Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti666
aktív tag
Hello azt szeretném kérdezni leszedtem egy wm6.5 rom verziót asus p535-re de nb0 file formátum és utánanéztem de nem nagyon sikerült rájönnöm hogy kéne elindítani hogy installálja magát valaki segítsen ha ráér előre is thx
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
pisti666
aktív tag
válasz Avicularia #640 üzenetére
probáltam de amikor fel akar álni nem tölt be bármit probáltam ezért kellene szoftver rá és honna lehet letülteni v megvenni v valami
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
pisti666
aktív tag
válasz Avicularia #637 üzenetére
comaq h3970 és a reset sem mükszik be akar indulni de nem tölt be akár mit csinálok
-
pisti666
aktív tag
Nagy gondban vagyok meghalt az op rendszerem a pda-n honna tudok letölteni egyet most sürgösen kéne
-
pisti666
aktív tag
ez viszont már érdekes lehet lehet megporbálom lecserélni linuxra
-
pisti666
aktív tag
ojan kérdésem lenne hogy a pda ra mijen op rendszerek vannak csak win-es v másfélék és ha vannak hol lehet roluk adatokat szerezni
-
pisti666
aktív tag
kérdés mijen program tud normál filmböl pda ra öszetömöriten filmeket és honnan lehet ezt beszerezni és ha adnátok hozzá egy kis segitséget az meg köszönném
-
pisti666
aktív tag
hello most vettem egy compaq h 3900 honnan lehet rá programokat letölteni hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest