Új hozzászólás Aktív témák

  • robi-k

    őstag

    válasz ricsik #28704 üzenetére

    Nem ilyen egyszerű:

    1. Hardver szinten szerintem különösebben nincs gond a processzorral. Az SMP processzorok igazából mindig többmagos SOC rendszerű processzorok voltak, már az SMP863x processzorok is az általános műveleteket végző processzor mellet tartalmazták egy kétmagos Secure Media Processzort, ez végzi valójában a filmek és hangsávok dekódolását és megjelenítését. A 8911-ben annyit csináltak, hogy kétmagossá tették az általános processzort (ezáltal több erőforrás áll rendelkezésre pl. hálózatkezelésre, Torrent kliensre, stb), és beépítettek egy VXP-nek elnevezett képjavító/felskálázó magot.
    2. A 8910-ben pletykák szerint gondok voltak a VXP stabilitásával/működésében, ezért a 8911-hez jelentőség átdolgozták, csökkentve a beavatkozás mélység és részben a funkcionalitást.
    3. Az igazi gondot most a megfelelő szoftveres támogatás jelenti, ezzel viszont még sok gond van. Magán véleményem, hogy ki fogják javítani (a Sigma lenmaradása a tét), de nem lesz egyszerű, és hogy mikor lesz belőle jó lejátszó, azt nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák