Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Tin #1178 üzenetére

    (csak érdekességként)

    Németeknél amúgy tök másképp ment az egész. Alapból -250€ kedvezmény járt, ha akármilyen (akár törött) okostelefont beküldesz, vagy még több, ha működőt (de annyival nem fizetett többet azokért). Ezen kívül létezik egy Samsung Shop nevű app, ha abból rendelsz, -10% kedvezményt kapsz egy speciális kuponkóddal az exkluzív színekre, és -5% a normál színekre. Múlt héten ezt lehetett még kombinálni egy -5% Samsung Members kuponnal, és az előrendelők kaptak egy ingyenes Watch6 kupont, vagy pedig -50€ további kedvezményt. Ezen felül még egy ingyenes "művész" (egyedi mintázatú, szerintem ronda) tokot is be lehetett húzni egy speciális kóddal.

    Viszont a Samsung cseppet elrontotta az előrendelési Watch6 kuponok kiküldését, én pl. péntek este kaptam meg, amikor már rég leadtam a rendelést. Az első pár napban viszont a webshop is rosszul működött, és minden kupont elfogadott egymáson, így tudtam 1046€-ért venni -10% -5% és -50€ kuponokkal egy 1TB-s modellt, mások meg kicsit drágábban ingyenes Watch6-al ugyanezt (a -50€ kupon nem ment együtt a Watch kuponnal).

    Szóval "nyugaton" azért jóval nagyobb kedvezményeket adtak, nem csoda, ha "kirabolták" a Samsung webshopot. Viszont tavaly meg Magyarországon voltak ezek a hibás működések, és lehetett durva kedvezménnyel S23U-t rendelni.

Új hozzászólás Aktív témák