Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz BandiHUN #14898 üzenetére

    no megvan a disznóság,Firefox-al kell nézni...de semmi új nincs fent...csak illusztrálva,hogy az accodon van-e érvényes VIP BC2,a beta meg még nem ok,mert kódot kérni csak 17-edikétől lehet,és sajna előre letölteni se lehet a betát...
    De az az alap,hogy a kapot kódomat regizni kell,hogy megkapjam az IGAZI kódot,de azt nem itt kell,hanem a beta oldalon.
    Kiváncsi leszek,milyen idő szerint inditják a bétát,bár végülis a munkahelyi gépemen is le tudom szedni pl.reggel,ha úgy jön ki,és akkor viszem haza du-ra,hátha lejönne gyorsan.Még két nap,ehh... ;] :)) :DD

    Ja igen,a BC2-ért még jár egy alapból elérhető M24-es sniper.
    Egyébként full új ez a gunclub,ez az első 2 játék,ami benne van,a kövi a dead space 2 lesz,gondolom kap az ember mindig az újhoz plusz cuccokat,ha van előzője,olyasmi,mint a veteran,csak ez működik is rendesen.
    Bár ott is lesz..om,hogy nem 5-öt ir ki a BC2,csak 2-t,mert amit lehetett,megkaptam igyis,lényegében a tracer gunnak vettem hasznát,mert a medicláda és a lőszeres már meglett,mire működni kezdett ennyire is a veteran.

    Egyébként a VIP kód már eleve genyózás,hiszen ha eladod a játékot,de nem adod az accod,a vevőnek nem lesz ilyenje,mert az acchoz kötött...Kezdeti próbálkozás,hogy ne vegyenek használt játékot.
    Persze az extrák miatt meg mindig régebbi accra kell regizni a gémet,itt is ugyanarra,mint amire a BC2-t is,tehát később nem adhatod az accod,hacsak nem viszik mindkét gémet egyben....avagy később nem járnak majd extrák.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák