Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Telekomtól tegnap érkezett meg a rendelt s24 ultra telefonom, lezárt Telekomos zacskóban, miután kibontottam azt tapasztaltam, hogy a doboz fel van bontva, mindkét végén egy "fehér sorozatszámos Security" matricával újra leragssztva. A telefonon fólia rajta volt bár újjlenyomat volt rajta. Visszavittem egy Telekom boltba ahol azt a választ kaptam, hogy nyugodjak meg, a készülék nem volt értékesítve és beüzemelve sem. Ez gyakori, főleg a kifutó szériáknál. Más is járt már így?
-
cinikis
tag
Ki milyen "üvegfóliát" használ,javasol amn működik az újlenyomatolvasó?
A plotteres fodros,homályos trágya off -
tonyo0526
csendes tag
Sziasztok kérdezni szeretnék. Sima S24 256GB az alany. Olyat produkál hogy YouTube videó nézésnél (nem mindig) függőleges villanó csíkok jelennek meg időnként. Esetleg ez szoftveres baj lehet, másnak is volt már ilyen problémája? Érdemes szervizbe vinnem? Köszönöm előre is!
-
Flashback
addikt
válasz
bereczsandor #2083 üzenetére
60C fokot nem tudod megfogni csak nagyon kis ideig.
Nap mint nap tejet gözölök pont 60C-ra. -
migabi24
nagyúr
válasz
bereczsandor #2083 üzenetére
Mikor 40°C van ezen nem kell csodálkozni szerintem.
-
bereczsandor
csendes tag
Sziasztok!
Facebook, játék, videó közben sőt töltéskor is melegnek, esetenként forrónak érzem a telót (szerintem kb. 60 fok) a külső fém keret nem mondom, hogy éget, de durván meleg. Ez normális?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Sanyi -
Oldman2
nagyúr
Urak (hölgyek?),
Akinek volt S23 és most S24-gyel tolja, melyiket érdemes most megvenni, már kiismerve mindkettőt?
Pro/kontra is határozottan érdekelne.Számomra esetleg felesleges funkciók miatt nem akarok feleslegesen többet költeni.
Költöm inkább másra... -
válasz
Ghostman78 #2075 üzenetére
Ennyire érdekelte az embereket a zélyály.
-
TODI1111
veterán
válasz
Ghostman78 #2077 üzenetére
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Ghostman78 #2075 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
-
itt mi történt ?
-
Lala6
őstag
válasz
havenday #2059 üzenetére
Én írtam az ügyfélszolgálatnak, válaszoltak, hogy továbbították az illetékes kollégák részére és nagyon-nagyon kiemelten kezelik a problémám, és már dolgoznak a megoldáson. Majd hozzám vágtak még 4 kupont, hogy használjam, ha akarom.... ez volt lassan 2 hete, új infó azóta sincs róla.
-
jeni
félisten
ha ott szeretné megjavítani ami egyben garancia is a sikerre ,de csak futárral kérheti,személyesen nem lehetséges.
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Elnézést - tudom nem ide tatozik de ez tűnik a legpörgősebb topic-nak. Feleségem S8-as készülékében kellene akksit cserélni? Van ajánlott hely ahová nyugodtan vihetem cseréltetni? Köszi.
-
havenday
tag
Köszönöm !
-
havenday
tag
Nem vagyok járatos a magyarországi Samsung oldal értelmezésében, egy kis értelmezési helpet kérnék. Vettem egy S24+ készüléket, 459.990,- forintért. A rendelési oldal kiírja, hogy a " Becsült megszerzett pontok: 45 999 P ". Viszont Samsung pontjaim menü alatt, 4.600 pontot ír. A két szám nem ugyanaz, mit értek rosszul?
-
bajnokpityu
félisten
Cube recorder működik.
-
Armahun
addikt
válasz
Ghostman78 #2053 üzenetére
Akkor lehet, hogymár ott is van ez a korlátozás. Akkor ne storeból töltsd le, hanem a fejlesztő weboldaláról. Telepítés után érdemes még a kért engedélyeket kézzel egyesével visszavonni és újra megadni. Nálam hibátlanul működik.
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
válasz
Ghostman78 #2049 üzenetére
A csc váltás nem egy nagy mókolás. A knox sem ugrik a garancia is marad. Nem fogsz olyan apk-t találni mint a gyári natív hívásrögzítő.
-
válasz
Ghostman78 #2052 üzenetére
"némát" rögzít
-
-
Armahun
addikt
válasz
Ghostman78 #2049 üzenetére
A Galaxy store-ból letöltött igen, azokban nincs korlátozás mint a Play store-ból letöltöttekben.
Ezt használom: [link] -
-
Fifi
őstag
válasz
Ghostman78 #2047 üzenetére
-
100% tutti biztosan működő, hívás hangrögzító van S24re ?
-
latger
tag
Rovid volt az S24 palyafutasa nalam, ment vissza a hivas/mobilnet csatlakozasi hibak miatt
Ugyan itt Spigen slim tok + 1 Spigen uvegfolia aron alul elado
-
A Classic-al csak Mastercarddal tudsz, az újjal csak Visaval tudsz fizetni érintésmentesen nfc-vel. De az egész okafogyott értelmetlenné vált (legalábbis nfc-s fizetés szintjén), mióta otp-s kártyát google pay-be (wallet) fel lehet venni. Így azóta én pl fizetni nem használok simple-t. Sokkal gyorsabb, pontosabb és mint kiderült biztonságosabb is (lásd simple botrány nem rég) a google megoldása.
-
havenday
tag
Nektek megy a Simple app-pal az NFC-s fizetés?
-
Flashback
addikt
Magsafe-es ESR tokra többen panaszkodnak hogy zavarja az Spent úgy hogy nincs is rajta semmi magsafes cucc. NFC sem müködik és valakinek az 5x kamera modulba is bele zavar...
Ha valakinek van ilyen tokja kérem tesztelje le.Màs téma:
Én a kezdetek óta Google billentyűzetet használok, mert ez támogatja a 3 beviteli nyelvet. Gondolom ha lecserélem a Samsungosat akkor nem lesz beépülő Ai gomb? -
havenday
tag
Közben rá jöttem, hogy a chat gpt vel beszélgettem
-
havenday
tag
Hol találom a mesterséges intelligencia appot a telón? Egyszer már kipróbáltam, de most nem találom. Magyarul beszéltem, szöveggel és magyar hanggal válaszolt.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
milkabrams #2023 üzenetére
Korábban a Fold-omon használtam kb. 8 hónapig vegan leather tokot. A hátsó része jól bírta, de a külső kijelző köré tett vékony tokrész eltört. Itt nincs kitéve olyan megterhelésnek, mint a Foldnál volt, ezért 1-2 évig elmehet. Legalábbis remélem...
-
milkabrams
őstag
válasz
vinczetibor #2016 üzenetére
Felépítesben ilyesmit keresek, de a vegan leather tartósságában felmerültek kétségeim.
-
vinczetibor
aktív tag
A Google aszisztenst, hogy lehet véglegesen leállítani, hogy ne próbálkozzon többet?
Kikapcsoltam, de időnként előugrik és a legrosszabbkor felajánlja, hogy kapcsoljam be. -
Valaki homályosítson már fel.
Tényleg virtuális közelség (proximity) szenzor van az S24-ben és az S24+-ban???
Mobilaréna tesztben ezt írják, de nem akarom elhinni. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
milkabrams #2015 üzenetére
A Samsung vegan leather nekem tetszik. Nem lógnak ki a kamerák, ezért nem billeg az asztalon és jó a fogása is. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert egy hete van meg.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Valaki ajánlana olyan tokot, aminek a hátlapja egy síkban van a kamerákkal? De lehetnek azok mélyebben is, valamit ami nem olyan széles mint a Tough Armor. Előny ha nem sima szilikon tok és nem recézett, mert abba csak beleragad a kosz és minimalisa stílusú tehát semmi bazári rambó kinézet. Mint kb. egy vastagabb Spigen thin fit, csak ez ugye billeg az asztalon. -
csendes
addikt
Sosem értettem az ilyen "AI" meg "5G" és hasonló műszakinak hangzó, valójában semmiféle jelentéssel nem bíró üres reklámszavakat, valahogy azt érzem, hogy túl földhözragadt vagyok ahhoz, hogy felfoghassam ezeknek a nagyszerűségét. Nem ígérnek semmit, se azt, hogy ténylegesen hányszor gyorsabb lesz, se azt, hogy egy élő hívásban zavartalanul tudok beszélgetni, úgy hogy én magyarul beszélek és a választ is magyarul hallom, a partner meg hasonlóan, de kínaiul, japánul, vagy bármilyen nyelven. De még azt se, ami pedig már tényleg egész egyszerű, hogy egy elektronikus könyvet normálisan lefordít. Vagy mondjuk, persze ez már nyilván adatvédelmi kérdés is, meglátok valakit az utcán - az autómat próbálta feltörni vagy kerékpárosként a járdán ütött el, vagy éppen csak megtetszett - akkor keresse meg a fénykép alapján, adja meg a nevét, címét, telefonszámát. És a munkahelyemen meg tudom kérni, hogy írja válaszolja meg az íméljeimet, meg dobjon össze pár Excel makrót, hogy ne kelljen este tízig robotolni?
-
qltsar
veterán
De hiszen már MA megírta, hogy dOlGoZnAk A jAvÍtÁsOn
...
"A jó hír, hogy a számos visszajelzés alapján a Samsung már dolgozik a javításon."
-
mSchumi87
senior tag
Samsung Spain denies a change to Galaxy S24 vivid mode is coming
[link]Ez érdekes most akkor lesz javitás vagy nem vagy ez direkt ilyen
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Két kérdésem lenne.
- Nem vagyok jártas a témában, de ha 5g hálózaton vagyok, akkor azt mutatja valami? Mert jobb felül 1 hete csak 4g+ van, annyira nem értek ehhez.
- Aki már valaha elt a regalaxy programmal, a telefon jótallasa megmarad? Mammut samsungnál vett s22-re van 1+ ev gyári gari, ha beadom pl aksi cserére, megmarad az eredeti jótallás?
Azt láttam, hogy a javítasra nem vállalnak semmilyen garit. -
latger
tag
Most beleraktam feleségem SIMjet ismét és érdekes dolgokat produkál
Mindkettő Telekomos kártya. Max térerő edgen. 2 csík 4g -
Lala6
őstag
Nekem régen mindig jelentkezett a térerő probléma, S20, S22-nél is. Most az S24-el még nem tapasztaltam semmi gondot, de nem akarom elkiabálni. Szerintem nagyban függ a helytől is, én Budapesten vagyok, a 4-emeleten és mindig itt volt gond vele, máshol soha nem tapasztaltam.
Az általad leír köröket én is végig jártam, először SIM csere, majd e-Sim, de ugyanúgy vacak volt néha.
Van egy iPhone 12 minim is, szolgáltató ugyanaz, azzal soha nem volt térerő gondom ugyanezen a helyen. -
latger
tag
válasz
Markizmark #1998 üzenetére
Igen en is es a samsung technikus is megcsinalta remote kapcsolattal, semmit nem javitott...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Abból lehet tudni, hogy az új modellről van szó, hogy kevésbé csillog. De azért változott más is.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest