Új hozzászólás Aktív témák

  • Jacktor

    tag

    válasz gyiku #9479 üzenetére

    Na gyerekek, tegnap játszottak kicsit, és hát sokkal sz*rabb vagyok mint előre tippeltem volna... 0,07 K/D az jó? :DDD Help meee!

    - Spawn után egyszerűen fogalmam sincs merre induljak. Nézem én a kistérképet, de ha csak kék bizbaszok vannak rajtuk akkor mi legyen az irány? Leszületek egy erődbe, és fogalmam sincs merre menjek.. általában követem a többieket (már ha vannak) míg le nem lő egy (számomra) láthatatlan ellen. Vagy ez a "skillem" pályaismeret fejlődésével már változni fog majd? Azaz csak meg kell tanulni/szokni a pályákat/pozíciókat?
    - Elindulok egy irányba, caplatok, caplatok, puff, végem. Fogalmam sincs honnan kell várni az ellent, hol vagy honnantól lehetnek egyáltalán. Mikor piros egy base akkor ok, arra indulok, aztán majd lesz valaki... Az most más kérdés hogy közelharcban többször is öltek meg úgy hogy míg belém nem állt a szurony, sejtelmem sem volt hogy ott lehet valaki.
    - Rengetegszer volt, hogy a keresztbe futó katonákat láttam ugyan, de nem mertem lőni, mert semmi nem utalt arra hogy ellenség lenne (piros bizbasz fölötte vagy valami). Egyenruháról meg még hadd ne találjam ki :)
    - Q (spot) pontosan hogy működik (elfelejtettem tegnap kipróbálni)? Mikor érdemes használni? Mi a hatása?
    - Ami még nagyon zavart, hogy nagyon kicsinek találom a látószöget (horizontálisan). Ennek reggel utánanéztem, ezt a menüben a Vertical scale(angle)/Vertical valami beállítok vezérlik? (asszem 50/50 volt, meg utána zárójelben a horizontal) Ha igen, meddig vegyem fel hogy ne akadjak rommá (4460+1060 6GB), de jóval nagyobb látómezőt kapjak?
    - Az egérgörgőn defaultban az inventory items van, így viszont nem tudok görgővel pl. a gránátra váltani. Jól gondolom hogy ha beállítom a Weapon change műveletre a görgőt, akkor már okés lesz?

    Az irányítással még vannak gondjaim, de kezdem már megszokni (guggolás, futás, stb.). A célzást viszont még nagyon gyakorolnom kell :D

    www.wotinfo.hu

Új hozzászólás Aktív témák