Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz mexel #6754 üzenetére

    Én személy szerint egy 13 éves gyerek esetében szerintem akár tvben akár barátok révén, több dolgot látott már amit anyuka lelke el tudna viselni, de ez az én véleményem :)
    Általában ami tiltott egy gyereknek az az a gyümölcs ami úgy is érdekelni fogja, az anyuka tiltása ellenére is, így szerintem egy felügyelet melletti úgymond bevezetés sokkal jobb lenne, mint komplett tiltás.

    Nem arcoskodni akarok, csak szerintem ez így jobb lenne. Játékra lefordítva, talán egy Crysis 1-2-3 részek jók lennének, mert mégis csak kevesebb fér fröcsög, szexuális tartalom nincs benne, de kellően hosszú és érdekes.
    Aztán szépen lehet így emelni a lécet.
    Szerintem egy CoD sem akkora halálos dolog még, mint egy GTA 4 akár. GTA 4 esetén ha annyira vacakol az anyuka lehet későbbre hagyni, nehogy komolyan gondolja belőle a gyerkőc a dolgokat. :) Amúgy közbeiktatva, ezek a dolgok szerintem annyira neveltetés és gyerek függő és nem korhoz kötött.
    Ha a gyerek tudja ez egy nem valós dolog stb. akkor lehet 10 éves is érteni fogja mi a pálya és nem fogja összezavarni a lelkét egy GTA. Mivel nem vagyok benne kompetens nem tudom mennyire ,, földhözragadt" a kiscsávó és mennyire tudja már különválasztani a valóst a kitalálttól. Ezt te jobban tudod :)

    Amúgy a Mass Effect részek időben bőven lefoglalnák a srácot, főleg, hogy az 1-2 magyar felirattal elérhető így még élvezné is mert értené, de a szexuális tartalma miatt, így nem mondanám mostanra még.
    Bár ez is furi oldal, mert egy lassan-lassan 14 éves fiú esetében már kicsit beszélgetni kéne a szex kérdéséről. Nekem még nincs gyerekem deee szerintem ami a suliban osztálytársaktól befolyik ,,tudás2 azt mindig jobb megelőzni otthon és tisztába tenni.

    Amúgy minden tiszteletem a tied, 2 tűz között vagy eléggé :) Mindkét oldalnak felelj meg.

    Up: Katsi-é is igaz, mai fiatalok simán köröket vernek ránk, pedig én se vagyok idős ( 26 ) ( nálam is kb baromi fitala koromban az ilyen játékok és filmek nagyon mentek már. Alien filmek stb. simán. Sőt nagy kedvencek voltak és nekem ezeket engedték mert tudták nem fogok pulzusfegyverrel xenomorphokat üldözni a suliban :) ) de amit a mai fiatalság hoz az kemény. Erre úgy látszik anyuka nem készült fel :)

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák