Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
-Faceless- #11001 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
És ezzel lehet mit csinálni, vagy ez ilyen lesz végig, mert így élvezhetetlen?
Csináltam még két videót, komolyan játszhatatlan volt.
Általában 22ms pingű szerverekre megyek, annyi is a játékban a pingem, de valamikor felugrik 200-600-ig is, de nagyon ritkán.
UPC 250/25-ös netem van, ping testben 38ms ping 3ms jitter, felhívtam őket, azt mondták semmi baja nincsen, a modemet meg is pingelték, az is jó, úgy hogy a gépem és a modem között lehet valami ha baj van, újra raktam a windowst is, tök szűz minden, és mindig ezt csinálja.Most akkor a játékkal van a baj, azaz a szerverekkel, vagy hazudtak a UPC-sek, és még is szarozik a net.
Boldog Új évet Mindenkinek!!!
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami tényleg működő megoldást arra, hogy a Twitch.tv -n nézett streamek ne akadozzanak?
Internet kapcsolat rendben (legutóbbi speedtest ). Chrome, Firefox frissítve van. Próbáltam a Chorme -ban a Twitch server switcher -t, nem vált be. Átírtam a IPv4 DNS kiszolgálót a 208.67.222.222 / 208.67.220.220 illetve 8.8.8.8 / 8.8.4.4 -re, szintén nem segített (a gépet nem indítottam újra, csak ráfrissítettem a honlapra).
Van valami ötletetek?Köszönöm
-
core i7
addikt
Sziasztok nem tudjátok véletlenül a Resident Evil 7 -ben lesz-e magyar felirat?
Hozzászólásaim és kommentjeim © saját szellemi tulajdon és jogi védelem alatt állnak.©
-
Runner_fxr
Ármester
Az mitől lehet, hogy mfc140u.dll hiányra panaszkodik egy játék?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Runner_fxr #11012 üzenetére
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
core i7
addikt
válasz
Runner_fxr #11012 üzenetére
Na igen
C++
2005
2008
2010
2012
2013
2015+DX fájlokat sem árt feltenni
[ Szerkesztve ]
Hozzászólásaim és kommentjeim © saját szellemi tulajdon és jogi védelem alatt állnak.©
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani valami 1szerűbb mmorpg játékot? 10 év WoW után hiányzik valami...
Nem akarok ismét 1 összetett játékba beletanulni inkább Devilian,Kings Road-hoz hasonló játék érdekelne. -
Romvr
őstag
Sziasztok,
Alkalmi játékosként keresek PC-hez valamilyen kontrollert de nem tudom melyik lenne az amit a legtöbb játék támogat. Azon belül is milyen márka megbízható? (trust cuccaim vannak főleg)
Mivel tényleg csak néha venném elő olyan játékokban amikor az kényelmesebb mint billentyűzet és egér kombó ezért nem akarok horror összeget költeni rá, de olyat szeretnék amit tényleg minden szóba jöhető játék támogat.Ha ez segít akkor főleg Steam-en vásárolok de van mindenféle játék a repertoáromban. Természetesen FPS-t TPS-t továbbra is egérrel irányítanám,de mondjuk egy Witcher 3-at, Force Unleashed-et, Batman Arkham Knight-ot...stb szerintem jobb lenne nem K&M-el játszani.
Minden segítséget előre is köszönök!
Romvr
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Cheesus
senior tag
Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél egy XBOX360-as gamepadot
Az szinte az összes játékot támogatja, nem is veszélyes az ára, használtan pedig még olcsóbban beszerezhető.
Van belőle vezetékes és wireless verzió is, és szerintem a fogása is kényelmes.https://www.twitch.tv/csehla
-
szami777
addikt
válasz
FehérHolló #11022 üzenetére
Fel is ismeri egyből a játékokat?
Árban jónak tűnik, én is xbox 360 kontroller alternativát keresek, mert nagyon felment az áruk, de pl az nfs rivals és a legujabb nfs csak xbox kontrollert támogat pcn.
Kérdés az hogy ezzel azok mennének e. Ha igen, akkor én is beruháznék erre.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #11022 üzenetére
Mióta 16k a vezetékes X360 controller?
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy a Forza Motorsport 6 Apex-nak nincsen multija ? Vagy csak akkor van ha megveszem mellé a premiumot ?
-
core i7
addikt
Sziasztok AKIMBO a kis kungfuharcos játéknak van második része?
-
VoidXs
nagyúr
-
core i7
addikt
válasz
VoidXs #11030 üzenetére
Értem kár érte szerettem azt a játékot. Pedig azthittem csinálnak 2-őt mert a végén azt írták agyar még visszatér Meg borító hátulján számomra érthetetlen módon 3 fejű volt agyar és a dombos helyszínen játékba csak 1 fejű a barlangban
-
Apone33
őstag
Üdv!
Játszik valaki a dishonored 2-vel? Tegnap óta játszom vele, de nagyon idegesít, hogy random módon kilép a játék az asztalra. Pályabetöltésnél elég sűrűn, játék alatt ritkábban. Másnál is van ilyen? Valami megoldás rá?
Play Hard!!!
-
FehérHolló
veterán
válasz
#65675776 #11024 üzenetére
Rossz helyen néztem, ezer éve nincs készleten náluk és még a régi árat mutatja.
szami777: Annyira, hogy az xbox driverével működik. Mondjuk Win 7 alatt kicsit szenvedtem vele a driver társításnál, de ez mellékes kérdés.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Apone33 #11032 üzenetére
Szia!
Én játszok vele, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig rengeteget gyorsmentek-töltök,és jóval satnyább a gépem. Lehet muszáj lesz játszanod a beállításokkal.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Apone33
őstag
válasz
hitvanyalak #11035 üzenetére
Hello!
Mit értesz ezalatt, hogy muszáj lesz játsszak a beállításokkal? Nincs laggolás. Ennek köze lenne ahhoz, hogy random főleg a pályatöltésnél kilép az asztalra?
Play Hard!!!
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Apone33 #11037 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, de én józan paraszti ésszel kipróbálgatnám, hogy ha változtatok bizonyos dolgokon, akkor is fennáll-e a probléma.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Apone33
őstag
válasz
hitvanyalak #11038 üzenetére
Ránézek nemsokára. Bár ha szvsz ha köze lenne hozzá, akkor sztem inkább játék alatt lépni ki az asztalra. Érdekes, mert csak ez az egy játék ami furcsaságokat csinál.
Play Hard!!!
-
DrojDtroll
addikt
Erre tudtok valamit mondani?
-
br.rak
őstag
válasz
DrojDtroll #11040 üzenetére
Egy gyors google ezt dobta. (link)
Ha van típus, akkor érdemes rákeresni az értékekre. -
core i7
addikt
Nem tudjátok véletlenül ,hogy a HL2 magyar szinkronba ami készül jelenleg beletartozik-e az episode 1 episode 2?
-
-
ceia
őstag
Nem tudom, van-e ennél jobb topik rá, én nem találtam:
Ha 1600x1200-as monitort vennék, az utóbbi évek játékai és az újak támogatják egyáltalán ezt a felbontást? Úgy értem, ebben a felbontásban is tudnak-e renderelni, vagy csak fekete sávokkal lehetséges játszani? A Youtubeon találtam olyan videókat, amin ebben a felbontásaban játszottak, és a képernyő két oldalán volt a fekete sáv, úgy már szinte négyzet alakú lett a játéktér. Csak nem így megy mind? Mondjuk ezt nem érteném, hiszen alul felül lenne logikus, hogy összenyomva kiférjen a 16:9 arányú kép. Esetleg olyan nincs, hogy kirakjon központosan az 1920-ból 1600-at és úgy legyen csak alul felül fekete sáv?[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Runner_fxr
Ármester
Far Cry primal-ra feltette valaki a HD texture pack-ot? Egyáltalán van értelme ennek Fullhd felbontás mellett? Úgy tudom, hogy csak akkor van értelme ha 4K-ban szeretnénk játszani? Ez igaz? Próbaképp feltettem, de sajnos akad tőle a játék, sokszor lesik az fps 60 alá. Még akkor is ha leveszem az élsimítást. A gépem az ajánlott felett van pedig. Ránézésre mintha kicsit szebb lenne a HD textúra pack-al, de lehet csak bemagyarázom.
Tulajdonképpen amúgy is szép a játék.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
A legtöbb játék probléma nélkül támogatja. Már nem előbeállítások vannak, hanem a Windowsból olvassák ki a lehetséges felbontásokat, és arányokkal dolgozva támogatnak mindent. Függőleges csík kizárólag felvételi hibával jöhet létre, ugyanis az 1280x1024-et és a 4500x3000-et leszámítva nincs használatban 4:3-nál "magasabb" felbontás. Viszont néhány játék 16:9-re erőltetett, ilyen például az Assassin's Creed sorozat. Persze van hozzá mod, ami ezt megoldja.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Runner_fxr
Ármester
Most már HD texture nélkül is akad a Far Cry primal egy idő után. Eleinte jónak tűnt, de amint van valami küldetés és harc, leesik az fps. Érdekes, pedig bírnia kéne a gépemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Gamer laptop i7-9750HF GeForce1650 M.2 SSD WIN11
- Immax Neo 4 in 1 Zigbee occupancy sensor (0704L) 6Db
- MSI, Gaming Laptop/Notebook, 17,3" IPS 120Hz, I7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, GTX1070 8GB, WIN
- iPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt!
- Fanatec Clubsport V2.5 base + 918 RSR rim + Clubsport V2 pedál + Sim-Gear Lightning SST Shifter
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest