Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz juve600 #4132 üzenetére

    CTF-ből is 2féle lehet. Lehet kis pályán INF Only, vagy nagy pályán járművesen. UT-ban előszeretettel játszottam én is de BF-ben valahogy nem jött át.

    (#4133) N@idia ne is mond. Mostanában inf. only rush-t játszom meg Locker/Metro CQ-t. Úgy felbasztak valamelyik nap. Rush, Flood Zone és védünk. Mondom ez egy könnyen védhető pálya, de kb. egyedül vettem a lapot a csapatban és 2-szer egymás után kikaptunk védőként. 8-akat lőttem egyedül 1-1 pontnál a csapat meg kolbászolt mindenfelé. Lancang-on mondom fordulok 2-3szor a jeep-pel, hogy előrevigyem a csapatot támadóban és nézem rohangálnak a sniperek a pálya szélén. Tegnap 1500T-es Metro-n játszottam, beszorítottak minket a kezdőre. Kitörtem és elbújtam. vagy 5percbe tellett mire a squadomba átjöttek olyanok akikre lehetett számítani és onnan szépítettünk utána. Kövi kört behúztuk, a Squadom csodásan működött onnantól. A másik csapatban egy 5fős klánsquad volt az élen de vagy 50k ponttal lenyomtuk őket a végén.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák