Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    Otthoni használatra keresek tűszegezőt és kapcsozót, lambériázáshoz, kisebb szegőlécek, pipalécek rögzítésére, madároduk, stb. összerakásához. Jelenleg egy Parkside PET 25 C3 elektromos géppel szenvedek, de már nem egyszer elhajítottam volna kínomba a fenébe, annyira borzalmasan keserves vele dolgozni. Elakad a kapocs, nem lövi be, kettőt lő, siralmas.
    Gondoltam lépjünk szintet, szétnéztem a Makita akkus termékei között, és rájöttem, hogy 25mm-es kapcsozójuk nincs is. Szegező és kapcsozó egybe gépük meg egyáltalán nincs. Parkside és Makita márkán kívül nincs itthon akkum, szóval más gyártót nem is nagyon néztem, nincs kedvem még egy akku fajtát kezelni itthon.
    Logikus lenne venni egy pneumatikus gépet, de jelenleg csak egy Einhell TH-AC 190 táska kompresszorom van itthon, erre a feladatra ugye alkalmatlan. Egyébként amire eddig kellett nekem kompresszor, arra tökéletes.
    Most ott tartok, hogy minimum egy OMER PF1850C puska és egy Metabo BASIC 250-24 W kompresszor kellene, ha szintet akarok lépni. Árban még lenyelem, de nem terveztem normál kompresszort venni, mert nem nagyon tudom hova rakni és igazából ezen kívül nincs is rá szükségem.
    Mik a vélemények, ki hogyan oldalán meg a fenti problémát?
    Abba bele se menjünk, hogy a Parkide-hoz van itthon vagy 8000 kapocs, ami olyan méret (Type55), hogy semmivel se komptibilis. :))

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák