-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz spanglee001 #2893 üzenetére
Érdekes egy G751JY-on toltam most alphát maxon, ultrán AA nélkül de res scale 55 meg 60-on ami ugye több mint 100% itt. vajsima.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
sixpak
nagyúr
Na, Battlefield 1 4K képek:
A kis képek néhány 10kb-os méretűek, mielőtt valaki nekiállna a szívét markolászni.
Alatta a linkeken vannak a 3840x2160 pixelesek.
Az összes képet erősen átdolgoztam a saját ízlésem szerint, nem tudom mennyire sikerült visszaadnom a hangulatot.
Konzol sajnos nincs, ezért az elmúlt 2,5 órában a retusálással szarakodtam.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz SkyS1gn #2904 üzenetére
Kár, ezek szerint nem jön be a vintage hangulat. Dobok majd módosítás nélkülieket is....
(#2905) bandi0000: nem, 1080p-ben játszok, csak a képek erejéig használtam a 4K felbontást...amúgy ilyenkor üres szerverekre megyek, így van időm beállítani a kompozíciót.
(#2906) Dtomka : örülök, hogy tetszik.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
prokxy
veterán
"de játszani stabilan ultrán nem fogsz. minimum 1 milló feletti konfig kellene hozzá és nemsokunknak van itt olyan" => ne hari, de ezzel nem értek egyet...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
daveoff
veterán
válasz killer095 #2916 üzenetére
Nem kell yt vidi, prokxy tudja jól, hogy egy 970 már elég az ultrához, mivel neki is az van.
Viszont a teljesen zökkenőmentes játékhoz azért szerintem nem árt majd egy erősebb kártya, de az egy milla akkor is túlzás.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
killer095
őstag
válasz daveoff #2918 üzenetére
Kis szerencsével lehet venni 980Ti-t vagy kicsit többért 1070-et aprón (sacc ugyan azt tudja a 2 vga szerintem) Amin szerintem tök jó lesz az ultra is Ahogy olvasgattam te alpháztál, még a 980 Ti-vel hogy futott, milyen beállítások mellett toltad?
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
daveoff
veterán
válasz killer095 #2919 üzenetére
Még mindig alfázok, de közben már cseréltem VGA-t egy 1070-re, úgyhogy elég jól beletrafáltál. Szinte teljesen ugyanazt tudja a két kártya, minimális a különbség. FHD Ultra beállítások mellett, res scale alaphelyzetben, field of view 90, átlag 120fps, min is 100 fölött, nagyon stabilan fut.
Már nem emlékszem ezt melyik kártyával mértem, de nagyon hasonló eredmények születtek.
64 CQ
2016-07-13 08:54:19 - bf1
Frames: 55042 - Time: 448375ms - Avg: 122.759 - Min: 104 - Max: 139LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
majnkopf
tag
1 millió feletti.. igen, mesélj még. Bár mondjuk igaz nem írtad oda, hogy ez az 1 millió forint, euró vagy éppen szárított molylepke.
-
Csabroncka
addikt
válasz spanglee001 #2917 üzenetére
Figyu ha azt vesszük, hogy például kivetítőn játszol egy jó házimozival akkor még kevés is, de a 25-30 ezres ezres BF alá vagy egyáltalán játék mellé nem kell egy millás PC. Értelemszerűen ha dolgozol rajta az más, de csak játék miatt, szerintem őrültebb szórakozás, mint nálam akit magával szippantott a Hifi.
"in medias res"
-
majnkopf
tag
És minek kell 100e forint feletti monitor vagy fél milliós kártya ahhoz, hogy tudj ultran játszani háh? Ja, hogy felesleges értem. Amúgy is a konfigba a monitort nem kell beleszámolni, mert semmi ráhatása nincs arra, hogy egy játék hogy fut ultran vagy nem. Ennyi erővel akkor hozhatunk 400 ezres egeret meg 600 ezres hang cuccot meg a többit hozzá és elköltesz 1 ház árát azért, hogy fasza legyen minden nem?
(#2929) Dtomka: ha hobbiból piázok az számít?
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz SharpSA #2926 üzenetére
Lehet neked az, de inkább bárki PC upgrade költse a pénzét mint piára, drogra vagy egyéb marhaságra.
Hobbit hozz fel és ne olyat, hogy autó, lakás stb, ha telik rá miért ne tegye? Az irigység, nem 1 jó\szép emberi tulajdonság és az igények nem egyformák...(#2928) majnkopf
Amíg ésszel piázol és nem leszel alkesz addig nincs baj.[ Szerkesztve ]
-
majnkopf
tag
Elérhető az ultra jóval kisebb konfigból is ezért felesleges milliós tételekről beszélni. Főleg egy olyan "hobbinál" amiben semmivel sem vagy előrébb akár egy 600ezres árrés után de ha gondolod ki is fejtheted miért is jobb ultran játszani egy 1,5 milliós gépen, mint egy 400 ezresen akár.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz majnkopf #2932 üzenetére
Legyen. Szeretek jetezni, ezért 3x24" 144 Hz monitorom van. Nem szereten a hangzavart, így mindent vízzel hűtök. Makrót is használok, így az egeremen és billentyűzetemen is vannak ilyen funkciók, természetesen utóbbi ergonómikus mechanikus. A processzort, memóriát, VGA-t is rendszeresen tuningolom, hogy meglegyen mindig folyamatosan a stabil 144Hz. 5.1 hangzás van, fejhallgató. Az SSD-ket raid-ben használom.
Lássuk az áraidat...
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
igen sokan megragadtak az fhd 60hz nél, vagy alatta
meg nem baj ha üvölt a venti 6000rpm en, a porszívót elnyomja a hangja és még fűti is a lakást, van akinek jó az
a full ultra az azt jelenti hogy minden csúszka maxon van a res scale az élsimítás minden nekem a 980ti sc (superclocked)verzió van de azzal sem nyomnám ultrán mert nem lenne stabil 144fps igaz wqhd ban tolom (2560x1440)
de ha bekapcsolom a kivetítőt a hangprojektorral (mert a házimozi már nem "PIMP" ) akkor bőven esik az fps. hozzávetőlegesen 300k csak a hűtésem, igen megszállott vagyok pc és tech téren hamar összeáll így a kereten felüli gép[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Csabroncka
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz Csabroncka #2939 üzenetére
sajna már nem fértem a lakásban, le kellett cserélni a hangtechnikát kompaktabbra, meghát a panelba kár volt az a szörnyeteg
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Laraxior
titán
Főleg, hogy már akad 980Ti 130-ért is... Minek ide a Titan X
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #2942 üzenetére
Jaja, lehet itt mondani a nagy tutikat, de az én gépembe egy 1080 meg egy jobb monitor és úgy játszok vele 144Hz-en WQHD-ban ultrán, h közel nincs 1M, de persze lehetne a 4770K helyett 5930 is, de mi a tökömnek BF-re? Ez is unatkozik közben, VGA kell meg egy jó monitor és tádám.
Igen spangli, én meg leragadtam a FHD/60Hz-en, de így is már lassan utálnak az iramon, mert nem hagyok más élni, hátha még skilles is lennék a 144Hz WQHD-val!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
gyiku
nagyúr
meg mindig itt tartunk, hogy kinek a gepe dragabb?
hüllő
-
bandi0000
nagyúr
Nem gondoltam vna h itt ilyen kemény gyerekek vannak
És kinrk vette az anyukája a gépet?Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest