Hirdetés

Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    Hello
    Lehet figyelmetlen voltam, de tudna valaki abban segíteni, hogy a Logitech-nek van e valami e-mailes ügyfélszolgálata? Ahol részletesen letudnám írni a problémámat, hátha így nem ráznak le. A probléma. Vagy marad a telefonos információ, azthiszem telszámot találtam.

    Egy kis sztori így OFF-ba. Én nagyon megjártam a Logitech cuccokkal. Első viszonylag komolyabb gépemhez 2.5 évvel ezelőtt egy Logitech vezetéknélküli egeret+billentyűzetet választottam 15 000Ft-ért. Első pillanattól kezdve volt az a jelenség, hogy csak pillanatokra, tizedmásodpercekre szakadozott a kapcsolat. Tehát netezés közbe például nem lehetett észrevenni, csak én fájlokat másolni, áthelyezni intézővel szoktam csinálni fogd és vidd módszerrel, és egy idő után beleuntam, hogy sokszor máshova dobtam bele a fájlt, mert "elengedte" az egér másik mappába, pedig folyamatosan nyomtam. Második vásárlásom egy Logitech Z-3e szett volt, éppen most gariztattam, beszart másfél év alatt, most egy külső hangkarit rendeltem ennek az árán, mert levásárolhattam, éppen egy Logitech Z-10es miatt rendeltem ugye, amiről a kérdésem is szól az elején. Szóval egy Logitech Z-10-el is megjártam. Egyik barátomnak nagyon bejött a Z-3e hangja, ő is olyat vett. Elszállt neki a bal hangszóró, pedig koleszos, tehát nem sokat hallgatta, csak hétvégén van otthon.Nekem amúgy úgy szart be, hogy este szabályosan kikapcsoltam, majd reggel megse moccant. Ez a barátom vett a notijához egy mm28(logitech) hordozható hangszórót. Ha megy a zene, néha ez meg kikapcsol, megy, egyszer csak fogja magát kikpacsol, pedig hálózatról megy, nem elemről. Azt tudom, hogy van benne olyan, hogy ha nem kap jelet kikapcsol 5 vagy 10 perc után, de menés közben nem szabadna leállnia.
    Azért kéne a Logitech-kel intézni valamit, mert az edigital ezzel, hogy multi játékokban kifagynak a játékok, ezzel mit tudnak kezdeni, mert maga a hangszóró jó.Ja és ezzel a külső hangkarival természetesen nem fagynak ki a játékok multi alatt.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.diesel.com

Aktív témák

Hirdetés