. Nem figyeltem a figyelmeztetést sem. Kickeltek. Kérdeztem az admint, hogy miért is? Felvilágosított, hogy a szerón tíltott a P-90. Bocsit kértem, elfogadtam a szabályt. Nem mentem oda többet. Nem azért adtam ki anno 12000 rúpiát a játékért, hogy ne használhassam a játékban elérhető cuccosokat. Két hónap alatt halott lett a szerójuk. Mindenki kerülte. Talán nem kellene ebbe a hibába esni. :R

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák