Új hozzászólás Aktív témák

• csubuka

addikt

Sziasztok!

A mai nap egy "beteg" közlekedő miatt olyan helyzetbe kerültem, amiben feltehetően a hagyományos "döntési utakon" én lettem volna a hibás, mivel hátulról belerohantam volna egy piroslámpa előtt kb. 40 méterre az illetőbe. Miután idegbeteg módon, miközben jobbra kanyarodtam ő (balról) "életveszélyt" okozva bevágott elém (prüncőke méretfitogtatás végett :DD , versenyezve, emberkedve, sietősen, valahogy így körvonalaznám a helyzetet, a terminológia nem helyes feltétlenül :B ) és én ezért (balga módon, de kissé felindultan) egy apró-jelzésértékű dudálással díjaztam, ő ezen megsértődve szántszándékkal a "semmi közepén" blokkolva fékezett hátha nekirohanok, majd dudarohamban tört ki... Épphogy nem zúztam szét a kocsiját hátulról... de ez csak reflexharc volt. Tiszta Oroszország lesz lassan itthon... Persze nekem kicsit nagyobb károm lett volna anyagilag, gondolom ez motiválta, illetve ezt már sosem tudom meg, tettlegességig nem fajult semmi szerencsére, de elhatároztam, hogy ideje egy dashcamet beszerezni ;) ... Plusz egy jó ismerősöm - gondolom a csúszós utak miatt rommá törte a kocsiját a mai szent napon (biztos front van, hogy mindenki morcizott), pártatlan véleményt nem hallottam az esetről, majd a bíróságon "valami" ki fog derülni, de tán egy kamera ott is segített volna. Sajnos az esetben tettlegességre is sor került, el sem hittem, főleg, hogy szegény nő esett áldozatul mindennek (semmi komoly, de azért egy ráncigálás stb is tud lelki nyomot hagyni)... Bocsi ez hosszú lett, de szerintem megfelelő indok e nap történéseinek összessége a döntésem indoklására. Így tiszta ez. Kicsit felborzolódtak a családban a kedélyek e nyomán, az értelmetlen emberkedést követően.

Egyszóval e kiemelkedően sokkoló nap után ideje vennem egy dashcamet, az ár nem számít "kifejezetten", csak működjön sötétben is lehetőleg, a rendszámokat le lehessen olvasni, plusz lehetőleg jó ár-érték arányt képviseljen a szerkezet, jöhet kínai webshopról, sőt, inkább onnan jöjjön :DD

Ha tudnátok ilyet ajánlani PayPal elfogadó forrásostul azt igazán megköszönném Nektek, akik e témában jártasak vagytok! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák