Új hozzászólás Aktív témák

  • t1

    addikt

    Háj!
    Egy nagy problémával fordulok hozzátok. A sztori a következő:
    -Pénteken megszereztem a Just Cause-t havertól nála lett megírva meg az Underground 2 -is
    -Szombaton elkezdtem torrentezni (Fifa 07) és a gép elkezdett resetelni nem tudtam semmit se fel tenni.. lefuttattam a vírusírtot ( norton internet security 06) semmit se talált.. spybot és ad-aware semmi... a gép ugyan úgy szendvedet gondoltam akkor format és ujrarakok mindent. Sikerült megformázni a disk-et ( lassú formázás az xp telepítőjével) de az xp nem tudtam feltenni mert állítólag a cd-ről hiányoznak fájlok..amúgy mindig ezzel a cd vel tettem fel de mind egy..
    Este kipóbáltuk fatergépében a vinyót megformáztuk..
    -Hétfőn felsikerült rakni az xp-t egy cd-ről gondolotam megoldódott minden de nem tudtam feltenni a vidkari drivert se msn-t se semmit mert a telepítésnél mindig error és vége. Lefutattuk a HDD Regenerator 1.51-et 16 óráig tartott semmi bad sectort nem talál SMART-ban minden rendebe van.
    -Kedden leszedtem egy másik drivert és sikerült.. msn is felment most érdekes módon nem volt hiba pedig ugyan arról a DVD-ről raktam fel na gondoltam megoldodik minden.
    -Szerdán mondom felteszem a Just Cause-t ( 2 két részre lett oszva winrarral) de a kibontásnál CRC hiba mondom mi a rák 4 napja rendesen ment??? Jó akkor feltrakom a NFSU 2-t ami képben van de iet írki hogy nem tudja olvasni.. mondom lol ez is ment Settlers dettó.. csak dobott valami képet hozzá az itt van:


    Kérdem én mi lehet a baj? A RAM-ok nem szarok mert mindegyiket kipróbáltam külön és mennek és ugyanúgy CRC.. akkor a vinyó a szar vagy mi? Vírusos a gép? Most mit csináljak pls segítsetek.

    A Fifa07 rendesen megy de ez nem képből lett feltéve.. nem tom mi a gond. A gép már legalább nem indul újra. Jah és a CRC hibákat mindig máshol dobja ki van amikor 50%nál van mikor 90%-nál??Az NFSU 2 sikerült úgy feltennem hogy a DVD-n lévő képet töltöttem be a Daemon Tools ba érdekes módon így megy.. nem tom most már mi a baj... ha a vinyón lévő kép van benn szar..

Új hozzászólás Aktív témák