Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz CSorBA #13347 üzenetére
Akkor nézd meg egy kicsit jobban: ennek a válasznak az időpontja "2008-05-13 00:14:29", Benhill meg itt már az SP3 alól ír "2008-05-13 02:42:43"-as időponttal... Annyi erőt vehetett volna magán, hogy megírja, hogy kösz vazze. Nem konkrétan nekem, hanem mindenkinek, aki foglalkozott a problémájával, hogy ne írogassunk tovább feleslegesen. Vagy talán ezzel se értesz egyet? Mindegy, hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
krattyogi
tag
válasz Sk8erPeter #13350 üzenetére
Nincs olyan pont.Csak olyan van hogy disable,sata,raid.
Ezt az a sata1es jumperolást hogy is kell?**** SUICIDAL LIFE****
-
CSorBA
őstag
válasz Sk8erPeter #13351 üzenetére
én azt hittem, h. a 02:42es időpont utáni dolgokat (is) kellene megköszönni Nahjah, most Benhilltől függetlenedve, én is imádom mikor vmit 2szer megkérdeznek 2 helyen, mikor már simán válaszoltak az egyiken, és semmit nem is írnak rá... áhh
A winyódra nem tudok semmit mondani sajnos, nem lehet h. csak ennyit bír az IDE? btw mennyi az a lassú? van everest reportod?
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz krattyogi #13352 üzenetére
Elvileg WDnél az 5-6 os lábra kell tenni egy jumpert.. elvileg ott is van... Most néztem egyet a kezembe.. nekem 250es volt.. azon alapbol rajta volt most néztem a 320as WDn fel sincs tüntetve ilyen opció de ha müködik akkor az 5-6os lábon...
7 5 3 1
8 6 4 2 igy vannak a lábak.. -
zsolesz010
senior tag
Tud valaki egy olyan oldalt, ahol megtalálni az elmúlt pár év VGA-inak fogyasztási adatait?
Előre is köszönöm
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz CSorBA #13354 üzenetére
Sajnos nincs Everest reportom, mert nem a saját gépemről van szó, de majd ha odakerülök, ráküldök pár tesztprogit.
Tulajdonképpen nem is a másolás és egyebek sebessége szánalmas, hanem az egész Windows lassú, és jelen esetben ezt nem tudtam mással összefüggésbe hozni, mint a SATA-vinyóval, mert csak ez változott.
A korábbi IDE-csatis Samsung vinyóval nem volt lassú az XP, főleg közvetlenül telepítés után... Van már rajta jópár progi, de nincs még teleszemetelve a gép, ezért nem értem.
Csak kíváncsi voltam, hogy próbálkozzak-e esetleg egy XP-újrahúzással, vagy csak simán jumpereljem, és hogy ez utóbbi hiánya okozhat-e esetleg lassulást a régebbi alaplapoknál (tehát hogyha NEM korlátozom a sebességét 1,5 Gb/s-ra). Azért gondoltam erre, mert esetleg inkompatibilitási problémák merülhetnek fel, ha nincs lekorlátozva a sebesség?Sk8erPeter
-
Benhill
senior tag
Na sikerült feltenni az sp3-at köszi mindenkinek, de sztem visszapakolom az sp2-t még nem tökéltetes ez az sp3...
-
#TOTTI
őstag
majd tökéletesre frissitik... nekem csak annyit tett az SP3 a notin ha készenlétbe került ujraindult kékhalállal.. de kiiirta a hibát az a jo a kékhalálba.. de aztán uj modem driver megoldotta... nem feltétlen SP3 csak amikor rákerült azota csinálta.. vegyük ugy h a modem driver nem stimmelt hozzá...
-
Lenry
félisten
válasz CSorBA #13363 üzenetére
én feltettem a kisebbik gépemre (a nagyobbikra azért nem mert azon 64 bites XP van, oda nincs SP3), és nekem semmi bajom nincs vele, sőt, megszűnt egy kifejezetten idegesítő hiba (mely miatt már egy ideje linux futott azon a gépen) miszerint random idő után egyszerűen megszakadt az internet kapcsolat, és nem volt hajlandó újracsatlakozni, csak újraindítás után...
de mostmár azt hiszem marad a Linux... azon a gépen úgyis csak netezik meg zenét hallgat a család, és így legalább nehezebben rontják el
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Benhill
senior tag
válasz Sk8erPeter #13362 üzenetére
Emítettem már hogy a dvd9-et nem tudom felmásolni; játékoknál néha-néha akad 1 mp-re aztán tovább megy; filmek elején van hang de kép csak 2-3mp múlva lesz, meg tudtommal ez egy friss win, a firefoxhoz nem birtam felrakni egy-két kiegészítőt, csak miután frissítettem a win-t, dx frissítést is próbáltam, az se jött össze mert hiányzik neki egy csomó dll fájl, 10-15db után meguntam a töltögetést. Nem tudom hogy nálam van e a hiba vagy nem, de sp2vel nem volt ez, és ez nekem már bőven elég ahhoz hogy opr. cseréljek.
-
Nkboy
senior tag
én feltettem a kisebbik gépemre (a nagyobbikra azért nem mert azon 64 bites XP van, oda nincs SP3
Az x64-alapú kiadások frissítésére a Windows Server 2003 SP2 szervizcsomag szolgál. További információ a Windows Server 2003 Service Pack 2
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Lenry
félisten
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
krattyogi
tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét a jumperolással tökéletes lett.
**** SUICIDAL LIFE****
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Van egy gondom.
Nemrég vettem egy ATI X1800XL VGA-t, de oem volt.
Leszedtem egy drivert hozzá az ATI oldaláról, sztem a legújjabat.
Viszont játék közben (Sims2) kifagy a gép, majd kékhalál.
A kékhalálban ez szerepel: "Az illesztőprogram végtelen ciklusba került. Ez az illesztőprogram hibája. Keressen a gyártónál frissítéseket."Utána meg kiírja, hogy Atid2c, azt hiszem ezt, vagy vmi ATI-val kezdődő cuccot.
Ebből arra gondolok, hogy a VGA illesztőprogramja nem jó, pedig szerintem a legújjabb van fennt.Honnan tudnék megfelelő drivert leszedni hozzá?
Catalyst-tal mindennel együtt?Előre is köszi!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
KngAlex
tag
Hi!
Találkozott már valaki olyan hibával TFT-nél, hogy a monitor mindkét oldalán volt 2-3 cm-es sárga csík?
Ez mitől lehet?
Üdv KngAlex
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz Klemens #13372 üzenetére
Itt elméletileg mindent megtalálsz szedd le a mostani drivered.. teljesen és arra ügyelj hogy a .NET 2.0 vagy újabb telepitve legyen ez nélkül nem megy a Catalyst Control Center a hibát nem biztos hogy ez miatt irja ki de ha jo a kari és igy jo lesz a driver is akkkor elméletileg mindennek müködnie kell..
Másik megoldás hogy a Sims2 vel van gond.. és esetleg egy patch javitaná a problémár de erre joval kisebb esély van...
-
-
Klemens
őstag
válasz #TOTTI #13374 üzenetére
A .NET 2.0 az fennt van.
A linkről szedem perpill a Catalyst-ot, a VGA driver már lejött.
Innen szedtem le előzőleg is.
Nem tudom mi lehet vele, ha nem a driverek, akkor mivel tudnám tesztelni a VGA-t, hogy kiderüljön az, hogy a VGA-val van valami.A sims2-vel tuti nincs gubanc, ez előtt Cerkám volt és azon probléma nélkül elszaladgált a gém.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Tegnap az egyik számítástechnikai bolttól kértem árajánlatot. Korrektül válaszoltak is, sőt, a levél végére odaírták ezt is:
(A Panda a leveledet más nevében küldöttnek véli.)
############################################################################
Panda Internet Security 2008 jelentés:
Panda Internet Security 2008 felimerte, hogy ezt az e-mailt nagy valószínűséggel más nevében írták
Legyen nagyon óvatos, mivel a más nevében írt e-mail csalási kísérlet jele lehet.
############################################################################Yahoo-s címről küldtem, mennyire komoly ez? Érdemes miatta aggódni, mit lehet tenni ellene?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Benhill #13366 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez feltétlenül csak az SP3-mal van összefüggésben, lehet, hogy csak váratott magára, hogy előjöjjenek ezek a problémák. De nem vagy teljesen egyértelmű:
1.) akkor végül is egy majdnem szűz XP SP2-re nyomtad fel az SP3-at, és ezután jelentkeztek a problémák? Mert ha nem frissen telepített XP-ről van szó, akkor ajánlott lenne egy XP-újrahúzás, mert ilyenkor gyorsabban feltelepíted az XP-t a progikkal együtt, mint ha megpróbálod egyenként kiiktatni a hibákat, szóval jobban jársz a format c:-vel2.) visszaraktad az SP2-t, és mindezek a problémák megszűntek??
3.) "nem birtam felrakni egy-két kiegészítőt, csak miután frissítettem a win-t" Akkor már megint nem értelek. Akkor azért frissítettél, hogy fel tudj rakni kiegészítőket? Mi van? Fenn volt az SP3, és úgy akartál frissíteni? Nehezen tudtál volna SP3-at frissíteni...
Ha meg az SP2 alatt frissítést igényelt, akkor miért mondod, hogy hibátlan volt az SP2-d? Ha már ilyen gondok vannak, az régen rossz!Sk8erPeter
-
Klemens
őstag
válasz #TOTTI #13377 üzenetére
Amióta megvannak az új cuccok (lap, ram, vga, cpu) azóta 2 játékkal teszteltem.
A TDU-val, ami mindig egy kicsit megakadt, x másodpercenként egy csöppet akadt.
1024*768-ban fullon olyan 23FPS-el ment, 1280*1024-ben fullon pedig épphogy 19FPS-el.
Mással még nem próbáltam, mert még nincs semmi igazán gépzabáló gémem (COD4, ASSASIN'S CREED).A sims 2 az megy rendesen, de állandóan megfagy. Ilyen a Cerkánál nem volt vele.
-
CSorBA
őstag
válasz KngAlex #13382 üzenetére
Esetleg ebben a topicban is próbálkozhatsz, hátha vki tudna segíteni..
-
Klemens
őstag
Felraktam újra minden drivert.
Most nem fagy le a Sims2, hanem a VPU RECOVER valamit csinál.
A monitor kikapcsolt, a VGA-n a venti felpörög majd visszaáll a megszokott 36%-ra.
Utána a játék megy tovább. Ezt kb 10perc alatt kétszer csinálta.
A venti felpörgetős visszaállós dolgot minden gép indításnál/újraindításnál megcsinálja.Valakinek ötlete esetleg?
-
Vhaerun
tag
Sziasztok,
Ha valaki használ Zyxel P334 routert és "port forwarding"-ot rajta és tudna segíteni picit,akkor egy privátban keressen meg légyszi.
Köszi -
KisCobiii
aktív tag
válasz CSorBA #13340 üzenetére
Értem, tehát akkor szerinted minőségromlás vagy teljesitmény csökkenés nélkül menne az SLI a P5N-E SLI lapban a P5K-E Wifi=AP helyett... Nekem csak az SLI kell, csak nem akarom hogy gyengébben fusson a gép utána... Ezért kérdem a mestereket...
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
-
ToBeY
nagyúr
7300GT-re melyik NV Silencer megy fel hatos?
-
fastleslie
senior tag
Lenne egy nagy kérdésem: Egy Abit KG7-es lapban van egy GF3Ti200. Elsősorban netezésre lett összerakva, és olcsósága miatt 266MHz-es RAM került bele. Van még egy 2400+-os Sempron, ami mivel szorzólockos és a memória miatt csak 133MHz-ig állítható be 1333MHz-en ketyeg. Nekem így is tökéletesen elegendő lenne, DE:
rejtélyes okok miatt 3D-ben fagy. 3DMark 2001-ben a 2. és 3. teszt környékén. Ugyanakkor videokártya Stability Test-el gond nélkül izzasztható.
Az XP szerint a videokártya cseréjével kellene próbálkozni. Megtettem, egy GF4 MX440-es kártyával is ugyanúgy jártam. Próbáltam már memóriát is cserélni, videókártya drivert másikat, hiába! Nem a gép ára miatt, csak mint kihívás, már nagyon érdekel, mi a fene lehet a gond?! Lehet alaplap hiba? Vagy valami egészen más??? -
pajinka
tag
Sziasztok!
Probléma a következő: adott 1 db kábelmodemes kapcsolat Belkin WiFi routerrel/switchcel megosztva. Asztali gép kapja kábelen, notebook 1 (IBM T51e?) látja a hálózatot, notebook 2 (Albacomp) ezt a hálózatot azt istennek se, csak a szomszédét. Próbáltuk saját szoftverével (Intel ProSet) és a win hálózatkezelőjével is, de csak egyszer találta meg véletlenül, akkor is ad hoc kapcsolatnak érzékelte, amihez nem tudott csatlakozni. Hiába írom be konfigurációnál az SSID-t és szedem le az összes védelmet, úgy sem tud csatlakozni.
Bárkinek bármilyen megoldási ötlete? Előre is köszönöm,
pajinka♫ Trying hard now, it's so hard now, getting strong now, won't be long now... B.É.R.CS.A.R.O-V.
-
Tomate
veterán
Van egy 250-es satás maxtor HDD-m Biosban látja, hogy 250Gb, De a vista már csak 127-et lát. NTFS fájlrendszer. Mi lehet a gebasz?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Tomate #13394 üzenetére
Hát az is lehet,hogy van csinálva egy 127 gigás partició rajta. A többi hely meg kihasználatlan. Amit ajánlani tudok... Sajátgép ikon jobb klikk....Kezelés....Lemezkezelés.
Ott elvileg rendbe tudod tenni. De adatokat menteni!!! ... jah, baxus, ez XP-s módszer...Vistában fingom nincs. De hátha ugyanez.[ Szerkesztve ]
-
-
nygma
addikt
Aktív témák
- Politika
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest