Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    Egy Focal ISS 165 szetthez milyen fejegységet lenne érdemes venni, ami erősítő nélkül is megtudná hajtani? Bár még nem járódott be teljesen a rendszer és a pár óra használat után már sokat javult a hangja, de úgy érzem ez a Kenwood BT35 önmagában harmatos mellé.
    És mielőtt mondanátok, tudom hogy egy erősítő kötelező lenne a jobb hangzáshoz, de mivel nem az enyém az autó és felesben fizettem a dolgot, így nem az enyém a végső szó. A szülők viszont hallani sem akarnak egy erősítőről.
    Szóval, gondoltam eladom ezt a fejegységet és vennék egy komolyabbat, ha van olyan ami azért jobban megtudná hajtani ezt a hangszóró szettet. Ami még fontos, hogy legyen android "támogatás" és jó minőségű analóg bemenet. A flac támogatás nem akkora fontosságú már, mivel inkább telefonról hallgatunk zenét usb-n vagy ha nincs támogatva (Window Phone :( ), akkor analóg bemenetről. A CD egyáltalán nem fontos.

    De ha mondjuk azt feltételezzük, hogy sikerült rábeszélni őket egy erőlködőre, akkor milyet lenne érdemes venni a jelenlegi felálláshoz? Ajtószigetelés van, Cordial kábel, hogy most 1,5-ös vagy 2,5-ös nem tudom pontosan. Majd valamikor kiszedem az egyik hangszórót és meglesem.

Új hozzászólás Aktív témák