Új hozzászólás Aktív témák

• GabN73

addikt

válasz jerry311 #1488 üzenetére

A típussal tisztában vagyok nagyon is, sőt, kedves szerelőnk is csak ezzel a márkával foglalkozik...

Ott kezdődött hogy előtte volt nála, egy pár apróság miatt (szelepfedél tömítés, fűtéscsap, szelepszár szimeringek meg tényleg egy pár apróság)
    Akkor volt egy fék ellenőrzésen is, elmondása alapján jobb hátsó féknyereg nem szuperált már, van nála patika bontott. Jó cseréld ki.
    Kb 1500 km után pályán nagyobb tempónál bevágódtak elém, nagy fék, aztán kattogás... Mondom fsza, difi vagy féltengely el is köszönt. Mint kiderült hogy a felrelrakott féknyereg annyira patika volt, hogy a seeger szrul volt berakva, dugattyú pedig szépen rávasalta fémig a ~70%-os betétet, fogta is a kocsit rendesen...

Otthon szétszed, megnéz, krvaanyáz. Sajnos idő miatt úgy voltam vele, hogy megy vissza hozzá, rakja össze gondoltam 1 maximum 2 hét. 1 hónap, hív hogy ajaj, összerakták de fék az kb nincs, fékrásegítő szervodob kuka. Van új 1000+ € vagy van egy szaki aki feltudja újitani. Szakinál 3 hónapot volt, mire kinyögték hogy Ukrajnából szerezte az alkatrészeket, és most nem igazán tud beszerezni. Ebay, európai bontóknál sehol sincs ez a fajta, vagy ha van is jobb kormányosba...
    Írtam egy pár cégnek, vagy nem is válaszoltak, vagy nem vállalták. Rockauton viszont Cardone vállal, csak hát 355 USD+35-45k huf a posta ki.. Megyek a dobért, elhozom, csomagolom be, nézem az egyik érzékelő/elektronika csatlakozójából egy láb ki van törve. Hívom emberünket, hogy ezt esetlegesen sikerült e megnézni. Válasz: nem :DDD Sem a szaki, sem ők.. fsza, megcsináltam, hívom hogy viszem vissza, rakjuk már be, próbáljuk ki. Állok a műhelyben mint egy fasz, mondom rakjam be én és majd kiszámlázod vagy mire várunk? Ja, arra nincs idő, ők holnap után mennek 3 hét pihenőre. Na ez két hete lejárt, egy hete hívtam hogy sikerült e megugrani a feladatot, mondta hogy azon a héten berakják... Azóta hív... :D

Műszaki azóta lejárt, ment volna lakatoshoz ahová 7 hónapos várakozási idő volt (most 1,5 év), villanyoshoz ahol 3 hónap... Szelepfedél alól azóta pedig szépen jön az olaj, szelepszár szimeringek eltüntetve, amikor ott voltam a kért dolgokból semmi sem volt rárakva....

Szerintem benne leszek a hírekben az elkövetkező napokban :DDD

Új hozzászólás Aktív témák