Új hozzászólás Aktív témák

  • #07400704

    törölt tag

    Nos, úgy esett, hogy múlthét szombat óta, egy új technika muzsikál nálam, egy Restek Fantasy 2 "személyében"(ez úton is köszönöm Kammerer kolléga ajánlását, és dgyuri biztatását :R ), a hangjáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, új ajtók nyíltak ki a hangminőség bugyraiban!
    Az eladóval úgy beszéltük meg, hogy haza hozom, hallgatom pár napig, és ha teszem azt nem lenne cimbi a rendszer többi tagjával, akkor viszem vissza, még aznap felhívtam, hogy ez nem megy vissza, azóta telnek az órák, a napok, és mindig mutat valami újat, már az első bekapcsolásnál is leesett az állam, de most már nem is találom, folyamatosan finomodik, hihetetlen mit hoz ki a 8000-es sorozatú Klipscheimből, és a kábeleim még sehol nincsenek, úgyhogy sürgősen fejlesztenem kell azt is, a hangja hihetetlen lágy, meleg, de ugyanakkor minden részletet megmutat, olyan tartalékokkal, hogy ha egy betontömböt kötnék rá, talán még azt is megszólaltatná, kis hangerőn is olyan dinamikája van, mint amikor fentebb tekerem a hangerőt, beraktam a CD játszóba egy olyan lemezt(Richard Clayderman), ami még nálam sosem szólt jól, és nem hittem a fülemnek! a TIDAL pl. ahogy megszólalt, egy új fejezetet nyitott a zene értelmezésében, na és amit a Pioneer N-50AE lejátszóm kiköhög magából, az beszarás.
    Az egész erősítő olyan, mintha egy fémtömbből lenne kifaragva, több mint 17 kiló, az előlapja 7 mili vastag tömör fém, a kezelőgombok tömör fém, a kijelző takaró 3-as üveg, a doboz test 1-es lemez, belül a sarkok hegesztve, 2 toroid trafó(2 monoblokk), igazi Német minőségi precíz munka.
    Ha végre be bírom fejezni a külön tápellátást, és a tápszűrőm építését, na és persze a kábeleim cseréjét, akkor azt hiszem egy időre megérkeztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák