- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz MrPetya19 #142 üzenetére
Nekem az S21 például kamera hardverben gyengusz. A lencsék minősége nem olyan jó, az OIS mozgástere elég kicsi. Ezeken nem tudom javítottak-e, de örülnék neki.
Kamera fronton Samsung S23 ultra (zoomátfogást kivéve) elég gyenge. Ha a fotó vonal prio akkor a Pixel 8, Pixel 8 Pro, Iphone 15 Pro/Max, Honor Magic 5 Pro, Xioami 13 ultra... vonal jelenleg a top.
Sajnos érdemi előrelépés nincs S24 vonalon kamera HWban és én SWben se várom azt, hogy hirtelen majd most megtátosodnak.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
emre33
addikt
MAR, CRP kupon kódot tudna valaki adni samsung webáruházhoz? Valamit tutit tudok cseérbe adni. S10+ cserélném le és nálam 500.000 FT a határ. Kösszi
[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Luigi962
őstag
válasz Rinocerosz #150 üzenetére
Nem.
-
őstag
válasz Elit3Zotya #101 üzenetére
Csak lenne az az ár, mert már nincs!
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Tin
veterán
Az amúgy megvan, hogy az új teló tud 4K/120fps-ben felvenni? És elvileg két kiválasztott kamera képét tudja egyszerre felvenni külön fájlokban, de ezt csak 4K/30-ban. Plusz, az 5x-ös kamera is tud már 8K-ban rögzíteni. Ja, és most már az összes kamera tud 60fps-el videót rögzíteni, és lehet videó közben váltogatni köztük.
Ezek a videós feature-ök azért nagy előrelépések, sokkal használhatóbbá teszik.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Az S24 és az S24+ a tavalyi szettel jön ... "
Klassz, akkor változatlanul számíthatunk a "banánra", hacsak nem jön az AI és semlegesíti. -
F_Gergely
őstag
válasz Rinocerosz #150 üzenetére
Le, mert leadod, bevizsgaljak, es csak ez utan fogjak neked elutalni azt az arat amennyit szerintuk er.
Mar tavaly se volt az mint regen, hogy puszira adtak X ezer forintot beszamitas cimen. -
-
-
nevemfel
senior tag
...inkább azt mondják, hogy az Exynos bizonyos feladatok kapcsán ügyesebb, mint a Qualcomm.
Na ez vajon mégis mit jelenthet? Attól tartok, semmi jót.
Rally against apathy draws small crowd
-
pszihó
aktív tag
19:05-kor töltöték be az oldalra a 24-eseket. 19:07-kor a 3. voltam. De súgtak. A gépen néztem a bemutatót és a laposon rendeltem. Tokok 1 hete megvannak. Töltőt hétvégén vettem. Fólia a boltban van. Régi volt az s20 ultra már.
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs, i39100f-asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
MrPetya19
addikt
válasz Dare2Live #151 üzenetére
Volt közben egy Sony-s kalandom és olyan jó volt hogy tudtam 1s-es képet lőni kézből, úgy hogy éles lett. A 4K 120fps-t imádtam. Csak bár ne lennének TV távirányító alakúak.
Kár hogy a hw-t ilyen téren nem fejlesztik.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
7Heads Drago
veterán
Most aki 4-5-600k ért vesz telot tényleg a kuponozás a lényeg? Persze mindenki lapáttal hányja otthon a suskát, csak akkor nem értem minek a kupon. Ha meg nincs ennyi pénz akkor, minek az új telo? Sok a baj ahogy látom.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Maxxy10
addikt
-
róland
veterán
válasz F_Gergely #160 üzenetére
Extra beszámításkor puszira adják az extra kedvezményt, plusz hajlandók bevizsgálni és megvásárolni az általuk ajánlott áron a régi készülékedet. Ez így működött tavaly is.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Ricardo
titán
válasz 7Heads Drago #173 üzenetére
És ez neked azért fáj mert? Tényleg érdekel miért probléma ez neked?
-
ForRedGlory
félisten
-
Hobbbyt
őstag
Hát ez bizony feldühít és elszomorít. S2 után nem volt kérdés az S4, utána az S6 edge, majd az S10. Mindegyiket imádtam, és a maguk idejében a legjobbak voltak. Nemrég az S10 pofára esett, javítása nem éri meg, ideje cserélni. Direkt vártam az S24 megjelenését, hogy na majd egy S24-re. De most, hogy megjelent.. pf. Ezek nem szépek, ezek semmiben nem a legjobbak, kamerában fasorba sincsennek de legalább kurvadrágák.
Az S24 és az iPhone 15 ugyan abban az ársávban van, ugyan akkora, ugyan úgy néz ki.. mi a fsznak kell majmolni az Apple designját? Az Apple az iPhone 4-től következetesen jutott el ide, a Samsung meg megcsinálta a világ legszebb telefonját az S6 edgével, erre most az S24-el már fel sem ismerném, hogy ez mi. Bahh.. Sajnálom, de a köv telóm nem Samsung lesz, nem tudok indokot felsorolni, hogy miért legyen.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
dnelb
veterán
válasz 7Heads Drago #173 üzenetére
ha ugyanazt megkapod 450ert te inkább fizetnél érte 600at? ekkora egy fogyatékos hszt istenem
-
ForRedGlory
félisten
Amúgy az komoly, hogy "Day -1" napon képesek azt kiírni a honlapon, hogy elfogyott (1TB). Meg sem jelent... miért nem lehet attól még előrendelni, aztán majd hozzák, amikor lesz? Ennek aztán sok értelme.
-
kakuk.tamas
addikt
Imádom a Samsung eventeket. A sok “FAN” kuponozik, mert sajnál kiadni ennyi pénzt egy telefonra.
Ilyenkor felvetődik a kérdés: minek kell nektek a legújabb? Ettől lesz nagyobb?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Pug
veterán
válasz kakuk.tamas #187 üzenetére
Nah a Samu hater Alma fanboy is megjelent... kellettél, mint Flex buyer a Forecast review meeting-re......
-
attika89
senior tag
válasz kakuk.tamas #187 üzenetére
Az sokkal viccesebb, hogy ez 1-2 embert mennyire zavar
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
etohun
aktív tag
válasz gainwardgs #94 üzenetére
Nem feltétlenül csak a vásárló. Két dolgot olvastam régebben. A kevésbé hiteles verzió, hogy volt valami szabadalmi vitája a Qualcommnak a Samsungnak, és peren kívül egyeztek meg, de kitétel volt benne, hogy nem adhatják el másoknak az Exynos chipeket (a Google aztán valahogy mégis kapott az első Pixel Watchba, meg a Meizunak is volt Exynosos telója, szóval a fene tudja), és nem kerülnek be Exynosos készülékek az Usába. Olyanról is hallottam, és ez reálisabbnak is tűnik, hogy a Qualcomm exkluzívan birtokol egyes CDMA licenszeket az Usában, és így túl drága lenne Exynossal odavinni őket.
-
milkabrams
őstag
Valaki találkozott Spigen tokokkal Magyarországon? Vagy érdemesebb megrendelni a weboldalukról és kifizetni a 25 dollár szállítást? Elméletileg 7-21 nap alatt érne ide.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Taci
addikt
válasz milkabrams #192 üzenetére
Van magyar weboldal is: [link]
-
vodrosjozsi
őstag
Na hát akkor idén se lesz csúcs samsung-om
Az alap is 370, 18ban az s9+ 280 vót. M1, marad nekem az A széria.. kicsit sajnálom azért, örülnék a 7 éves támogatásnak.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
danisuto
csendes tag
A magyar vásárlók évek óta "különleges" helyet foglalnak el a Samsungnál, és ez egyre bosszantóbb. Csak nálunk nem lehet minden színből nagy tárhellyel rendelni a készüléket, és csak nálunk van csak a kék extra modell, de az is csak 256 gb tárhellyel. Nincs egy központi raktár a környéken? Vagy ebben az országban mindenki fekete telefont szeretne 512 gb felett? Erre szívesen rákérdeznék a cégnél egyszer, ha lenne lehetőségem. (Próbáltam már ügyfélszolgálatoknál, de csak tereltek.)
-
Pug
veterán
Mous tokot tervezek rendelni, barki társulna esetleg? Van egy 10%-os kuponom hozzajuk.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz attika89 #190 üzenetére
Csupán nem értem, hogy aki hajlandó kiadni 300-400-500k+t egy telefonért minden évben, az miért filléreskedik a best of brandjén? Annak valóban szüksége van a legújabb telefonra D0-ban? Mert ez sok mindent elárul az adott emberről…
(És 99%-ban ugyanazok az emberek ezek, minden egyes évben…)Főleg úgy, hogy lássuk be, baromira nem éri meg váltani semmelyik S23-ról. Én baromság is lenne kuponozni egy első S-re most, mert a tavalyi jobban megéri… Én is a tavalyi S23-at veszem. Nem ér az idei maszlag semennyi pluszt…
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest