Hozzászólok Aktív témák
-
Diablo50
tag
Én úgy tudom hogy a F1 2012
-
james001
veterán
Hmm azt lehet kipróbálom,bár már régen PS2-őn nyomattam. Esetleg vmi versenyzős játék,rendes zárt pályákon? Tehát ilyen Forza feeling?
Modulistic terror, A vast sadistic feast, The only way to exit, Is going piece by piece!
-
G.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen játékokat ajánlotok kipróbálásra?
A CoD4, BFME2 óta nem nagyon játszottam (2006-2007 környéke). Leginkább az FPS, RTS érdekel, illetve valami NFS szerű játék (Az Underground 2-t nagyon szerettem, azt azóta is volt, hogy elővettem és végigjátszottam mégegyszer. A Most Wanted, Carbon nem nagyon jött be. Nem rendőrökkel szeretnék szenvedni, hanem versenyeznék)
A CS: Source-szal sokat játszottam, de arra nem akarok visszaszokni, mivel azzal eltölteném az egész napomat.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
po1son
őstag
Milyen játékok? Sapphire HD 4870 elég gyenge videokártya, ha a mostanában megjelent játékokkal akarsz játszani.
[ Szerkesztve ]
STEAMID: po1son_
-
Konkrétan milyen játékokban és milyen felbontáson?
[ Szerkesztve ]
-
po1son
őstag
VSync ki van kapcsolva?
STEAMID: po1son_
-
Ezek konzol portok, valószínűleg direkt ennyi az fps.
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Az a kérdésem lenne, hogy mitől lenne több FPS-em Counter-Strike 1.6ban? nem kell,hogy nagyon sok legyen de legalább ne ugrándozzon lefele.3.2ghz intel pentium proci
1x1GB dual ram
512mb Ati radeon HD 4350 512MB
350Watt régiszartápaz a helyzet hogy általába 99, de ha esetleg olyan map van vagy többen vannak lecsökken ilyen 50re.
Mit vegyek a gépemhez mit cseréljek ki, vagy hogyan?ilyen rate meg egyéb dolgokkal ne jöjjetek hisz már 6éve játszom vele
-
Gomez86
senior tag
Szia,
Úgy nézem elég régi a gép, de jó lenne látni hogy CS alatt mi terhelődik a legjobban.
Ha jól sejtem akkor XP-t használsz, próbálj meg rákeresni teljesítmény monitorozó programokra amit elindítasz mielőtt a CS-t, aztán amikor kilépsz, akkor meglesed hogy mi ment pirosba és abból veszel.
Mivel nincs a közelemben XP így csak találgatni tudok hogy ez pl jó lehet: [link]Amúgy ha sokat játszol vele akkor lehet hogy érdemes lenne inkább összetenni 20-30k-t és nézni egy használt gépet aminek a teljesítménye jobb lehet ennél, mint hogy erre költenél.
PL: [link]De nézz körül szerintem mert az egész gép csereérettnek néz ki.
Üdv
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
FehérHolló
veterán
Az egész gépet, de először a procit.
Skynet is real. It's called Google.
-
kornyiktamas
aktív tag
De én csak egy olyat szeretnék,hogy meglegyen a fix fps counter-strike 1.6ban
szóval annyira nagy változtatást nem akarok, csak hogy több legyen az fps. akkor a procit cseréljem ki? ha igen akkor milyenre? milyet bírna el a 350 wattos tápom? esetleg linkelnétek is innen? köszi <3
-
kutga
veterán
Hát ha engem kérdezel gép bővítésénél jobban megéri az alkatrészeket egyszerre cserélni nem külön-külön.
Szvsz döntsd el mennyi a kereted és kérdezz utána itt:
Az élet hat magnál kezdődik.
-
AkosAkos
aktív tag
Legutóbb amikor vettem fel Frapssal egy videót,akkor ezt Movie Makerrel(Win7)átalakítottam(vagyis elmentettem) és a több gigából alig néhány száz mega lett. Most ugyanezt megcsináltam,de az előző esettel ellentétben a Youtube most csak 480p-ben rakja ki(a felbontásom 1440x900).
És ezért több,mint egy órát vártam a gép előtt!
Szóval:
Milyen programot tudtok ami a nagy méretű Fraps videót átalakítja kisebb méretűvé,de a minőség nagyjából megmarad? -
whited
addikt
üdv
hány évnek kell eltelnie, hogy 1 játék mindenféle szankció nélkül letölthető legyen?
Mert teszem azt van 1 játék amivel szeretnék játszani, de hivatalosan már nem tudom megvásárolni, akkor letölteni se szabad ?Eladó dolgaim, nézz be, hátha valami megtetszik :) http://hardverapro.hu/tag/whited#aprohirdetesei
-
HS 2142
őstag
Szerintem az abandonwarere gondolsz, de ez mostanában már elég ritka, tekintve, hogy a kiadó még lát benne potenciált (pl.: eladja a GoG-nak a licencet, ami talán a jobbik eset, mert így megvásárolhatóvá válik) -vagy csakazértsem akar jót tenni a játékosokkal-, de az olyan akció is divatos, hogy az újonnan megjelenő játékhoz hozzácsomagolják az előző részt, ha meg ingyenessé tették volna korábban, akkor ez is értelmét vesztené.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Doom3 BFG Editionben nincs a fegyvereknek hangja. Pontosabban van, de a center hangszóróból nem jön semmi, csak a mély hangjuk van meg (sub). Beszédeknek, ajtóknak, effekteknek van, de a fegyvereknek nincs. Erre van gyógyír?
Már újra is telepítettem a játékot, de úgy maradt.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
AkosAkos
aktív tag
De ha bankkártyáról utal akkor hova írja be az e-mailt? Mert eddig mi úgy csináltuk OTP kártyával,hogy interneten a megadott Unicredites címre utaltunk és beírtuk a megjegyzés(vagy ilyesmi)mezőbe a Transfer ID-t. Így minden OK volt. Akkor így kell?
Erről most hallok először....Évente hányszor(mondjuk nagyon kevésszer szoktam,csak azért kíváncsi vagyok)??
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Szia Racedriver Grid?????
Más...olyan gondom van: feltettem Avg-t..meg logitec profilert a kormihoz...ennek kb 1 hónapja....
Azóta nem indul a dirt 2,és a 3 sem...semmi hibaüzi csak gondolkozik 20mp-t és nem történik semmi...ötlet???
Van a gépen 12 autós game...7 nfs-.race07-one.-.grid,-driver san fransisco gti race,azokkal nincs gond
nem letöltött tört szarok,hanem eredeti játékok!!!![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Hozzászólok Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- FIFA 20 OFFICIAL
- [Re:] Xbox Game Pass for PC - 3 hónapos
- [Re:] Lenovo ThinkPad T460 notebook Intel Core I5-6300U, full HD, 8 GB, 256 GB SSD, villágító billentyűzet
- [Re:] Core i5 Proci
- Suzuki topik
- Autós kamerák
- Motoros topic
- [Re:] Kisfogyasztású számítógépek nyomában
- További aktív témák...