Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    válasz #71562240 #12083 üzenetére

    Én ha jól emlékszem, Sharp #1 -en voltam, de alig észleltem eltérést közöttük, vagy nem figyeltem eléggé. Emlékszem, mikor kibontottam, nyomkodtam őket Dr. AIX anyagával (mondván, szóljon már valami rendesen masterelt igazi Hi-Res) de különösebben nem észleltem elétérést. Talán inkább hosszabb távon jön ki. De szerintem tegnap is abban ment Dénesnél, de érdemes lenne körbepróbálgatnia majd, mit hall-észlel. Nagyon nehéz különbséget hallani, legalábbis nem egyből ott van, hogy "áhhh, na eeeez, mooost".

    @denesdr: próbálhatsz egy DAC módot is (hosszan nyomva power gomb bekapcs-kor, majd ismét, valahogy így átvált akkor). És hangerőszabályzás JRiver-ben, tehát szoftverben. Ilyenkor az AKM4493 diagramjának megfelelően totál bypass minden DSD-vel etetve, gyakorlatilag a kimeneti szűrők maradnak csak. Ránézhetsz erre is, más-e a szoftveres hangerő, mint a DAC-ba integrált megoldás (bár ott is csak számokon matekol az is, na mindegy is, azért érdekel, mit észlelsz). Én ugye az analóg potim miatt DAC módban használtam végig.

    Itt ha legörgetsz a blokk diagramra: PRE módban normál úton megy a DSD, azaz nincs Volume bypass. DAC módban van a Volume bypass, az az alsó út.

    Jó mókát, próbálgasd, aztán majd mesélj, mi újság. Meg az AMT-ekre rápróbálhatsz :K , ki tudja, a kezdeti "wow" után kifárasztanak-e most is. :U ;) (Lehet, passz. De érdekel).

    [ Szerkesztve ]

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák