Új hozzászólás Aktív témák

  • #50433536

    törölt tag

    A játék fejlesztője az answers.ea.com oldalon soha nem válaszol a kardinális kérdésekre, se nekem, sem másoknak. Elegem lett abból, hogy levegőnek néznek sok más vásárlóval/játékossal együtt.

    Úgy döntöttem, hogy online szavazást indítok, az egész világra kiterjedően hogy ezzel kényszerítsük a fejlesztőt a megfelelő irányba. A szavazás lehetőségét az answer.ea.com oldalon, a facebookon és a twitteren fogom népszerüsíteni. Ehhez szeretnék segítséget kérni.

    :K Szerintetek melyik weboldalon érdemes szavazást indítani ilyen témában? :K

    A szavazás főbb kérdései:

    1. Csalók elleni védelem
    ---------------------------------------
    - Legyen nyilvános ban lista, hogy lássuk, a fejlesztő teszi a dolgát és bannolják a jelentett és videóval, egyéb módon bizonyított csalókat.
    (Pl: Felháborító módon, a láthatatlan és késsel gyilkoló, vagy csak a fegyverét mutató, égen repülő, stb.. csalókról készült videók alapján sem hajlandóak bannolni a csalókat!)

    - Legyen Killcam a csalók videós rögzítésére.

    - Legyen sokkal egyszerűbb a csalók jelentése.

    - Legyen megint voteban/votekick.
    (Tudom, ez kényes téma, de döntsenek a játékosok. Én szerettem.)

    2. Scoreboard
    ----------------------
    - Legyen részletes Scoreboard, mint régen, hogy lássuk a barátok és a többi játékos eredményeit.

    3. A játék stílusa maradjon Battlefield, ne utánozzák a Cod/warzone, stb... játékot.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    - A játékból vegyék ki a felesleges, időrabló animációkat a pálya töltése előtt. Ne legyen cod/warzone utánzás. Minél hamarabb induljon el a következő csata, mint a bf3 és 4 idejében.

    - Ne lehessen skineket és fegyvereket stb.. vásárolni, csak a játékban elért eredmények alapján lehessen megszerezni őket. Legyen igazságos a játék és mindneki számára egyenlők a feltételek.

    - A játék őrizze meg a harctéri hangulatát és ne legyen belőle cirkuszi bohózat. Tűnjenek el az idióta, és a játékhoz nem illő skinek, képek, stb.. Pl a mikulásos skin, rózsaszín fegyverek és hasonló őrültségek.

    Nem teljes a lista, de így is nagyon hosszú lett ez a komment. Várom a tippeket, hogy melyik honlapon legyen a szavazás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák