Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Źşë' #13703 üzenetére

    "hidd el ha 16 emberből már 8 azt használja elég zavaró tud lenni (mást nem látsz mint h megint meghaltál CG-által, és folyamatosan, only CG által..), és ha nem HC a szerver akkor meg pláne, mivel esélyed nincs más fegyverrel kilőni a másikat pont a bugok miatt... és igen sokan ezért veszik elő mert gyors, halálos, és pontos! És ahogy mondtam a többi fegyver mellett egyszerűbb kilőni azzal az ellent mint egy 30 táras xm8compactal pl., amivel még egy emberbe egy tár sem elég sokszor! el van Qrva az egész játék ezzel :/ pedig nagyon frankó gém lenne ha nem lennének benne ilyen oltári nagy hibák!"

    Örülök, hogy neked, és még 1-2 hozzászólónak "átjött" mit akartam mondani, mert én is pontosan úgy gondolom ahogy ti. ;)
    Nem azok zavarnak akik belőnek a tömegbe 1x-1x hanem az zavar, aki non-stop azzal rohangál (persze nagy részben kempel is mellé), és ha kell, 2-3m-ről is CG-zik embert.
    Kíváncsi lennék ki hogy viselné ha 1 körben a 10 halálból 7-8 CG általi lenne. Ez az egyik része, de még mindig nem ez a fő gond. A fő gond az, hogy minden admin másképp látja, nincs egység. Van aki kiírja, hogy CG csak épületek, és járművek ellen, és ha lát renitenskedőket, figyelmezteti hogy nem kellene. Aztán van aki úgy van vele mint mackósajt, hogy beletojik, mert ha benne van a játékban, akkor lehet használni. Ilyen ellentétes gondolkodással nem lehet ilyen jellegű szabályokat bevezetni. Vagy mindenki egységesen "egy irányba húzza a szekeret", vagy akkor nem kellenek CG korlátozási szabályok, és mindenki azt ás arra használja amire akarja. Tehát a CG noobozás is ezért alakulhatott ki..Ha az adminoknál sincs ebben egyetértés, akkor miért várják el, hogy a játékosok között legyen? :F

    Mod:

    Most látom jean leírta már ezt, szinte szóról-szóra. :C :R

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák