Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz simi762 #17418 üzenetére

    engemet az MW2 akasztott ki de kegyetlen mód! a bevérző szem, és hogy a botok látnak bárhol vagyok, annyira butára csinálták meg az ai.-t h az fáj. 1mm-t kidugom a fejem, és már véres a szemem :DDD nem is beszélve az agyontúlzott jelenetekről! Vadászgép úgy lelassít majd gyorsít a heli mellett mint egy f1es versenyautó! na meg láttam olyat is h 2 heli rotorja 1másba ért) és arról nem is beszélve h a Humvee-n lévő gépágyút úgy forgatod mint ha 20g-os lenne :D röhejes h mit kihoztak abból a játékból!

    Visszatérve a BC2re, igen voltak részek amik engem is kiakasztottak, pl. mikor teherautóról kellett lövöldözni a havas pályán a quadosokat+ a harci járműveket gl-el asszem! Ott van elcseszve h scriptelt az egész, mondjuk máshogy el se tudnám képzelni azokat a jeleneteket mivel nincs olyan ai ami magától megcsinálná az ember cselekvéseit. + a játék vége felé volt necces, mikor helikoptereket kellett rpgvel és at-vel leszedni! na az durva volt, kb 15x kezdtem újra, igaz hardon, de akkor is durva volt!
    kb ennyi a ciki a gameplayben, de sztem nagyon állat lett, és fontolgatom h harmadszor is végigviszem. És azt is megemlíteném h a szinkronja "mestermű", igaz ehhez kell érteni picit legalább angolul. Bár az 1. részé állítólag messze lekörözi ezt, de telis tele van jó humorral! és passzolnak a szituációkhoz! szóval sztem jó lett az, messze jobban élveztem mint MW2-t.

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák