Aktív témák
-
bubuka71
aktív tag
hali . vettem 1 pinnacle 300 pctv karit , de csak 12 csatornát fog a 28ból . a többi hol lehet ? tipp ?
-
VÁMpír
aktív tag
van egy régi gépem amiben behalt a táp, a HDD-n levő anyagokat szeretném átmenteni az új gépemre.
csatlakoztattam az új géphez a régi HDD-t, viszont a Windows nem látja azt. Nyilván formattálni nem akarom ,mert akkor elvesznek a cuccok rajta.Partition Magic látja, ráadásul Disk 1-nek, lehet hogy ez a baj?
Mit kell tennem?[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz VÁMpír #12955 üzenetére
Szerkesztetted a hsz-t Én is.
GetDataBack-et próbáld meg.Master - Slave jumperek rendben?
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Klemens
őstag
válasz AMD Power #12947 üzenetére
Sztem meg csináld meg te.
Ha van valamennyi elektronikai tudásod, akkor te is megtudod csinálni.
Nekem már nem egy haverom kötötte be magának és nem szól rosszul.
Ha esetleg segítség kell, akkor írj privit és küldök telszámot."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
VÁMpír
aktív tag
válasz zsolesz010 #12956 üzenetére
sztem semmi baja, a BIOS is felismeri.
Elvileg az XP-nek automatikusan kéne neki adnia egy drive lettert? -
zsolesz010
senior tag
válasz VÁMpír #12958 üzenetére
Sajátgép - jobb klikk - kezelés - lemezkezelés látja a vinyót és a partíciót?
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz VÁMpír #12962 üzenetére
Ha alapértelmezetté konvertálod elveszik a cumód, nem?
GetDataBack NTFS/FAT32
-
CSorBA
őstag
válasz VÁMpír #12962 üzenetére
Akkor az amit zsolesz mondott, annyi kiegészítéssel, h. GetDataBackból eredeti legyen mindenkép, vagy legalábbis legyen hozzá működő serialod... És mikor elindítod, a partition recovery (vagy vmi hasonló, fejből így nem tudom) módot válassz.. (ilyenkor nem mutatja a törölt fájlokat, sokkal áttekinthetőbb) Simán visszahozogathatsz belőle mindent..
szerk.: amúgy ez az olvashatatlan dolog elég vicces, én raid szétszedés után találkoztam ilyennel, akkor kellett új köteteznem (és GedDataBackoznom), az alaplemezzé konvertálás pedig, hát nem is tudom, nem akarok hülyeséget írni, de mintha nem járna adatvesztéssel (de nem esküszöm meg rá..)
[ Szerkesztve ]
-
KisCobiii
aktív tag
Sziasztok!
Ismét szeretném a segitségeteket kérni . Abban szeretnék többet tudni, hogy az Asus-nak melyik "Nforce" chip-szetes lapját ajáljátok? 1000 Kösözönet...
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
KisCobiii
aktív tag
válasz forceberg #12966 üzenetére
Huuu, megfogtál... Tuningra, Gamere és 2db 88gt SLI-be kötéséhez kéne... De főbbkép játékra... ha igy gondoltad... Sajnos még zokni vagyok az nForce-ba... Csak szeretnék 2db 88gt játékban kihasználni, mert a mostani lapom az egy Asus P5K-e wifi, az nem viszi az SLI, csak a crossfire-t és-e helyébe mit ajánlasz?
-
nygma
addikt
válasz KisCobiii #12967 üzenetére
Asus lapok:
Értelemszerűen a legutolsó a legjobb közülük.
[Asus Striker] szvsz,szerintem ezzel jársz a legjobban...
[ Szerkesztve ]
-
KisCobiii
aktív tag
Hálás köszönet ezért a sok fáradozásért, lapot csak is újonnan szeretnék venni és nekem egész szimpatikus az "ASUS P5N32-E SLI" Lapocska... Még árban is elmegy... Csak egy picit hiányolom a hátán a csatoló felületeket... pl. sata, firewire stb... és amugy az a asus hangkari ami van hozzá, az mit tud pl. egy audigy-hez képest???
-
Kombat
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung 205bw monitorom és az a problémám, hogy a "Picture" menüt kivéve az összes menü le van zárva.
Hogy lehetne feloldani a lezárást? -
zsolesz010
senior tag
válasz CSorBA #12964 üzenetére
"Mert kiírta, ha konvertálok, akkor az adatok elvesznek!"
Még nem konvertáltam alapértelmezetté egy adatokkal teli vinyót sem. A fenti idézetet egy fórumban olvastam én is.GDB-t természetesen "jó helyről" ajánlott szerezni
-
Kombat
őstag
zsolesz010, beltram!
Nagyon szépen köszönöm!
Most már működik.
-
CSorBA
őstag
válasz zsolesz010 #12973 üzenetére
Akkor még jó, h. nem esküdtem meg rá
-
jaozsi
csendes tag
Sziasztok
Adobe Reader 8.1.1 nem müködik törölni sem tudom. Reader 8.0 -at meg nem engedi feltenni a magasabb miatt. -
jaozsi
csendes tag
válasz zsolesz010 #12979 üzenetére
köszi megprobálom
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz jaozsi #12980 üzenetére
Szerintem meg inkább használd a Foxit Reader-t az Adobe Reader helyett. Előbbiben nincs annyi fölösleges beépülő sz@r, és részben emiatt sokkal gyorsabb. Amióta kipróbáltam, csak ezt használom, mert ráadásul nagyon kicsi helyet foglal: a könyvtára mindössze 5,60 MB-ot tesz ki!!!
Sk8erPeter
-
minusz9
csendes tag
Helló
Van egy Orion 19 colos lcd tévé, amit monitornak is használunk. Érdekes módon a múltkor még minden nagyon jól működött, de most a számítógép képét úgy jeleníti meg, hogy hiányzik a zöld szín. Ha tévét nézek rajta, vagy dévédét, akkor minden szín rendben.
A kábel biztosan jó, kipróbáltam.
Akinek van valami ötlete a megoldásra, szívesen venném.
Köszi''Nem akarok semmit, de nagyon szép lesz, tudom jól. Nem akarok tudni a hullámról...''
-
WiZARD
addikt
esata-esata kábelt hol kapok budapesten, raktárról, gyorsan?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
jaozsi
csendes tag
válasz Sk8erPeter #12982 üzenetére
hogyan lehet eltávolitani,mert a programkezelöböl nem engedi?
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz Jofi81 #12901 üzenetére
Azt hiszem, megvan a probléma forrása. Lefuttattam a SeaTools-t, ami azt írja ki, hogy "drive has been overtemp 253". És valóban, kézzel megfogva is elég forró a merevlemez. Ilyennel még nem találkoztam. Igaz, hogy nincs hűtve semmivel, de más winchesterek még több órányi működés után sem szoktak ilyen forróak lenni. Arról nem is beszélve, hogy ezek a számítógépek eddig is működtek Win98-cal, csak most XP-t akartam rájuk rakni. A HDD egyébként egy 40GB-os Maxtor.
-
zsolesz010
senior tag
válasz jaozsi #12987 üzenetére
Ashampoo Uninstaller
Advanced Uninstaller
Your UninstallerPróbáld meg valamelyiket, ha kéznél van.
-
törölt tag
sziasztok,
nekem meg mindig nem tiszta ez az oem dolog
nezegetem a vista vasarlasi lehetosegeit, es ki van irva az egyik oldalon, hogy oem, zarojelben nem dobozos...?
most akkor azt hogy kapom meg?
ha cserelek alkatreszt lesz vele gondom? -
Klemens
őstag
válasz #54715584 #12991 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az oem pl. alaplapnál azt jelenti, hogy semmit nem kapsz csak a lapot. Se kábel, se cd, se semmi, csak az alaplap.
Ebből kiindulva, sztem csak a telepítő cd-t meg a kódot kapod.
Bár ez csak szerintem, de remélem jót mondtam."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Akkor nem jót mondtam.
Sorry!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
törölt tag
koszi az infot
-
Tomate
veterán
válasz #54715584 #12991 üzenetére
Oem annyit tesz, hogy egy bizonyos gépre tudod csak felrakni, ott tudod aktiválni, azt nemtudom, hogy 1x vagy többször is. Ezzel az a baj, hogyha ,meghal az alaplapod (vagy elég egy CMOS Reset is) és már másik gépnek ismeri fel és nem tudod többet felrakni. Ez ilyen hülye dolog... Jóltudom?
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
-
Laca19 (a)
aktív tag
Hello
Lehet figyelmetlen voltam, de tudna valaki abban segíteni, hogy a Logitech-nek van e valami e-mailes ügyfélszolgálata? Ahol részletesen letudnám írni a problémámat, hátha így nem ráznak le. A probléma. Vagy marad a telefonos információ, azthiszem telszámot találtam.Egy kis sztori így OFF-ba. Én nagyon megjártam a Logitech cuccokkal. Első viszonylag komolyabb gépemhez 2.5 évvel ezelőtt egy Logitech vezetéknélküli egeret+billentyűzetet választottam 15 000Ft-ért. Első pillanattól kezdve volt az a jelenség, hogy csak pillanatokra, tizedmásodpercekre szakadozott a kapcsolat. Tehát netezés közbe például nem lehetett észrevenni, csak én fájlokat másolni, áthelyezni intézővel szoktam csinálni fogd és vidd módszerrel, és egy idő után beleuntam, hogy sokszor máshova dobtam bele a fájlt, mert "elengedte" az egér másik mappába, pedig folyamatosan nyomtam. Második vásárlásom egy Logitech Z-3e szett volt, éppen most gariztattam, beszart másfél év alatt, most egy külső hangkarit rendeltem ennek az árán, mert levásárolhattam, éppen egy Logitech Z-10es miatt rendeltem ugye, amiről a kérdésem is szól az elején. Szóval egy Logitech Z-10-el is megjártam. Egyik barátomnak nagyon bejött a Z-3e hangja, ő is olyat vett. Elszállt neki a bal hangszóró, pedig koleszos, tehát nem sokat hallgatta, csak hétvégén van otthon.Nekem amúgy úgy szart be, hogy este szabályosan kikapcsoltam, majd reggel megse moccant. Ez a barátom vett a notijához egy mm28(logitech) hordozható hangszórót. Ha megy a zene, néha ez meg kikapcsol, megy, egyszer csak fogja magát kikpacsol, pedig hálózatról megy, nem elemről. Azt tudom, hogy van benne olyan, hogy ha nem kap jelet kikapcsol 5 vagy 10 perc után, de menés közben nem szabadna leállnia.
Azért kéne a Logitech-kel intézni valamit, mert az edigital ezzel, hogy multi játékokban kifagynak a játékok, ezzel mit tudnak kezdeni, mert maga a hangszóró jó.Ja és ezzel a külső hangkarival természetesen nem fagynak ki a játékok multi alatt.[ Szerkesztve ]
http://www.diesel.com
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest