Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyena

    senior tag

    válasz Alfajiri #54252 üzenetére

    Hmmmm
    Erdekes hozzaszolas.
    En nem olyat kovetelek a lejatszotol ami nem a gyartotol fugg azaz nem a kodi mukodeset kerem rajta szamon hanem azt, hogy a marketing anyag szerint ez egy dual bootos lejatszo mely kepes elore telepitett androidot futtatni.
    Nos ez nem igaz mivel a dobozbol kiveve ez kurvara nincs meg.
    Hosszas kinlodas utan sikerult stabil androidot varazsolni ra, amiben nincsen play store es semmi egyeb google app melyrol talan irnak az aprobetus reszben de eddig azt hittem nem a lovasarban vettem egy lokupectol valami eladasra felkeszitett "taltost" , hogy ennyire oda kelljen figyelnem a reszletekre, hanem egy "neves" gyarto jelenlegi csucsmodelljet...
    A kodi becsuletere szolva elmondanam, hogy a lejatszora feltelepitve az elvarasaim szerint mukodik, es egyebkent nem is ertem, hogy a forgalmazonak miert nem volt annyi esze, hogy elore feltelepitse ahelyett, hogy felganyolt ra egy play storet ami mint Duguvics Titusz magaval rantotta az egesz rendszert.
    Kivancsian varom valaszod mi az a sok seb amibol verzik a Kodi, es elmondanam, hogy a tegnapi szivas kozepette tobbszor probaltam magamat nyugtatgatni, hogy ahhh nem is olyan rossz ez az NMJ, nem is olyan lassu, es a benne levo Jukebox sem olyan rossz.
    Csakhogy a jo az nem olyan ezert is folytattam a dolgot es szerencsere sikerult a kodit telepiteni ami nem is egy liga az NMJ-vel.
    Az NMJ felett mar elszallt az ido 2017ben egyszeruen mar nem eleg amit nyujt, hogy hirtelen csak egy dolgot emlitseg felirat letoltes a kodibol....
    Folyton telepiteni nem akarok kinezeteket ugyan szoktam neha valtoztatni mivel a valtozatossag gyonyorkodtet, de inkabb a kenyelem es a gyors rugalmas mukodes ami sokkal vonzobb a kodi eseteben.

    harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Új hozzászólás Aktív témák