-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Lenne egy kérdésem. Ti hol kerestek szerverekre? Bent a játékban a Server Browser opcióban vagy van más lehetőség is? Elég zavaró, hogy felmegyek délelőtt játszani egyet, erre 138 szerveren van 2-3 ember. nem is értem ezek miért nem orientálódnak be pár szerverre együtt játszani? Ahol meg esetleg összegyűlne elég játékos, ott 100 feletti a ping-em.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
voodoo98
addikt
válasz wolfman #39801 üzenetére
A Server Browser-t érdemes használni, nyilván a legkisebb pingűeket.
Több oka is lehet, hogy 1-2 ember üres szerverre megy be:
- vmelyik easter egg-es feladatot csinálja
- többieket várja és utána együtt várják, hogy legyen elég ember
- gyakorol vmit
- esetleg performanciát tesztel (én is csináltam már párszor ilyet)
- stb.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Bjørgersson
félisten
válasz voodoo98 #39802 üzenetére
A teljesitmeny szo mar nem meno?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
wolfman
veterán
válasz voodoo98 #39802 üzenetére
Aha, lassan már több ember tesztel performanciát mint aki érdemben játszik.
Egyébként sajna sztem nekem le kell mondjak a játékról. Itthon T-home mobilnetem van (mondjuk nem lassú), de 50-70-es ping a jellemző és ma egyértelmű lett, hogy ez baromi sok.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
voodoo98
addikt
válasz wolfman #39804 üzenetére
50 még jó. 2 évig azzal toltam a BF1-et, 60 fölött már érezhető. Persze a mostani 22-28 az elég jó.
(#39803) svensson
Az egyik kedvenc kifejezésem a performancia impact.A performance szó megfelelője a teljesítmény valóban. De itt a kettő jelentése mintha nem lenne ugyanaz. Nem pusztán arról van szó, hogy mennyi a min és avg fps. Hanem stutteringről, fps drop-okról, akadásokról, spike-okról, lagokról.
Utoljára pl. ilyesmiket nézegettem, teszteltem.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Bjørgersson
félisten
válasz voodoo98 #39805 üzenetére
Fúj.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
go_trabi_go
kezdő
válasz voodoo98 #39800 üzenetére
csak játékpisztolyok, denix replikák, házi használatra szánt falidiszek
elég élethu kiadások, a csőben nincs piros muanyag dugasz
usában nem mernék velük egy gépkocsi légtérben tartózkodni a közuti járöri igazoltatás során, annyi szentna hol is tartottam
vezetékes vs vezetéknélküli egér
a logitech g pro mellé rendeltem egy razer bungee v2-t, összehasonlitási alapként[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz go_trabi_go #39808 üzenetére
egér topik, ott majd jó' kioktatnak
-
go_trabi_go
kezdő
válasz juliensorel #39809 üzenetére
egérpad téma volt már? asus szilikon szart sem ér
kényes történet pedig, ki mire esküszik, szövet, puha érzetet kelt, de lelassit
keményebb anyagbol készült, ellenáll, jobban csúszik, sikositás nélkül[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz go_trabi_go #39810 üzenetére
1000 ftos auchanos qilive szovet varrot szelu
-
szabimabli
csendes tag
Srácok, két napja szerencsétlenkednek a szerverek nálam, nem tudok csatlakozni sehova, egy percnyi loading game után kidobja hogy Server Disconnected.
Tudom, valószínűleg rengetegszer volt már ilyen, inkább arra szeretnék csak rákérdezni hogy másnál is volt e már ilyen, hogyan lehet megoldani?
Telekomos vagyok, HDD-n van de eddig rendre betöltött gyorsan mindig, most egyáltalán nem.
-
Madn!ght
addikt
válasz szabimabli #39812 üzenetére
Összefoglalóban olvashatsz rá javaslatot. Alternatívaként a net beállításaidnál próbálj rá arra, hogy a DNS szerver címét átállítod a Google-ra:
- 8.8.8.8
- 8.8.4.4Hátha...
Nekem pl. PS4-en megoldotta a random hálózati szakadásokat.
-
szabimabli
csendes tag
-
Aventador91
őstag
válasz juliensorel #39811 üzenetére
nekem is az van és rettenetes. értem már miért drága a drága egérpad
-
juliensorel
senior tag
válasz Aventador91 #39815 üzenetére
Nekem már nincs, csak volt régen Semmi különös szerintem.
Most HP Omen van, ~3000 ft hűha, egérpad topikban is ajánlott -
go_trabi_go
kezdő
egyszerre két egérke is fogja a jelet, ez tök triviális mindenki számára?
eszem faszom megáll, hány usb portja van a gépemnek
minden perifériára vonatkozik, ráköthetek akárhány usb-s billentyuzetet?[ Szerkesztve ]
-
go_trabi_go
kezdő
háttérben mi a neve a hadihajóra felfestett álcának, skinnek?
Hallotta-e Hetty néni a Halifax robbanást?
[link] -
csibe1
addikt
válasz Aventador91 #39815 üzenetére
Kinek mi jön be. Nekem évek óta egy Steelseries Qck mini egérpad van, nincs vele különösebb gondom.
Amikor vettem éppen nem találtam sehol Qck Mass-t, ez kb ugyanakkora méretre, de 2mm helyett 6mm vastag.
Eddig jól bírja a mini, de a következő a Mass lesz, vagy ha előbb megveszem jó lesz tartaléknak.
Nem is tudom pontosan mikor vettem a minit, de jól bírja.Előtte volt mindenféle vacak ami pár hónap vagy hét után megadta magát; zselés csuklótámaszos stb.
Ahogy látom elég jól tartja az árát még mindig. Szerintem ennyit bőven megért." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
fornettisuti
veterán
válasz go_trabi_go #39818 üzenetére
dazzle/razzle camouflage
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
szabimabli
csendes tag
válasz csibe1 #39819 üzenetére
Nekem ha minden igaz szintén Qck van, csak a "normális" verzió nem a mini.
Tökéletes, nem is volt drága (3 ezer JMF), alig koszolódik, nem foltos pedig nem gyakran tisztítom, hogy az nvidiás szlogennel éljek "it just works".
Kb 3 éve lehet meg, tényleg egyáltalán nem törődtem vele csak használom, abszolút az ég világon semmi baja nincs.
-
Tegla80
addikt
válasz Aventador91 #39822 üzenetére
Esetleg probald meg forro vizben aztatni picit mig atmelegszik rendesen es meglagyul,majd sik feluletre fektetni es lesulyozni mig kihul.
Sony® & PlayStation®
-
muszurkefal
aktív tag
válasz muszurkefal #38895 üzenetére
Hát ez szörnyű
Megint újratettem a gépet, természetesen minden adatot töröltem. Tizedszerre rakom újra a játékot meg a shader-t és még mindig nem jó. Ugyanaz a para, mint a múltkor volt. de most nem oldódott meg. -
voodoo98
addikt
válasz muszurkefal #39825 üzenetére
És ha nem rakod fel a sweetfx-et, akkor jó? (csak a játék rakod fel)
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nagyúr
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Beszereztem egy GTX 1060 6 Gb-os VGA-t és az a gondom, hogy szerintem a játék nem úgy fut ahogy kellene. i7-2600 van mellette + 16 Gb DDR3.
DX11-ben játszok, High beállításokkal és van hogy 40 alá is beesik az FPS.
Azt tapasztaltam, hogy a VGA nincs kihajtva, annak ellenére, hogy a procinak ki kellene, ugyanis más játékoknál, ha a V-sync nincs bekapcsolva, akkor 99%-on simán pörgeti a kártyát.
Esetleg ha van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond, akkor azt nagyon megköszönném!Lőttem egy pillanatképet, amikor beesett az FPS:
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fogirobi #39828 üzenetére
A legfrissebb Nvidia driver van fent?
Esetleg ha a legújabbnál csinálja ezt, megpróbálhatod visszarakni valamelyik régebbi drivert. A Battlefield V topikban többen panaszkodnak mostanában az Nvidia új driverjeire.
Operációs rendszerként Windows 10 vagy Windows 7-et használsz?Ennek a számítógépnek lazán vinnie kéne.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
szabimabli
csendes tag
válasz juliensorel #39829 üzenetére
+1
R5 1500X + RX 580, mégcsak dual channel ramom sincs, és még így is hozza a 70-90 körüli értékeket, kicsit lejjebb vett beállításokkal.
Proci illetve RAM lehet, bár elméletileg az az i7 is 4mag/8szál, van benne erő még, nem kéne hogy baja legyen.
-
nagyúr
Szerintem is proci... ha más szofveres/driveres/windows gond nincs a háttérben.
Azért azt tudni kell egy i7-2600 az kb egy Haswell i5-nek felel csak meg, vagy kicsit jobb csak. Ezt azért látni kell és tudomásul venni, hogy már kevés a mai játékokhoz. Főleg a BF multihoz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
fogirobi
senior tag
válasz FollowTheORI #39832 üzenetére
Értem, köszi!
Gondoltam már rá, hogy cserélni kellene. Mivel alaplapot nem akarok még, ezért ahogy néztem ebbe a foglalatba maximum egy i7-3770-et tudnék beletenni.
Lenne értelme használt piacról beszerezni egyet? Éreznék jelentős különbséget a kettő között? -
go_trabi_go
kezdő
nekem még mindig egérproblémám van
egyszeruen nem tudok találok olyan egérkét a piacon, ami minden feltételnek megfelelne számomramilyen követelményeket támasztok?
-kicsi tenyerem van, valoszinuleg a legkisebb tomegu és méretu passzol hozzám
vezetékesben ez logitech g pro-nak megfelelő, tökéletesen illik a tenyeremhezde nekem vezetéknélküli változatban kellene
olyasmi, mint a logitech g305, ami gagyi, mert elemmel mukodika logitech g pro wireless viszont méretre sokkal nagyobb
[ Szerkesztve ]
-
go_trabi_go
kezdő
szakmai kérdés, ami mostanában foglalkoztat?
a russian standard granade találatok hitelelesitve vannak-e jelenlegi állapot szerint[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz fogirobi #39833 üzenetére
Nekem 3770 van 1070ti -vel +16GB DDR3 a gépben.
Minden low, mesh ultra
Fov: 90
TDM: ~90-100fps
CQ (pálya szétrombolva, sok robbanás, harc a közelben): ~70-90fpsBF4-ben: 160fps
Készülj gépcserére, nekem is azt lesz majd idén (VGA marad).
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
go_trabi_go
kezdő
The ANZAC acronym came from the Australian and New Zealand Army Corps, formed in Egypt prior to the Gallipoli Campaign during the First World War.[
mit vársz a filmtol látatlanban, ha a rendezorol koztudott, hogy hol született, a korai filmjeinek helyszineül szolgált
most lestem, hogy mikor született
(born 31 October 1961) is a New Zealand[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz go_trabi_go #39837 üzenetére
Sokat gondolkodtam, de megkérdezem, mert egy ideje már érdekel. Nálad minden rendben van a fejedben? Akkor baromságokat és offokat tolsz ki, mintha vicces lenne, hogy az fáj. Te trollkodsz vagy tényleg csak ennyire futja?
-
juliensorel
senior tag
válasz ForRedGlory #39838 üzenetére
Trollkodik. Ő valami bannolt figura új profillal, a tapasztaltabb fórumosok gondolom sejtik is, hogy kicsoda volt.
-
Gyula84
veterán
válasz juliensorel #39839 üzenetére
biztos leroy amúgy
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz juliensorel #39839 üzenetére
Ja értem. Nem követtem a pályafutását.
-
Ármester
válasz ForRedGlory #39841 üzenetére
Ez már a 3. reinkarnációja, ha jól számolom.
Olyan, mint az Avatar, kibannolják, majd újjászületik„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
voodoo98
addikt
válasz ForRedGlory #39838 üzenetére
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
A battlefield 1 premium pass mit tartalmaz?
Alapjáték+dlc? Most 10 juró Origin-en. -
Bjørgersson
félisten
válasz Qtya72 #39846 üzenetére
Az alapjátékot nem, a DLC-ket igen.
-
Qtya72
aktív tag
válasz Bjørgersson #39847 üzenetére
Köszönöm.
Az alap most 5, a revolution 10 juró, és arra azt írja, hogy alap+prémium, jól értelmezem? -
Bjørgersson
félisten
válasz Qtya72 #39848 üzenetére
Jól.
-
Qtya72
aktív tag
válasz Bjørgersson #39849 üzenetére
Köszi!
Akkor kifizetünk 10 jurót.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest