Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Disney+
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz batyuska100 #134912 üzenetére
Szia. Elvileg igen elégnek kell lenni.
-
HARDVERAPRÓD
válasz lukaszokni #134885 üzenetére
👏 tanulópénz. de legalább megvan a hiba
-
HARDVERAPRÓD
válasz lukaszokni #134882 üzenetére
Masik vga slot? Vagy ha van int vga akkor csak azzal?
-
HARDVERAPRÓD
válasz lukaszokni #134876 üzenetére
Szia. Nézd meg egy csere táppal.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Intel fan11 #134865 üzenetére
Ahogy te beállítod a telepítőd, vagy amilyenben most van, és hozzáállítod a biost, ha lehet, de jobb lenne, ha új telepítőt csinálnál, media creation tool-lal, vagy rufussal
-
HARDVERAPRÓD
válasz Essejó #134725 üzenetére
Össze van kötve valahogy, nyilván a készlet. De még tegnap voltam ott először egyik barátomnak segítettem. Ő lesz a fő intéző, ha csak nem dobja át nekem .
Kulcs soft-ban van egy szinkronizálás és az nem megy kifele. De ha belepuszulok sem láttm miért nem. Elvileg tűzfal stb rendben van. Van még 1 ötletem azt megnézem, ami lehet hülyeség. Ki akarom zárni a telekom rendszert és mobil nettel megnézni. De ez már csak ilyen kósza gondolat.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Használ vki kulcs-soft programot? A webáruház szinkronizáció nem megy kifele. Azaz megkapják a rendelést, de szinkronizálásnál hibára fut E4, nem tudja megnyitni az url-t. A kulcs-soft szerint rendben van náluk minden. Tűzfalon átengedtem amit kell (remélem). Mit lehetne esetleg még kipróbálni. A kulcs-soft leírások szerint a beállítások rendben lesznek. Kifogytam. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem ez már a kulcs-softra tartozna.
köszi előre is.(gépcsere, windows is, történt. Tavaly október óta van ez elvileg)
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz janos1988 #134685 üzenetére
Szerintem sem, én mindegyikbe normál elemet rakok, varta, maxell, energizer, mindegyik jól bírja, talán évente 1x ha cserélnem kell, de még lehet többet is bírnak. (egérről, meg billről beszélek). Szerintem jobban jársz, ha kikapcsolod az eszközöket, ha tudod, hogy sokáig nem használod, nah és persze van rajta kapcsoló. Távirányítóba meg éppen felesleges akksi.
-
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz #72688384 #134513 üzenetére
Értem, akkor fogom tudni, hogy te mit értesz OEM alatt...
ezt inkább belépőszintnek hívják nem OEM-nek. Általában Pl ssd-nél is az OEM ssd-k minőségibbek, és nem kaphatóak kisker forgalomba, így a támogatottságuk is (Pl egy samsung SSD-nél a magician progival történik az fw frissítés, nah az OEM ssd-ket nem tudod azza frissíteni, hanem a noti gyártói oldaláról lehet). Csak kiegészítésként írtam le.Amúgy Seagate BarraCuda 2.5 2TB 128MB SATA3 (ST2000LM015) ennek már elégnek kell lennie szerintem. Lehet nem ezt nem tudom
-
HARDVERAPRÓD
válasz King Unique #134462 üzenetére
Jogos, a nekem se csak annyira volt érvényes, hogy én is külső progit használtam, mert nekem nem működött a beépített eszköz. Sajnos olyan sok dolog van aminek kéne működni, és mégsem megy valami hiba miatt, igen ez lehet user hiba is nyilván, ezt nem vitatom
Mivel itt nem tudok semmi előzményt, így nem zárhatom ki a user hibát.de persze ahol el van cseszve a partícióelrendezés és/vagy a rendszerindítás mert user error miatt nem sikerült a Windowst megfelelően telepíteni vagy egyéb a normálistól eltérő állapot van, ott nem meglepő ha ilyen-olyan hibára fut.
Erre nem tudom a választ, én most vettem kezem ügyébe ezt a rendszert és gépet. De mint mondtam sikerült megoldani, minden megy szépen az "új gépen", SSD-re klónozva, és a konvertálás is megvolt, csak máshogy, mint a beépített módszer. Ennyi -
HARDVERAPRÓD
válasz King Unique #134460 üzenetére
Hétvégén nekem sem segített a MBR2GPT, pont amit linkletél. (validate hibával állt le) [link] , pedig több linkedet is megnéztem, nekem is máshogy kellett megoldani. Nem tudom mit ronthattam el (ha én rontottam el), vagy mi volt a hiba, igazából már túl vagyok rajta és megy ahogy kell. Biztos megy az a módszer is, csak nem nekem.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Grave_444 #134452 üzenetére
Frissíts pendriveról, ami MBR Legacy módban van kiírva.
A hétvégén volt egy gépem, amit klónoztam, az eredeti Háttértárat hagytam, csak hogy ne azzal bohóckodjak, és az MBR volt a másik gép meg már nem támogatta a Legacy-t, csak külső eszköz esetén (Dell OptiPlex 3060), így kellett konvertálnom is. -
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
Esetleg isopropyl alcohol spray?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Enigma1945 #134430 üzenetére
És mi a lap pontos típusa? És a ramok pontos típusa?
[ Szerkesztve ]
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz Barthezz2 #134072 üzenetére
Szia. Megoldható! Macrium progi csinálsz futó rendszer alatt mentést, ráteszed a sata ssd-re, majd csinálsz macrium bootolható eszközt pendrive-ot, (other task - create rescue...) új ssd be, pendriveról boot, visszamented az új ssd-re az image-t és kész is
Utána ha nagyobb az uj ssd akkor a mini tools partition wizard progival extend-re katt és növeed a méretet ameddg szeretnédu.i: biztonság kedvéért legyen mentésed a fontos dolgokról. MINDIG!
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Armagedown #133988 üzenetére
Műszerolaj!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest