Új hozzászólás Aktív témák

  • Alu

    senior tag

    válasz V/ #19041 üzenetére

    Rendben. Köszönöm a segítséget!

    #19042 yogibear: Számomra nagyon új ez a helyzet. Kb. 2-3 évvel ezelőtt volt, hogy sűrűbben rendelgettem ebayen kínai eladóktól. Ott olyan érzésem volt, mint ha az eladók bármit megtettek volna, csak nehogy rossz értékelést adjak nekik. Lekopogom amiket rendeltem, azokkal szinte soha nem is volt gond. Ahhoz képest elég gáznak tartom ezt a "kiírják, hogy van raktáron" közben a háttérben meg kitudja mi az igazság, illetve hogy random módosítgatják a feladási határidőket típusú játékot. Kicsit ahol tudjuk lehúzzuk az embert szaga van...
    Ha már feljött az Ali: olyan már fordult elő veletek, hogy a feladást követően egy héttel a tracking szerint a csomag vissza lett szállítva az eladóhoz? Mert nálam jelenleg ez a helyzet. Írtam az eladónak, válaszolt hogy utána néz, de azóta néma csend..

    Szerk.: a szombaton CZ raktárból megrendelt terméket banggood szerint tegnap reggel feladták. Kicsit hihetetlennek tűnik, hogy pont vasárnap, de legyen így. A kínai raktárból való rendelésem még mindig feldolgozás alatt van, pedig ma van a feladási határidő. Kíváncsian várom. :))

    [ Szerkesztve ]

    λŁƯ™

Új hozzászólás Aktív témák