-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Pedig most akartam behúzni a road to BFV cuccokat... na majd akkor később.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
nincsnév007
őstag
Reaper lesz az ezt én is megszívtam
-
Lendova
őstag
Mágia!!!444 Lehet már játszani.
All fiat goes to zero.
-
Swinegod
őstag
Na nem mintha meglepő lenne, a gas meg incendiary broken szarok, minap Achi Babán a fal másik felére dobták az incendiary-t és úgyis elégtem, az hogy a gáz pedig átmegy a falon meg padlókon már első nap óta baj illetve abban is megfulladsz hogy 10m-re arrébb van gáz és konkrétan semmi sincs a közeledbe
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
voodoo98
addikt
Megint érkezett 25 láda!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
IntelKiller7
veterán
válasz Bjørgersson #39578 üzenetére
Ingyé'.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
nincsnév007
őstag
imádom, hogy minden hétvégén dupla xp van
-
voodoo98
addikt
FPS drop-okat nem tapasztaltok? Vagy egyéb performancia változást?
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
-
Swinegod
őstag
válasz Dtomka #39620 üzenetére
Az nálam már megszokott mikor a Lewis gunja jobb dps-t produkál mint az Annihilator 5m-en vagy mikor SMG 08/18 30-40m-en is mintha bipodolt Benét lenne
(#39622) D1Rect:
Olyan akkor szokott lenni mikor az illető Skilya Murometsel vagy valamelyik tankkal megy, esetleg olyan squadban ahol 5-en vannak és ebből 4 medicHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Lendova
őstag
Több a closet cheater az elmúlt napokban, mint volt. De a sok buta továbbra sem imseri fel ezeket.
Mondjuk 2-3 halál azért kell, hogy felébressze a gyanút.All fiat goes to zero.
-
nagyúr
Szerencsére én tegnap a káosz után jót játszottam pár órát.
Sőt utána átmentem 1 kör BF3 TDM-re is... Noshar... na ott voltak érdekességek már.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dtomka
veterán
Van ám. 20 -as és nem csak engem lealáz de a saját csapatát is... score-ban.
(#39623) Swinegod
Tudom és qva idegesítő.Elég régóta 200% dmg szerverekre járok... mert azokon könnyebb ölni.
De! A mai napig ...ki...ott idegesítő, hogy 5 méterre lévő embert sokszor zoomolás nélkül nem lehet lelőni mert úgy szór a fegyver mintha a katonát megrázta volna közben a mosógép....És itt jön képbe amiért várom a BF V-t. Ott nem kellett rázoomolni az enemyre, ha 5-10 m en belül volt... mert rácéloztál, lőttél és már lefeküdt is.
Na mind1, sry a káromkodásért de néha fel...asz a játék
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
hali egy kérdésem lenne adott egy gtx 1080 3930k 4.6ghz én sajnos elég sokszor le droppol az fps mikor nagy tér van vga ilyenkor 50-60% míg a cpu 60%, minden ultrán mit állítsak hogy fps droppok megszűnjenek ?
-
zzola
titán
Amikor tombol az értelmiség!
-
nagyúr
-
Lendova
őstag
Nekem ez a kedvencem
3x lett lebombázva scout-ként (ha meglátom az ikont, az mindig prioritást élvez...)
All fiat goes to zero.
-
IntelKiller7
veterán
válasz FollowTheORI #39636 üzenetére
Meg az oroszok, csak azt nem érted.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Swinegod
őstag
válasz IntelKiller7 #39638 üzenetére
Hát hallod nekem ennél még rosszabb winratem van pusztán azért, mert minden egyes alkalommal sikerül az éppen vesztő csapatba raknia a játéknak, ha pedig nem, akkormeg átbalanceol
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Lendova
őstag
válasz Swinegod #39639 üzenetére
Ezt 50 meccs után el lehet lőni, 250 után már nem. Több vagy kevess %-kal, de rajtad áll, hogy 50% alatt vagy felett vagy-e. Illetve esetedben újoncként, leszel-e, ha tovább játszol.
Van, aki néhány 10 óra alatt felveszi a ritmust, van akinek 1-200 óra, van olyan is, aki pedig soha.A win%-ben benne van, hogy:
-mennyire vagy hajlandó bázist foglalni
-mennyire tudsz lőni
-szoktál-e kooperálni másokkal
-szoktál-e vesztes meccset otthagyni
-csapatot váltaniAz utóbbi 2-t meg kellett jegyezni, sajnos vannak, akik rendszeresen csinálják.
Lehetne ezt tovább ragozni, de dióhéjban ez így kb. fedi a valóságot.
All fiat goes to zero.
-
Swinegod
őstag
válasz Lendova #39640 üzenetére
Pont most mentem 3 meccset
1: Vaux, 600-900-ra nyert éppen az enemy mikor joinoltam
2: Monte Grappa 780-960-ra vesztünk éppen, pont jön az Airship, attól még nyilván lose
3: Az előzőből bentmaradtam, Sinai desert, ahogy lespawnolok akárhova, instant 3 sniper lövi a pofámat, senki nem tesz ellenük semmit, az egész meccsem arra megy el, hogy próbálok feljutni a rohadt hegyre hogy kiszedjem őket, nyilván nekik nem életképtelen mindenki és vagy 3 support campel velük a hegyen, esélytelen. Elhoztam repülőt amint tudtam, hogy legalább minimális esélyem legyen megszabadulni tőlük, de az egész ég az övék, ugye a supportok a hegyen meg az 50-es pilotok akik tudják is micsinálnak még repülőben se hagynak élni, loseHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
go_trabi_go
kezdő
Az igazi hősök névtelenek.
Vezeték nélküli egér vásárlása elött állok. A célom, bf1, továbbra is.
Márkahu vagyok. Képet mellékelnék, csak lebuknék.Latency? 1 ezred szekundum frissités mire elegendo, ha nem befolyásolnak a kábelrengetegek?
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz go_trabi_go #39642 üzenetére
leroy is on?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
zzola
titán
válasz go_trabi_go #39642 üzenetére
Az igazi "gémerek" nem használnak vezeték nélküli
elemetegeret...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #39647 üzenetére
Már belehülyülök a sok fszságba!
-
go_trabi_go
kezdő
válasz Bjørgersson #39647 üzenetére
érdekes kérdés, a logitech cucc esetében én kizártam az ujratöltheto cserélheto elemes cuccokat
csak gyári, nativ
duracel nyuszi, a reklámot hányban láttad?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát én pedig azzal nyomtam sokáig
Egy
Microsoft SideWinder X8-al [link]
Hú nagyon szeretem vele játszani, csak elromolt és már nem tudták cserélni visszakaptam az árát, jó régen
2010-ben vettem 21e Ft körül volt akkor az áraMajd volt LOGITECH Performance Mouse MX, na azzal már nem ment igazán jól a játék, eladtam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest